Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
cool_chick - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
*SweetGirl* napisal/-a:kikiriki napisal/-a:Ne razumem te ženske posesije. Ne vem kaj mate od pregledovanja mobijev.
Kaj imamo?Hmmm RESNICO npr!!Jaz si res ne želim živet v temi in po načelu kar ne veš ne boli, ker enkrat zveš in BOLI...
in jaz ne govorim o PREGLEDOVANJU, kot o neki redni praksi, ker sem pogledala samo 1x in je bilo dovolj
ammm se strinjam s kikiriki...čudne ste mal..prav iščete prevaro!! hallo!! uživite u zvezi, ne pa ko kake kure, ko se fanta umakne kam takoj mobi u roke pa analiza smsov..bolano, js bi se sama seb smilila da to delam. če ne zveš prevaro pač ne, če pa pa pač CIAO BELLO :box:
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
joj ne vem kaj je treba bit tok žaljiv.. kokr sm že rekla.. osel gre samo enkrat na led.. pač te izkušnje prpeljejo do tega, da ne zaupaš slepo in se raj prepričaš.. js sm to naredla ko je bil fant zravn 2krat,3krat..
ene mislte, da to ni kul, druge pač to počnejo.. nima veze.. noben ni zej zato bolan tukaj halo.. bolano bi blo da bi jih zasledovale kokr sence pa tko preverjale ali lažejo.. vsak dela, živi po svoje, kot ve in zna.. eni tko, drugi drugač.. hvala bogu da nismo vsi isti
ene mislte, da to ni kul, druge pač to počnejo.. nima veze.. noben ni zej zato bolan tukaj halo.. bolano bi blo da bi jih zasledovale kokr sence pa tko preverjale ali lažejo.. vsak dela, živi po svoje, kot ve in zna.. eni tko, drugi drugač.. hvala bogu da nismo vsi isti
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
*hox* napisal/-a:principesa napisal/-a:no me punce smo pršle do sklepa, da telefon začneš pregledevat ko sam narediš pizdarijo. torej če boš nezvest,boš 100% šel gledat po partnerjevem telefonu
S tem se pa 100% ne strinjam. Js sem svojmu fantu čist zvezsta, pa vseeno kdaj pa kdaj mal pogledam telefon. Pa to (kot sem 1x že povedala) ni preverjanje. Včasih mi pač sede brat sms-e, in večkrat preberem njegove na mojem telefonu, potem pa še svoje na njegovem + gledam slikice / posnetke.
butasto..da prebereš vse mesiže in še vse slikce in posnetke..k da te zanima tok, k da maš kej od tega?
jz ne maram da mi sploh gdo šara po telefonu, ok ajd mesiđe, pa še to je moja privatna stvar, pa NE SRKIVAM NIČESAR..pač mi je to tko odbijajoče pa butasto!
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
*SweetGirl* napisal/-a:Kaj iščem prevaro?Če ti čutiš, da je nekaj narobe, se hočeš pogovorit z osebo pa ti zatrjuje, da je vse v najlepšem redu, ti pa VEŠ da ni, potem pa posežeš tut po tem, da pogledaš v mobitel.. In hvala bogu, da sem, ker sem imela prav..
Če čutiš, da je nekaj narobe in mu ne verjameš, ko pravi, da je vse v redu ... potem je to dovolj. Saj nisi na sodišču, da bi rabila materialni dokaz. Če mu ne zaupaš, nima smisla biti skupaj.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:07, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
*Royal Barbie* - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 10. 2007
Tega nisem še nikoli naredila, niti nimam namena. Kaj takega se mi zdi zahrbtno. Če bi obstajal kak vprašaj, bi fanta kar naravnost vprašala, ne da bi brskala po njegovih stvareh.
Sweety, you are so fake you make Barbie look real.
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
Kolegu je punca zbrisala številke vseh žensk iz imenika...pa ni blo važn v kakšnem odnosu je bil kolega do njih. K sreči ve mojo številko na pamet tako da se še vedno slišiva parkrat na leto. Večkrat pač ne gre ob tako posesivni punci.
Zato jst dragemu ne brskam po mobitelu, razen kadar mi sam reče, naj pogledam nove teme, slikce, musko...
Zato jst dragemu ne brskam po mobitelu, razen kadar mi sam reče, naj pogledam nove teme, slikce, musko...
-
jagodka85 - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2006
Lejla86 napisal/-a:Kolegu je punca zbrisala številke vseh žensk iz imenika...pa ni blo važn v kakšnem odnosu je bil kolega do njih. K sreči ve mojo številko na pamet tako da se še vedno slišiva parkrat na leto. Večkrat pač ne gre ob tako posesivni punci.
In kaj še dela ob njej??
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
ojej.. to je pa res obup
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
pri meni je bilo pa tko, da sem enkrat med njegovimi slikcami ponesreči našla slikce od ene prijateljice v sexi pozi na postli, samo v spodnjem perilu, ki mu jih je poslala in od takrat dalje nisem več prenesla da sploh slišim za njo in sm mu dala vedt da nočem da sploh še kontaktira z njo al karkol. zbrisu je njeno cifro in kmal po tem še skor vse ostale frendice iz mobija..kar js sploh nisem vedla, kaj šele zahtevala. sej kapčim frendice..sam po tistmu nje preprost nisem mogla prebavljat, tako, da ne takoj punco obsojat če ne veš za kaj se gre.
pri meni nažalost to da je zbrisu cifro zgleda ni pomagalo, ker sm zanč vidla, k je sam brsku po mobiju, da ma spet en mesič od nje..sm cifro prepoznala, vidla pa nisem kaj je pisal. pojma nimam kva nej..nism mu takrt nč rekla..sam od takrt dalje nimam miru.
pri meni nažalost to da je zbrisu cifro zgleda ni pomagalo, ker sm zanč vidla, k je sam brsku po mobiju, da ma spet en mesič od nje..sm cifro prepoznala, vidla pa nisem kaj je pisal. pojma nimam kva nej..nism mu takrt nč rekla..sam od takrt dalje nimam miru.
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
tanika* napisal/-a:tako, da ne takoj punco obsojat če ne veš za kaj se gre.
Mislm, da je dost jasno, da je punca pretirano ljubosumna in posesivna, če mu je vzela telefon in zbrisala vse telefonske številke žensk, ki jih je imel v imeniku. Druga taka stvar je bla, da mu je za rojstni dan zbrisala vse msg-je, ki jih je dobil kot voščila in za mojga niti ni vedel, da sem mu ga poslala, dokler ga nisem vprašala, kako to, da ni odpisal. Tko da ne mi pr taki bolni ženski govort, da ne vem zakaj gre. Ker sem rahlo alergična nanjo zaradi vsega, kar počne kolegu ...
Tud tvoj primer je drugačen, ker je tip sam zbrisal telefonsko. Kolegu jih je pa ona brez njegovega dovoljenja zbrisala.
Sam za info ...
-
Lil`Bee - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2007
- Kraj: otok Ajaja
eni tipi so pa res copate pa sm mislila, da mam sam js kolega, k me njegova ženska ne more, pa dobi živčni zlom, če slučajno moj sms vidi. Sem mu zato obljubila, da ne bom več pisala.. sam msn al pa osebno še, kar je pa ful redko.
sej ne vem kdo se mi bolj smili... ženske, ker so tak nesamozavestne ali tipi, ki so totalne pi.....
js pa po mobijih ne šarim.... nima nikoli nič zanimivega!!! če bi pa blo kej, je pa itq tolk pameten, da bi zbrisal
sej ne vem kdo se mi bolj smili... ženske, ker so tak nesamozavestne ali tipi, ki so totalne pi.....
js pa po mobijih ne šarim.... nima nikoli nič zanimivega!!! če bi pa blo kej, je pa itq tolk pameten, da bi zbrisal
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov