Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Nu$k@ - Debatorica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
jaz sem mu enkrat uzela telefon in začela brat sms-e, pa mi ga je takoj uzel. pa sem rekla, če ma kj tazga da nesmem vidt pa je reku da ne, sam da nebom brala njegovih sms-ov. bla sm zlo užaljena in mi je pokazov in res ni mel nič takega kar bi me zanimalo. od takrat naprej se ne dotaknem več njegovega telefona in tudi on mojega ne, čeprav me nebi motilo če bi bral moje smse.
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Ce bi mi rekel, ce lahko pogleda moj telefon, bi mu seveda dovolila (ampak predpogoj je, da rece!). Sicer se vcasih naredi ljubosumnega in ga vzame v roke, ampak ne brska po njem. Verjetno ga zanima le moja reakcija. Jaz po njegovem brskam veckrat, ker je bil prej moj in ga se vedno poznam bolje od njega. SMS-e pa preberem samo, kadar mi rece, naj jih izbrisem, ce jih je prevec.
Kar se kolegov tice, pa mi ni problem pokazat mobitela, ce jih to zanima zaradi mobitela samega - torej jih zanimajo funkcije, obcutek v roki ipd. Ampak bozenedaj, da koga zalotim med brskanjem po SMS-ih in slikah. Sicer nimam gor nic intimnega, ampak to je moj osebni telefon in moja osebna zadeva.
Kar se kolegov tice, pa mi ni problem pokazat mobitela, ce jih to zanima zaradi mobitela samega - torej jih zanimajo funkcije, obcutek v roki ipd. Ampak bozenedaj, da koga zalotim med brskanjem po SMS-ih in slikah. Sicer nimam gor nic intimnega, ampak to je moj osebni telefon in moja osebna zadeva.
-
*zeljka* - Kofetarica
- Na forumu od: 14. 8. 2005
- Kraj: Ljubljana
jz sm samo 1x brskala po mobitelu od fanta oz. me je konkretno zanimu sms od njegove kolegice in kar sm prebrala me je kr zaflašeral
menla sta se za pijačo in je on reku da bi še mene prpelu zravn (ker se midve še nisve spoznale), to sm dojela iz njenga msg-ja.
ona je pa napisala da naj jz ne pridem, ker bi ga rada mela ta dan sam zase
se mi je kr obrnl, ne maram te ženske pa tud spoznat je nočm!!!
njemu popolnoma zaupam, njej pa totalno NE, pa čeprou ma tipa!
drgač si pa ne brskava po telefonih oz. varjanta če te kej zanima lahko pogledaš, ampak se ne poslužujeva tega.
menla sta se za pijačo in je on reku da bi še mene prpelu zravn (ker se midve še nisve spoznale), to sm dojela iz njenga msg-ja.
ona je pa napisala da naj jz ne pridem, ker bi ga rada mela ta dan sam zase
se mi je kr obrnl, ne maram te ženske pa tud spoznat je nočm!!!
njemu popolnoma zaupam, njej pa totalno NE, pa čeprou ma tipa!
drgač si pa ne brskava po telefonih oz. varjanta če te kej zanima lahko pogledaš, ampak se ne poslužujeva tega.
-
ela85 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 8. 2006
- Kraj: na lepem
pred leti sem še kdaj pa kdaj pogledala kaj se "dogaja" na njegovem telefonu, zdaj pa ne več. pa ne, ker bi si mislila, da pod nobenim pogojem ne more meti kaj takega gor... pač zato, ker vem, da mu gre to na živce. razen, če ga skupaj pregledava (slikice...).
tako tudi meni gre to na živce. nič ne skrivam, tako kot najbrž on ne, me pa moti... no, kolegicam ne kažem telefona, včasih si ga "vzame" edino kakšna mlajša sestrična.
tako tudi meni gre to na živce. nič ne skrivam, tako kot najbrž on ne, me pa moti... no, kolegicam ne kažem telefona, včasih si ga "vzame" edino kakšna mlajša sestrična.
-
*daddy's girl* - Komunikatorka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
men pa gre na živce ker mi brska po telefonu,pa ne ker bi kaj skrivala ampak imam občutek kot da mi ne bi zaupal.jaz njemu nikol ne brskam po telefonu,on pa vedno gleda msq-e in obvezno prebere,če je od kšnga tipa.pa sploh mu ne morm dopovedat naj ne brska po mojem telefonu,ker se njemu zdi to nekj povsem samoumevnega na živce pa mi gre tud folk,ki kao samo pogleda telefon potem pa bere msq-e..halo?!frendice s katerimi smo si blizu pa preberejo skorj vse msq-e(saj one tko misljo )
- choko girl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 2. 2007
Mu zaupam in vem, da ne bi našla nič novega. Njegov imenik poznam, saj mi ga je sam pokazal in tudi on pozna mojega.
- jullia
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 7. 2006
gadna stvar pri preverjanju imenikov je to, da bi si jst, če bi hotela tipa varat, komot lahko nekoga shranila kot natašo, čeprav bi bil v resnici jaka.
zato se mi pa zdi pregledovanje mobitelov tako neumna zadeva. itak se da vse sproti brisat in, če se kaj sumljivega res dogaja, se verjetno tudi sproti uniči.
zato se mi pa zdi pregledovanje mobitelov tako neumna zadeva. itak se da vse sproti brisat in, če se kaj sumljivega res dogaja, se verjetno tudi sproti uniči.
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
jullia napisal/-a:gadna stvar pri preverjanju imenikov je to, da bi si jst, če bi hotela tipa varat, komot lahko nekoga shranila kot natašo, čeprav bi bil v resnici jaka.
Ja to je res. Itak pa slej k prej zveš resnico.
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Meni je moj par dni nazaj (ko sem spala) šel skozi sporočila in našel eno malo bolj pikro sporočilo. Telefonsko od tipa si je takoj prepisal in mu poslal sms. Mejčken je manjkalo, da ni s tem svojim dejanjem končal najino zvezo. Vem, da sem neumna, da nisem takoj zbrisala sporočila, ampak sem mislila, da mu lahko zaupam! Pa informativno: sporočilo, ki ga je našel v mojem mobitelu je bila samo zajebancija, ki jo je moj fant preresno vzel.
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov