Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Jst ko mi je dolgčas (ammm, dolgčas, kaj je to? se mi ni že dolgo zgodilo) pač grem na net, gledam TV, kaj preberem, ne pa da ljudem po stvareh stikam.
Če sem v zvezi to še ne pomeni, da se popolnoma odpovem svoji zasebnosti. In tega ne pričakujem od nikogar.
Sicer pa ok, če bi vprašal, bi prenesla, ampak da bi pa kr sam od sebe, bi pa pop**.
Če sem v zvezi to še ne pomeni, da se popolnoma odpovem svoji zasebnosti. In tega ne pričakujem od nikogar.
Sicer pa ok, če bi vprašal, bi prenesla, ampak da bi pa kr sam od sebe, bi pa pop**.
-
_radovedna - Sramežljivka
- Na forumu od: 26. 6. 2007
ne, nikol mu ne pogledam.. pa sj nima smisla. če ma kj bo že povedu drgač pa nism niti najmanj ljubosumna, vsaj zaenkrat še ne.
- Neeah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
*hox* napisal/-a:*kayka* napisal/-a:V zvezi zaupanje največ šteje, če mu ne zaupate in mu brskate po telefonu očitno nekaj ne štima?
Pa sej ni brskanje če gledaš njegov telefon. Js ga včasih vzamem in berem svoje sms-e, pa gledam svoje stare slikce in posnetke,...
same here in nkol mi ni rekel "zkaj nis vprašala???" oz . "Popizdil" kot bi nekatere tle, če bi vam fant pregledal telefon
- Suri
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 7. 2007
Mene ne moti, če mi pregleduje fant - in to le redko, sama pa to počnem sicer kar pogosto isto kot je napisala *hox*, zlasti s takšnim namenom, ne pa da bi panično nadzirala vse njegove klice ipd. Kar se pa tiče prijateljic, me načeloma vsebina njihovih telefonov ne zanima, to je bilo nekoliko bolj aktualno v osnovni šoli, ko smo si izmenjale telefone in potem pregledovale vsebine.
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Neeah napisal/-a:Bla bla. Bonton gor, dol. Moj fant je in pravico mam vidt smse, slike itd.. Če tebi fant reče da nesmeš gledat, mislm da maš ti večje probleme
Če sta vidva tako zmenjena, potem je že vredu. Ampak meni se zdi, da punca ali fant nima pravice od partnerja zahtevati "pokaži mi svoj telefon!" Torej, če že hočeš videti njegov telefon, potem lahko on iz tega komot sklepa, da mu ne zaupaš, ni res?
-
**majcy** - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 10. 2006
- Kraj: Okolica Lj.
ja,
js sm pa prou vesela da sm enkrat prebrskala faNTov telefon. Šou je u tgovino , sama sm bla pri njemu doma v sobi. pa zagledam telefon pa u fori mal sporočila pregledam. IN ? ugotovim, da je prejšnji večer ko sem šla domov od njega, pisu svoji bivši da jo pogreša.
Itak ni blo med nama newem kašne ljubezni... ampak če bi pa blaa...
js sm pa prou vesela da sm enkrat prebrskala faNTov telefon. Šou je u tgovino , sama sm bla pri njemu doma v sobi. pa zagledam telefon pa u fori mal sporočila pregledam. IN ? ugotovim, da je prejšnji večer ko sem šla domov od njega, pisu svoji bivši da jo pogreša.
Itak ni blo med nama newem kašne ljubezni... ampak če bi pa blaa...
- tinchy18
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
- Kraj: Zasavje
Brska on po mojem mobitelu, navadno slikce-če sem kakšne nove posnela, ter pa kdaj tudi sporočila...mene to ne moti, ker mu tako in tako nič ne prikrivam...jaz pa tudi njemu včasih mal pregledam mobitel-čeprav mu ponavadi ni všeč oz. mi reče naj mu povem kaj želim videti, pa da mi bo sam pokazal...
-
Maychy - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 6. 2004
- Kraj: Se selim...
Neeah napisal/-a:Jz svojga fanta ljubim, pa vseeno pregledam kdaj telefon, č sem na njegovem računalniku kakšen mail..
Pa misliš, da te ni že zdavnaj pogruntal in sproti izbriše vse kar bi te lahko zmotilo?!
Ne hvala, še zmerej mu rajši zaupam in imam čisto vest.
--- Evil Is Just A Point Of View ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
- Neeah
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 1. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ne, sm brala že zaupne maile njegove kolegice njemu ga ni motilo, ker nima ničesar skrivat, mi zaupa vse kar se mu zgodi, isto je pr men, oba si lahko bereva karkoli hočeva.
Mislm, da je zato potrebno več zaupanja kot da partnerju ne dopustiš vpogleda v svojo zasebnost.
Mislm, da je zato potrebno več zaupanja kot da partnerju ne dopustiš vpogleda v svojo zasebnost.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov