Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *kristyna*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 1. 2006
men se zdi da je tko:
ql jim je če jih prosš al pa ti daš svoj mobitel
(tosva z enim frendom je on hotu moj mobitel pa sm rekla sam če da men on svojga pa je bla menjava... razumeu pa itaq nič ni )
ql jim je če jih prosš al pa ti daš svoj mobitel
(tosva z enim frendom je on hotu moj mobitel pa sm rekla sam če da men on svojga pa je bla menjava... razumeu pa itaq nič ni )
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Neeah napisal/-a:Ne, sm brala že zaupne maile njegove kolegice njemu ga ni motilo, ker nima ničesar skrivat, mi zaupa vse kar se mu zgodi, isto je pr men, oba si lahko bereva karkoli hočeva.
Mislm, da je zato potrebno več zaupanja kot da partnerju ne dopustiš vpogleda v svojo zasebnost.
Saj ne gre za to, da mu nebi dovolila. Če bi vprašal bi mu lepo pomolila telefon pod roke in ajde, beri. Iz tvojih postov sem razbrala, da ti svojega niti ne vprašaš. No, v tem primeru bi pa popizdila... Ker se mi zdi to vdor v zasebnost.
To da si pa brala zaupne maile kolegice se mi pa ne zdi lepo. Ne s tvoje strani, ker te nima kaj brigat, kaj mu je ona zaupala, še manj pa od njega, ker očitno ne zna obdržati skrivnosti.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
-
ta_miška - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 4. 2007
- Kraj: Cerknica
Nimam nč prut tem, da mi pregleda telefon. Vse kar mam gor, ker itak nič pamtnga ni.
Sam je veeno neko zaupanje, ki je potrebno. Jst sm mu morde 2x mal pogledala pred njim. Samo tako da vidm kakšn telefon ma ne zato, da bi kaj nepredvidljivega gor najdla.
Sam je veeno neko zaupanje, ki je potrebno. Jst sm mu morde 2x mal pogledala pred njim. Samo tako da vidm kakšn telefon ma ne zato, da bi kaj nepredvidljivega gor najdla.
-
miss_kitty - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 7. 2005
- Kraj: hollywood
Vmes pogledam njegovega, vmes on mojega,....pač kakor kdaj. Zame to ni noben vdor v zasebnost, ker mu itak vse povem. Je pa res da pri enem tega nisem počela, ker sem mu pač zlooo zaupala. Enkrat pa sem mela neki čuden občutek in sem pogledala sms-e in seveda ugotovila, da si piše z neko punco (kako jo pogreša, itd,....). In to fant, ki mu nisem gledala sms-ov, sam zarad tega, ker sem mu tako zaupala In če takrat tega ne bi vidla, bi še danes živela v laži. In ja, bil je odličen igralec!
Just dance!
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Sem mislila, da sem že napisala v to temo kaj je blo pri meni. Mislim, da cca. 2 meseca nazaj se je zgodilo. Prišel je njegov oče in je šel dol pred hišo. Jaz sem prišla v spalnico in zagledam njegov mobitel na nočni omarici...nekaj me je zvilo in sm šla do mobitela ter kar začela brati njegove sms-e...skor me je kap, ko sem prebrala, da ga ena bejba klile pač muci pa nevem kaj sta si vse še pisala...Uglavnem malo me je šokiralo, da mi tudi tega sploh ni povedal pa jaz mu vse povem. Iz smsov sem razbrala, da je bejbi všeč pač on...
In ko sm pač brala sem ga zaslišala, da gre gor po stopnicah hitro dam GSM na omarico, on pride notr v spalnico ga objamem...seveda je opazil mobitel, ki je še vedno osvetljen...potem sm šla v dnevno sobo in je šel za mano z mobitelom v roki...Jaz sem bila tiho ker sem sama taka, da bi bila tiho in v sebi trpela namesto, da bi ga direktno vprašala. Potem mi je sam rekel da naj ga vprašam kar me zanima...potem sva se lepo pogovorila kako pa kaj...in me je malo pomiril. Vrjela sem mu in vrjamem mu. Še sedaj mi včasih reče, da da mu je una pisala al na mobija al na msn...sam vseeno me grize in skrbi
Takrat mi je rekel, da lahko pregledam mobitel...sam rečem naj mu...sam nimam srca, da bi mu kar rekla a lahko pogledam malo sms? Nevem to je njegova zasebnost...
Brala sem, da si med sabo malo pregledate...Kaj si kar tk rečete al kako? Nevem jaz nemorm njegovga mobitela vidt ker me takoj spomne na sms...
Sem bla pa grda ker sem šla pa takrat un sms brat na skrivaj kar me še vedno grize...vest se bo pomoje vedno oglašala...
In ko sm pač brala sem ga zaslišala, da gre gor po stopnicah hitro dam GSM na omarico, on pride notr v spalnico ga objamem...seveda je opazil mobitel, ki je še vedno osvetljen...potem sm šla v dnevno sobo in je šel za mano z mobitelom v roki...Jaz sem bila tiho ker sem sama taka, da bi bila tiho in v sebi trpela namesto, da bi ga direktno vprašala. Potem mi je sam rekel da naj ga vprašam kar me zanima...potem sva se lepo pogovorila kako pa kaj...in me je malo pomiril. Vrjela sem mu in vrjamem mu. Še sedaj mi včasih reče, da da mu je una pisala al na mobija al na msn...sam vseeno me grize in skrbi
Takrat mi je rekel, da lahko pregledam mobitel...sam rečem naj mu...sam nimam srca, da bi mu kar rekla a lahko pogledam malo sms? Nevem to je njegova zasebnost...
Brala sem, da si med sabo malo pregledate...Kaj si kar tk rečete al kako? Nevem jaz nemorm njegovga mobitela vidt ker me takoj spomne na sms...
Sem bla pa grda ker sem šla pa takrat un sms brat na skrivaj kar me še vedno grize...vest se bo pomoje vedno oglašala...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js sm bla včasih zmeri taka da sm prav mogla mal prečekirat njegov mobitel, ampak zmeri v njegovi prisotnosti al pa sm mu rekla (čeprav se res čudno sliši). Zdej mi pa kej takega še na pamet ne pade, to pa v bistvu sam zato ker me je strah da ma kakšne čudne sms-e, rajš ne vem kot pa da zvem na tak način ...
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
-
Tigi - Cosmopsiho
Mah ja sej to ja...
Joj včasih prov pomislim zakaj mormo met mobitele...ampak nam vseen pomaga pač pridt malo do resnice...
Pa tudi če si nevem kako piše z enio bejbo kaj pomaga če jih potem lahko zbriše pa nimamo me pojma o tem.
Joj včasih prov pomislim zakaj mormo met mobitele...ampak nam vseen pomaga pač pridt malo do resnice...
Pa tudi če si nevem kako piše z enio bejbo kaj pomaga če jih potem lahko zbriše pa nimamo me pojma o tem.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Tigi - Cosmopsiho
Jah nevem...
Sej mi pove una je spet pisala al pa na msnju mu je pisala...včasih pa sama mal prašam...
Sej mi pove una je spet pisala al pa na msnju mu je pisala...včasih pa sama mal prašam...
Zadnjič spremenil Tigi, dne 21. Jul. 2007 17:01, skupaj popravljeno 1 krat.
-
.:małeNa:. - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 7. 2007
- Kraj: Cosmopolitanija
Ninica napisal/-a:Nebi pa nikoli šla brat (če bi ga mel)dnevnika...ker tam notri pa je zasebnost,ker piše o osebnih stvareh on!
no, on nima dnevnika, jst ga pa mam...in je biu enkrat pr men, pa sma se neki menla o dnevnikih, pa je reku, če mu ga pokažem...iatk jih mam mnde ene 4 polne...in sm mu pustila mal prebrat...no pol je reku, da me je tko najbol spoznau...
glede mobitelov pa tko...ko je še meu eno staro nokio, sm mu lahk mal na skrivaj poškilila...zdej ma pa en super nov telefon, ma pa kodo za take stvari in me je kratko in malo zaje.... on men rad brska po telefonu...najraj u bistvu pogleda ozadje, k mam zmeri kej gor z njegovim imenom pa srčki pa to hehe
-
Tigi - Cosmopsiho
Omenila si, da ima nekaj zakodiran... Kaj nisi nič posumila, da bi lahko to imel tudi zaradi tebe?
-
CorfuGirl - Debatorica
- Na forumu od: 9. 8. 2005
Men je moj bivši skoz pregleodval mobilnik ampak sem bila pazljiva in sem zmeraj zbrisala vse takoj ko sem dobla kak sms al pa klic..ker je bil zelo ljubosumne sorte sem raje to počela,kot pa da bi norel že zaradi kakega sodelavca ki me je klical poslovno
"Vsaka ženska je lahko lepa, le če zna pravilno poudariti svoje prednosti".
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
^^ Men je tud bivši kr dost pregledoval mobitel, pa mi je že težil npr. če sm mela kak klic od kerga fanta (npr. sošolca al kej takga). Pa včasih če sma bla skup in me je ravno ker sošolc al pa kolega klical, je bil ful ljubosumn, enkrat me je celo obtožu da se še s sošolcem lepš pogovarjam po telefonu kot z njim. To je že pa čist bolestna ljubosumnost.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
let your heart keep time
now the clouds are gone
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov