Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*Kitten* - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 3. 2007
Men pa zmer hoče gledat mobi, pa kaj mam not sam mam pa zaklenenga pred tastarimi p to pa pol misl, kaj skrivam pred njemu. Nevem, kako nj mu dopovem, da nč ne skrivam pa da mam sam tko zaklenjen, kr mi gre na k. da kdo brska po telefonu. Drgač pa jzt negovg sam na hit čekam, drgač pa ne štoram nevem kako.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
*Kitten* napisal/-a:Men pa zmer hoče gledat mobi, pa kaj mam not sam mam pa zaklenenga pred tastarimi p to pa pol misl, kaj skrivam pred njemu. Nevem, kako nj mu dopovem, da nč ne skrivam pa da mam sam tko zaklenjen, kr mi gre na k. da kdo brska po telefonu. Drgač pa jzt negovg sam na hit čekam, drgač pa ne štoram nevem kako.
a preverjanje, čeprav je na hitr ni štoranje? ne vem no - zame osebno je to štoranje. če ti na skrivaj na hitr pregledaš telefon je ravn tak štoranje, sam da se lepše in mal bolj nedolžno sliši.
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
Vylynk@ - Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Nisem nikol gledala niti ne mislim ... Ne vem no to se mi zdi tko kt da ne bi zaupala en drugemu ...
huda spletna igra http://www.travian.si/?uc=si1_25925
-
MaĆkica - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2007
- Kraj: Montenegro
Moj fnt pa k sca se prviic vidla...Mu je skos neki telefon zvoniu neke zenske mi pišejo...Ampak srva sm bla ljubosumna sam pol je reku da ce cm da mi da telefon da pregledam smse pa ce cm se lahko tuud javm....Pa kadar sva uzuni izkljuuci telefooon da imava cs zaseee
-
_*Jagoda*_ - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Slovenija :D
Jaz sem zadnjič prvič pogledala fantu na telefon, v njegovi prisotnosti. Pa sem mu pač lepo rekla mi daš malo telefon? pa mi je rbez problemov dal pa je rekel: ja če ti daš malo meni. Pa sem mu dala ker nimam nič skrivati pred njim. In sem pač šla pogledala pod sms-e in sem videla da ma samo moje sms-e in nimam več sile mu telefona gledati... ker mu 100 % zaupam
- Šušuu.x3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 8. 2007
Midva z mojim dragim imava zvezo na daljavo in včasih, ko sma skupaj tudi na skrivaj ali pred njim prečekiram telefon. Pa ne,da mu nebi zaupala, ampak določena potrditev, da mi ne fejka, da se ne igra za mojim hrbtom. In priznam, da sem sama pogruntala pin kodo, in geslo za e-mail.
-
Claudia22 - Debatorica
- Na forumu od: 18. 12. 2005
- Kraj: Maribor
Midva ne preglejujeva drug drugemu mobitela, sploh ne vem, zakaj bi to počela oz. kak smisel bi imelo, da bi bila skupaj, če si ne bi zaupala.
" I am FREE no matter what labels you put on me. I am a no-name brand human being." (Simone Hudson)
-
Shamy - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2007
Midva si telefonov ne izmenjavava. On je enkrat prebiral moje sms-e, v moji prisotnosti in vse je bila le šala. Seveda pa nimam ničesar, kar bi skrivala pred njim. Včasih me zamika, da bi prebrala njegova sporočila, pa se poskušam zadržat.
Zadnjič pa - bila sva pri njem, ko je moral oditi v trgovino. Jaz naj bi ga počakala v sobi. Telefon je polnil, zato ga je nameraval pustiti doma. Preden pa je odšel, me je pogledal in ga ugasnil. Ne vem, kaj naj si mislim. Seveda sem mu to kasneje omenila, pa je rekel, da ni nič takega. Toda slab občutek je vseeno ostal. Bi me moralo zaradi tega skrbeti?
Zadnjič pa - bila sva pri njem, ko je moral oditi v trgovino. Jaz naj bi ga počakala v sobi. Telefon je polnil, zato ga je nameraval pustiti doma. Preden pa je odšel, me je pogledal in ga ugasnil. Ne vem, kaj naj si mislim. Seveda sem mu to kasneje omenila, pa je rekel, da ni nič takega. Toda slab občutek je vseeno ostal. Bi me moralo zaradi tega skrbeti?
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
^^ Hmm ... men je tole ful čudno. Zakaj za vraga ga je ugasnu, če nima nič takega za skrivat? Res ni logično. Js bi bla mal previdna na tvojem mestu.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
frigga - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 12. 2005
- Kraj: Ljubljana
^Mene bi sigurno skrbelo. Mogoče po nepotrebnem, ker rada pretiravam, samo bi se pa vseeno mal vprašala, kaj je zdej to ... ker, ali 1. ti tip ne zaupa, ali 2. ti nekaj skriva. In meni njegov odgovor ''da ni nič takega'' niti približno ne bi zadostoval. Vprašaj ga, če se mu ne zdiš zaupanja vredna oz. če se boji, da bi kej neprimernega vidla, ker je ugasnu telefon. Pač mu rečeš, da te to res zanima in da ti ne gre iz glave, zakaj je blo sploh to potrebno.
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
-
anoyel - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2007
Šušuu.x3 napisal/-a:Midva z mojim dragim imava zvezo na daljavo in včasih, ko sma skupaj tudi na skrivaj ali pred njim prečekiram telefon. Pa ne,da mu nebi zaupala, ampak določena potrditev, da mi ne fejka, da se ne igra za mojim hrbtom. In priznam, da sem sama pogruntala pin kodo, in geslo za e-mail.
Upam, da to kar si pogruntala ne uporabljas.
renatka_ napisal/-a:MaĆkica napisal/-a::blume: Pa kadar sva uzuni izkljuuci telefooon da imava cs zaseee
Ali pa, da njemu in tebi vajinega časa ne pokvarri kakšna ljubica...
tale je pa malce kruta
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Res, da se da vse zbrisat, sam ti lahko povem, da sploh niso redki, ki ne brišejo kakih skrivnih smsov...
Vem za kar nekaj primerov, ko se je v telefonu skrivalo marsikaj.
Eden je še posebej neverjeten, ko je šlo za tako očitno varanje, tip je pa take blesarije natvezil svoji ženski, ona pa mu je verjela oz. je pač vse požrla, kar ji je naložu
Vem za kar nekaj primerov, ko se je v telefonu skrivalo marsikaj.
Eden je še posebej neverjeten, ko je šlo za tako očitno varanje, tip je pa take blesarije natvezil svoji ženski, ona pa mu je verjela oz. je pač vse požrla, kar ji je naložu
Zadnjič spremenil Mimi_M, dne 27. Avg. 2007 21:51, skupaj popravljeno 1 krat.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov