Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
jest tud, če mam njegov mobi v rokah, gledam slikce al pa po muski štoram, ampak nikol pa ne pregledujem sporočil al pa klicou... tko mi zmer pove kam gre in s kom, mi ni treba nič težit, sprašvt al pa bit lubosumna... ne zdi se mi fer, da bi pregledvala njegov mobi in po drug stran praula, da mu kao zaupam, ker to ne gre skup... če mu zaupam mi ni treba tega še preverjat (pač učasih slepo zaupam človeku in moj me še ni razočarou in zato nimam razloga karkol preverjat ipd.)...
-
kajira - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 5. 2006
*AnNy napisal/-a:men bivši vedno pregleduje mobi, pa sm mu že povedala da me to moti k brska brez uprašanja.jst pa nism takšna da bi gledala od njega smse, klice itd, kr me res ne zanima
moj bivši tudi včasih. ne vem, mene to sploh ne moti, čeprav bi me očitno moralo. motilo me je le pri fantu, ki me je nadzoroval in vsak sms interpretiral kot ponudbo drugega fanta za seks.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
U usej zgodovini mobi škatlc, mi še noben ni šou stikat po moji, lih tko ne jst po tuji. Moj mobi, moj e-mail, moj msn, ne skrivam ničesar, ampak določena meja pač mora bit. Če ga karkol zanima, lahko vedno upraša, če mu še ni zadost, izvoli, poglej, ampak ne počet tega za mojim hrbtom.
Tut kadar dečkota kdo kliče al pa mu zapiska esemesek, ne grem sprašvat kdo je biu in kaj piše. Mi bo že sam povedu, če se mu bo zdel pomembn. Jst povem vedno, ne glede na to, kdo je biu na drugi strani.
Tut kadar dečkota kdo kliče al pa mu zapiska esemesek, ne grem sprašvat kdo je biu in kaj piše. Mi bo že sam povedu, če se mu bo zdel pomembn. Jst povem vedno, ne glede na to, kdo je biu na drugi strani.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
Jaz nikoli ne brskam po tujih telefonih, upam da tudi meni ne nihče.
Če sva kdaj v avtu, na poti (on vozi) in mu zvoni telefon, me vpraša kdo kliče/piše; in če je kakšna oseba ki jo oba poznava se oglasim jaz; oz mu preberem sporočilo in odpišem kar reče.
Pa enkrat ko mu je pisala moja "prijateljica" in ga vabila na pijačo, (če prov je vedla za naju, in on jo je že 2938129krat skenslau), mi je pokazal kaj mu je napsala, in reku, da naj odgovorim kakor hočem.
ful sva se nasmejala, pa od takrat naprej ni več težila:P
Če sva kdaj v avtu, na poti (on vozi) in mu zvoni telefon, me vpraša kdo kliče/piše; in če je kakšna oseba ki jo oba poznava se oglasim jaz; oz mu preberem sporočilo in odpišem kar reče.
Pa enkrat ko mu je pisala moja "prijateljica" in ga vabila na pijačo, (če prov je vedla za naju, in on jo je že 2938129krat skenslau), mi je pokazal kaj mu je napsala, in reku, da naj odgovorim kakor hočem.
ful sva se nasmejala, pa od takrat naprej ni več težila:P
-
[She.] - Kofetarica
- Na forumu od: 5. 5. 2008
- Kraj: Bora Bora
js mojega telefona fuuul nemaram dajat drugim u roke.. tud če kao gledajo slike kr mi ful teži da mi kdo sms-e bere. prou groza
njemu pustim da stika kljub temu da tud zanj velja isto in nemaram da bere sms-e čeprou so samo njegovi not. .
njegou telefon primem kašn krat u roke, pregledam slikce..če me prime tud kašn sms
kar se pa klicou tiče.. če mi ne reče, da se lahko javim u njegovi odsotnosti se, čene pa ne!!
njemu pustim da stika kljub temu da tud zanj velja isto in nemaram da bere sms-e čeprou so samo njegovi not. .
njegou telefon primem kašn krat u roke, pregledam slikce..če me prime tud kašn sms
kar se pa klicou tiče.. če mi ne reče, da se lahko javim u njegovi odsotnosti se, čene pa ne!!
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 20. Jan. 2010 12:09, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Mene me ne briga, ali mi kdo bere SMS-e ali gleda slikce, ali gleda klicane številke, imenik... Boli me... Včeraj je bil moj telefon celi dve uri pri reševalcu iz vode v njihovi sobici, ker se je polnil (jaz pri sebi nisem imela vtičnice). Pa me sploh ni brigalo, ali bo kaj pregledoval telefon ali ne! Če je tako otročji, da izkoristi tako bedno priliko, naj gleda, zarad mene. Sej nima kej tazga za videt...
Tudi moj fant ne pregleduje mojega telefona. Povem mu, če me kliče kdo omembe vreden, povem mu, če mi je pisal kdo omembe vreden, pokažem mu nove slikce... In to je to. Če mi slučajno zvoni telefon, ko sva skupaj, mu povem, kdo kliče, ker nimam kaj za skrivat.
Isto on... Ne zanima me, kaj on skriva v svojem telefonu. Ker mu zaupam in vem, da mi pove, če je kaj pomembnega... Če mi česa ne pove, pa to razumem kot njegovo zasebnost...
Tudi moj fant ne pregleduje mojega telefona. Povem mu, če me kliče kdo omembe vreden, povem mu, če mi je pisal kdo omembe vreden, pokažem mu nove slikce... In to je to. Če mi slučajno zvoni telefon, ko sva skupaj, mu povem, kdo kliče, ker nimam kaj za skrivat.
Isto on... Ne zanima me, kaj on skriva v svojem telefonu. Ker mu zaupam in vem, da mi pove, če je kaj pomembnega... Če mi česa ne pove, pa to razumem kot njegovo zasebnost...
-
DrFreud - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 6. 2008
MilkyWay napisal/-a:Če mi česa ne pove, pa to razumem kot njegovo zasebnost...
Hehe ... me prav zanima kako boš kot njegovo zasebnost smatrala, ko ti ne bo povedal, da se je začel dobivat z eno "kolegico" in sta se začela zapletat
Sicer imata pa - če je res tako - tole fajn pošlihtano. Pretirana zaupljivost pa zna biti kaj kmalu destriktivna ...
-
MilkyWay - Cosmopsiho
DrFreud napisal/-a:Hehe ... me prav zanima kako boš kot njegovo zasebnost smatrala, ko ti ne bo povedal, da se je začel dobivat z eno "kolegico" in sta se začela zapletat
Najina zveza temelji na zaupanju. Jaz njemu zaupam in on meni tudi. Nikoli nisva imela nekih bednih ljubosumnih izpadov, ker nisva take narave. Če pa se slučajno kaj takega zgodi, kot si napisal, pa sem sigurna, da ni tak tip človeka, ki bi lahko živel "dvojno" življenje in bi slej ko prej želel razčistit stvar. Lahko se sliši naivno, ampak ga po parih letih kar dobro poznam
DrFreud napisal/-a:Sicer imata pa - če je res tako - tole fajn pošlihtano. Pretirana zaupljivost pa zna biti kaj kmalu destriktivna ...
Žal nisem še slišala za tak primer zveze, ki bi jo pretirano zaupanje uničilo...
-
študentka20 - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 9. 2007
MilkyWay napisal/-a:
Žal nisem še slišala za tak primer zveze, ki bi jo pretirano zaupanje uničilo...
slepo zaupanje??? punca slepo ampak res slepo zaupa tipu,njemu se pa jeb* za njo in jo prevara....punca pa njemu verjame in ne okolici....no sej nekoč spozna resnic... najprej uniči enega partnerja potem pa zvezo!
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
-
MilkyWay - Cosmopsiho
študentka20 napisal/-a:MilkyWay napisal/-a:
slepo zaupanje??? punca slepo ampak res slepo zaupa tipu,njemu se pa jeb* za njo in jo prevara....punca pa njemu verjame in ne okolici....no sej nekoč spozna resnic... najprej uniči enega partnerja potem pa zvezo!
Govorim o zaupanju iz obeh smeri... Da fant zaupa punci in punca fantu, to sem mislila
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov