Pregledovanje mobitelov

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 3. 2007
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a gregalina » 03. Jul. 2008 10:35

Js se oglasim na njegov telefon, če mojega fanta ravno ni blizu. Sam če kliče njegov šef, se ne oglasim smile

Moj se pa bol težk na mojga oglas, ker mu je mnda nerodno. Mu zmeri rečem, da se lahko. Ni to nč kej taga, ker nimama nič za skrivat.

Sem mu brskala, sam je vedel to. Nisem nič našla, kar ni nič nenavadnega.

Če te je strah, da ti fant po mobiju štora (ali punca), te že imaš nekaj za skrivat.
Uporabniški avatar
Natashaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Natashaa » 03. Jul. 2008 10:56

Na njegov telefon se ravno ne oglašam, pa tudi če kliče njegov kolega,mama,..itd. Tudi on se na moj telefon ne oglaša,razen če mu ne rečem,da lahko dvigne.
Ja, včasih mu brskam po telefonu,po SMS..ampak nič ne najdem ker že vse prej ven zbriše, če dobi kakšen neprimeren SMS :)
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 03. Jul. 2008 14:03

Po njegovem telefonu ne brskam, niti se ne oglasam na njegov telefon niti ga ne preverjam, ker niam razloga, mu popolnoma zaupam.
Sem pa pri bivsemu to redno pocela :D mislim da ne rabim poudarjat zakaj... Mi pa to deluje ful tk bedno, da ne mors človeku lepo rčt oz ga vprasat ce te karkol zanima, mu ne zaupas, in ga skrivaj preverjas...
Uporabniški avatar
Eli**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 7. 2008
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a Eli** » 03. Jul. 2008 14:10

Js mu nikol ne gledam po mobitelu..ne vem,mam občutek,da če si 100% v nekoga,sploh ne pomislš na to,da bi to delu :? če pa njegov telefon zvoni,se kdaj javm,kdaj ne... moj fant je drugač s Hrvaške in pol včasih ne štekam vsega...sm že navajena na: Ne kužim baš, možeš sporije...hehe :)
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 03. Jul. 2008 16:17

Na njegov telefon se javim, kadar ga pozabi doma in poznam osebo, ki kliče.
Glede na to, da ga velikokrat pozabi doma, dvomim, da kaj skriva pred mano :D SMS-ov pa nikoli ne berem.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 03. Jul. 2008 20:32

ne, mi2 si zaupava. nikoli ne gledava in se ne oglašava na partnerjev telefon. tudi če kdaj komu zvoni, si ga samo podava, redko da pogledava, kdo kliče. itaq imava pa za veliko folka posebno zvonjenje in potem se že malo navadiš, kdo kliče mene/njega, ko začne peti določena melodija.
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 4. 10. 2005
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a ženska » 03. Jul. 2008 20:48

Brskanje po telefonu je poseg v zasebnost. Če kdo želi kaj skriti, bo že. :D
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 17. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Foxy-lady » 04. Jul. 2008 7:22

Midva si tudi ne brskava po telefonih. On meni ni nikoli, jaz pa ne njemu. Saj valda nima nic za skrivat pred mano, jaz pa nimam nic za skrivat pred mano. To je njegova stvar, kdo ga klice, kdo mu pise, saj mi pove, ce ga vprasam, ampak ne bom ga sla preverjat, ker mu zaupam.

Brskanje po telefonu je poseg v zasebnost. Če kdo želi kaj skriti, bo že.

S tem pa se zelo strinjam. Ce bo kaj zelel skriti, bo itak skril. Ce je kaj takega, se sploh ne sekiram, ker itak vem, da ce je res kaj cudnega, bom enkrat ze zvedla.

Ampak da bom zivce gubila in po moznosti naskrivaj preverjala njegova klice, sms-e, ... ne hvala, tak nizko se pa ne bom spustila.
You want me to be something I can never ever be.
Ashlee.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 3. 2008
Kraj: In his song.

Neprebrana objavaNapisal/-a Ashlee. » 04. Jul. 2008 10:15

Foxy-lady napisal/-a: Midva si tudi ne brskava po telefonih. On meni ni nikoli, jaz pa ne njemu. Saj valda nima nic za skrivat pred mano, jaz pa nimam nic za skrivat pred mano. To je njegova stvar, kdo ga klice, kdo mu pise, saj mi pove, ce ga vprasam, ampak ne bom ga sla preverjat, ker mu zaupam.

Brskanje po telefonu je poseg v zasebnost. Če kdo želi kaj skriti, bo že.

S tem pa se zelo strinjam. Ce bo kaj zelel skriti, bo itak skril. Ce je kaj takega, se sploh ne sekiram, ker itak vem, da ce je res kaj cudnega, bom enkrat ze zvedla.

Ampak da bom zivce gubila in po moznosti naskrivaj preverjala njegova klice, sms-e, ... ne hvala, tak nizko se pa ne bom spustila.

se čist strinjam. nimam neke potrebe, da bi mu pregledovala mesiče al pa klice. oglasim se pa sam takrat, če njega ni zraven in če kliče kak njegov kolega, ki ga js tud poznam.
So give me your forever.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 04. Jul. 2008 12:37

midva si isto ne brskava po telefonih. včasih če njemu zvoni telefon, medtem ko mu ga podam, pač pogledam, kdo kliče.
da bi pa na skrivaj preverjala, kdo mu piše ali ga kliče?? halo? toliko zaupanja pa že mava en do drugega. če ni zaupanja itak lahko greva kar narazen.
sem mu pa seveda vedno povedala, ko me je en tip preko telefona gnjavil. in sem mu tudi dala, da je prebral vsak sms. pa tudi on meni vedno pove, če mu piše kaka bivša.
Uporabniški avatar
_~**SaaŠii**~_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 23. 4. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a _~**SaaŠii**~_ » 04. Jul. 2008 20:49

midva kokr kdaj..usake tok časa..k je pa kej nouga si pa itak poveva..
Uporabniški avatar
Punchee
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 4. 2008
Kraj: Love RD

Neprebrana objavaNapisal/-a Punchee » 06. Jul. 2008 22:43

Pr nama je pa tko da je on ful rad na tekočem s mojim tel. meni pa to ni prou nč ušeč kr mam feeling kot da mi ne zaupa. Ve da tega ne maram sam on si kar sam uzame tel. in prebere, dobi pa itak ne nč :D
Jst njemu pa ne pregledujem tel. kr se mi zdi to prou nepotrebno kr mu zaupam.
I had to kiss a lot of frogs before I found my prince charming .. <3
Uporabniški avatar
DrFreud
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a DrFreud » 07. Jul. 2008 0:28

Pregledovanje telefona svojega partnerja je popolnoma nesprejemljivo. Če imaš takšno potrebo, je ponavadi tako, da je nekaj narobe ... Lahko le s "tvojim" zaupanjem, ponavadi pa "tvoje" nezaupanje temelji na nekakšnih indicih ... Kakorkoli - to nikakor ni dober znak. :roll:
Jaz imam vedno prav.Slika
Uporabniški avatar
taššek
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: okolica Ptuja (Spuhlja)

Neprebrana objavaNapisal/-a taššek » 07. Jul. 2008 3:11

Ne gledam v njegov telefon brez njegovega dovoljenja ker mislim da je to njegova zasebnost .. :wink:
* you are like a dRug to me, like my own personaL brand oF heroin !
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 07. Jul. 2008 11:59

men bivši vedno pregleduje mobi, pa sm mu že povedala da me to moti k brska brez uprašanja.jst pa nism takšna da bi gledala od njega smse, klice itd, kr me res ne zanima :roll:

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov