Pregledovanje mobitelov

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a *kayka* » 10. Jul. 2007 14:22

Tiste k brskate po njegovem telefonu nimate bontona, tko kot to, se ne spodob brskat po denarnici, ali odpirat tuje pošte. V zvezi zaupanje največ šteje, če mu ne zaupate in mu brskate po telefonu očitno nekaj ne štima?
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 6. 1. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Neeah » 10. Jul. 2007 14:59

Bla bla. Bonton gor, dol. Moj fant je in pravico mam vidt smse, slike itd.. Če tebi fant reče da nesmeš gledat, mislm da maš ti večje probleme :roll:
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 11. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a me,myself&I » 10. Jul. 2007 15:05

Jst ko mi je dolgčas (ammm, dolgčas, kaj je to? se mi ni že dolgo zgodilo) pač grem na net, gledam TV, kaj preberem, ne pa da ljudem po stvareh stikam.
Če sem v zvezi to še ne pomeni, da se popolnoma odpovem svoji zasebnosti. In tega ne pričakujem od nikogar.
Sicer pa ok, če bi vprašal, bi prenesla, ampak da bi pa kr sam od sebe, bi pa pop**.
Uporabniški avatar
_radovedna
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a _radovedna » 10. Jul. 2007 16:00

ne, nikol mu ne pogledam.. pa sj nima smisla. če ma kj bo že povedu drgač pa nism niti najmanj ljubosumna, vsaj zaenkrat še ne. :)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 10. Jul. 2007 16:04

...
Zadnjič spremenil *hox*, dne 18. Jan. 2012 8:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Neeah » 10. Jul. 2007 17:17

*hox* napisal/-a:
*kayka* napisal/-a:V zvezi zaupanje največ šteje, če mu ne zaupate in mu brskate po telefonu očitno nekaj ne štima?

Pa sej ni brskanje če gledaš njegov telefon. Js ga včasih vzamem in berem svoje sms-e, pa gledam svoje stare slikce in posnetke,... :)

same here in nkol mi ni rekel "zkaj nis vprašala???" oz . "Popizdil" kot bi nekatere tle, če bi vam fant pregledal telefon :P
Suri
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Suri » 10. Jul. 2007 17:18

Mene ne moti, če mi pregleduje fant - in to le redko, sama pa to počnem sicer kar pogosto :oops: isto kot je napisala *hox*, zlasti s takšnim namenom, ne pa da bi panično nadzirala vse njegove klice ipd. Kar se pa tiče prijateljic, me načeloma vsebina njihovih telefonov ne zanima, to je bilo nekoliko bolj aktualno v osnovni šoli, ko smo si izmenjale telefone in potem pregledovale vsebine. :roll:
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *hox* » 10. Jul. 2007 17:28

...
Zadnjič spremenil *hox*, dne 18. Jan. 2012 8:58, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Peony
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 28. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Peony » 10. Jul. 2007 17:54

Neeah napisal/-a:Bla bla. Bonton gor, dol. Moj fant je in pravico mam vidt smse, slike itd.. Če tebi fant reče da nesmeš gledat, mislm da maš ti večje probleme :roll:

Če sta vidva tako zmenjena, potem je že vredu. Ampak meni se zdi, da punca ali fant nima pravice od partnerja zahtevati "pokaži mi svoj telefon!" Torej, če že hočeš videti njegov telefon, potem lahko on iz tega komot sklepa, da mu ne zaupaš, ni res?
Uporabniški avatar
**majcy**
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 10. 2006
Kraj: Okolica Lj.

Neprebrana objavaNapisal/-a **majcy** » 10. Jul. 2007 18:35

ja,
js sm pa prou vesela da sm enkrat prebrskala faNTov telefon. Šou je u tgovino , sama sm bla pri njemu doma v sobi. pa zagledam telefon pa u fori mal sporočila pregledam. IN ? ugotovim, da je prejšnji večer ko sem šla domov od njega, pisu svoji bivši da jo pogreša. :roll:

Itak ni blo med nama newem kašne ljubezni... ampak če bi pa blaa... :/
Uporabniški avatar
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 20. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Josephina » 10. Jul. 2007 19:32

...če bi bla, ji on ne bi pisu.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 11. Jul. 2007 11:44

;)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 06. Dec. 2010 8:23, skupaj popravljeno 1 krat.
tinchy18
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 7. 2005
Kraj: Zasavje

Neprebrana objavaNapisal/-a tinchy18 » 11. Jul. 2007 12:55

Brska on po mojem mobitelu, navadno slikce-če sem kakšne nove posnela, ter pa kdaj tudi sporočila...mene to ne moti, ker mu tako in tako nič ne prikrivam...jaz pa tudi njemu včasih mal pregledam mobitel-čeprav mu ponavadi ni všeč oz. mi reče naj mu povem kaj želim videti, pa da mi bo sam pokazal...
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 30. 6. 2004
Kraj: Se selim...

Neprebrana objavaNapisal/-a Maychy » 11. Jul. 2007 17:01

Neeah napisal/-a:Jz svojga fanta ljubim, pa vseeno pregledam kdaj telefon, č sem na njegovem računalniku kakšen mail..

Pa misliš, da te ni že zdavnaj pogruntal in sproti izbriše vse kar bi te lahko zmotilo?!

Ne hvala, še zmerej mu rajši zaupam in imam čisto vest.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Neeah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a Neeah » 11. Jul. 2007 21:18

Ne, sm brala že zaupne maile njegove kolegice njemu :) ga ni motilo, ker nima ničesar skrivat, mi zaupa vse kar se mu zgodi, isto je pr men, oba si lahko bereva karkoli hočeva.
Mislm, da je zato potrebno več zaupanja kot da partnerju ne dopustiš vpogleda v svojo zasebnost.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov