Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Killah_babe - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2007
Men gre ful na živce če gleda pa brska, js njemu ne, razen če mi sam kaj pokaže..
I believe what I see,'cause seeing is believing!
-
black_lady - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 2. 2006
mene pa včasih firbec mantra pa pokukam če le lahko.itak vem da nima nič za skrivat pa da ma večino moje sms, samo me vseeno zanima.saj on meni tudi gleda tak da - ferplej
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:10, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
cool_chick - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 9. 2007
js pa nikoli ne gledam ker nism u zvezi zato da bi nekomu islala luknje...česar neweš te ne more bolet pač uživaš če slučajno zveš da ti kaj dela za hrbtom pač konec..nikoli pa nebi raziskovala!! totalna beda.nimam časa za take bedarije-sploh pa njegov tel. je njegov moj pa moj. pika!!
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
no me punce smo pršle do sklepa, da telefon začneš pregledevat ko sam narediš pizdarijo. torej če boš nezvest,boš 100% šel gledat po partnerjevem telefonu oz. če si enkrat slučajno kj videl in potem nisi več stoprocenten in ga skoz preverjaš. drugače pa telefona ne boš čekiral. je pa res, da ni hujšga kot, da slučajno vidš in nabašeš na neki res grdega od osebe, ki ji 100% zaupaš...
- *hox*
- Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 2. 2007
principesa napisal/-a:no me punce smo pršle do sklepa, da telefon začneš pregledevat ko sam narediš pizdarijo. torej če boš nezvest,boš 100% šel gledat po partnerjevem telefonu
S tem se pa 100% ne strinjam. Js sem svojmu fantu čist zvezsta, pa vseeno kdaj pa kdaj mal pogledam telefon. Pa to (kot sem 1x že povedala) ni preverjanje. Včasih mi pač sede brat sms-e, in večkrat preberem njegove na mojem telefonu, potem pa še svoje na njegovem + gledam slikice / posnetke.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
principesa napisal/-a:no me punce smo pršle do sklepa, da telefon začneš pregledevat ko sam narediš pizdarijo. torej če boš nezvest,boš 100% šel gledat po partnerjevem telefonu
Ah ne bi rekla.. je res da tisti ki majo maslo na glavi so ponavad najbolj nezaupljivi.. ni pa zdej vedno tako. js nism bla njemu nezvesta nikoli pa sm vseeno ene 3krat pogledala po telefonu z njegovo vednostjo.. ni blo kakšno preverjanje.. firbc babji to je to
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
*hox* napisal/-a:principesa napisal/-a:no me punce smo pršle do sklepa, da telefon začneš pregledevat ko sam narediš pizdarijo. torej če boš nezvest,boš 100% šel gledat po partnerjevem telefonu
S tem se pa 100% ne strinjam. Js sem svojmu fantu čist zvezsta, pa vseeno kdaj pa kdaj mal pogledam telefon. Pa to (kot sem 1x že povedala) ni preverjanje. Včasih mi pač sede brat sms-e, in večkrat preberem njegove na mojem telefonu, potem pa še svoje na njegovem + gledam slikice / posnetke.
sj nism rekla, da je vedno tko,. sm smo ugutuvile, da se je to že kr doskrat zgodil. pa ne da ne bi ble zveste,.so to tu tipi delal...
marsikdaj je tud firbec,sm ne pa vedno...
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
kikiriki napisal/-a:Ne razumem te ženske posesije. Ne vem kaj mate od pregledovanja mobijev.
Zato ker ne zaupamo! Jaz sem včasih to počela na skrivaj, zdaj se pa sploh ne dotaknem več njegovega telefona! Me ne zanima! Varat me pa itak nima časa
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
Hey Baby - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 10. 2007
ANGELgirl napisal/-a:
Melani, pač skrivnost! Ni pomembno kakšna! Lahko se tiče seksa z drugim, v zvezi z dobitkom na loti... Pač nekaj kar ne bi smel/a zvedeti!
Zanima me kako bi odreagirali!
Bila bi tiho in spremljala dogajanje dokler, če bi sploh se razvilo kaj, kar bi se nanašalo tudi name oz. da bi jst izpadla tista črna ovčka. Pol bi pa streljala (zadnji stavek je hec)
-
*SweetGirl* - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 1. 2006
...
Zadnjič spremenil *SweetGirl*, dne 19. Mar. 2009 10:09, skupaj popravljeno 1 krat.
Letting him prove
how much he
loves you
is SO today
how much he
loves you
is SO today
-
tani24 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^^
te čist zastopm, js sm tud raj zvedla kakšn je moj fant. sicer sem bila prej veliko bolj srečna..sam k zdej pomislm grozn boli, da te ima nekdo za budalo. raj vem 100% in mi ni žov da sm pogledala in če bi blo treba bi že tisočkrat pogledala..sam da vem resnico. bolj to kot pa živeti v laži!!!!!
te čist zastopm, js sm tud raj zvedla kakšn je moj fant. sicer sem bila prej veliko bolj srečna..sam k zdej pomislm grozn boli, da te ima nekdo za budalo. raj vem 100% in mi ni žov da sm pogledala in če bi blo treba bi že tisočkrat pogledala..sam da vem resnico. bolj to kot pa živeti v laži!!!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov