Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Kaj pa je to kej takega? Sej je ja moj fant... ok, nisem zdej psiho da bi mu vsak dan sproti preverjala kaj mu piše sam, če pa kdaj mal pogledam v mobitel pa tut ni bav-bav. Tut jest njemu ne skrivam, če hoče pogleda in obratno
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- majaaa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 8. 2005
Na začetku se temu nism mogla upret in sm mu redno pregledovala sms-e in klice pa če je bil on zdravn al pa ne. Sam zdej pa tega ne počnem več k nimam potrebe pa tud vem, da to ni lepo. Itak vem da me ma rad, kakšne sms-e ma, pa kdo ga kliče je pa njegova stvar.
Če bo pa kdaj kej sumljivega pa lahko ponovim vajo!
Če bo pa kdaj kej sumljivega pa lahko ponovim vajo!
Dneva ne moreš zadržati, lahko pa ga izkoristiš
- Black Kitty
Slikce zmer pogledam (vprašam prej), sms-u pa ne berem, ker se me to prav nič ne tiče
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Mene ne moti, če mi kej pogleda po mobitelu. Itak mu nič ne skrivam, tko da mi ni čisto nič smotan. Tut jst njemu pogledam, ampak ne v tem smislu, da bi preverjala, če ma slučajno kakšen sms od katere, ampak mal tko prečekiram po mobitelu. Sam sej to je čist mimgrede, če že ni druzga za počet.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
padalo - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 5. 2006
jaz njemu nikoli ne stikam po mobitelu in tudi on meni ne,ker sva se tako zmenila,
med nama je zaupanje
se je pa že zgodilo,da mi je moj dragi med tem,ko sem spala bral msn,ki imam shranjene na rač in ko sem to vidla,sem totalno popizdla.on nima kaj stikat po mojih stvareh.moje stvari so samo moje.in to ni nezaupanje,ker me tudi moti,če mi kakšen drugi stika po mojih stvareh.jaz ne stikam pri drugih in oni nimajo kaj stikat po mojih.to res zelo ne maram
med nama je zaupanje
se je pa že zgodilo,da mi je moj dragi med tem,ko sem spala bral msn,ki imam shranjene na rač in ko sem to vidla,sem totalno popizdla.on nima kaj stikat po mojih stvareh.moje stvari so samo moje.in to ni nezaupanje,ker me tudi moti,če mi kakšen drugi stika po mojih stvareh.jaz ne stikam pri drugih in oni nimajo kaj stikat po mojih.to res zelo ne maram
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Nisem mu še nikol brala sms-ov. Včasih ko ga vprašam kdo mu je piso mi sam pokaže.
Drugače pa ne brskam po drugih telefonih, ker tud sama sovražim če men kdo.
Drugače pa ne brskam po drugih telefonih, ker tud sama sovražim če men kdo.
Sometimes I wanna cry, sometimes I wanna die, but sometimes I wanna live my fu**ing cruel life!
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Joj..Od kolegice fant ji je (medtem ko je bila ona pod tušem) prebral moj sporočil, ki sem ji ga takrat ravno poslala. Ko je ugotovil, da sem bila samo jaz, je pa sporočilo zbrisal. Imela je čuden občutek zakaj ji nisem nič nazaj pisala je šla pogledat med dnevnik in je tako ugotovila, da ji je očitno po telefonu brskal. Joj...Jaz bi ga kar :box: če bi to meni naredil
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Ne brskam po drugih telefonih, itak nikol od nobenga telefon ne dobim v roke, se mi zdi da je telefon dandanes postal ze tok intimna stvar da se ga ne daje kr tko.
Ucasih pr fantu mal pogledam, ampak je zravn mene, in nikol ne berem sms-jev kadar njega ni zravn in vid da mu saram po telefonu - to pa sam takrt kadar se mal dolgocasm - kar je ekstremno redko
Ucasih pr fantu mal pogledam, ampak je zravn mene, in nikol ne berem sms-jev kadar njega ni zravn in vid da mu saram po telefonu - to pa sam takrt kadar se mal dolgocasm - kar je ekstremno redko
- kusevalka
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
jz pa nekak,.. ne gledam po telefonih ,.. se mi pa je že zgodilo, da mi j ebivši...ko nisem bila preveidna... pregledal celoten telefon...
in potem me je zasliševal se 2uri :S poljom
in potem me je zasliševal se 2uri :S poljom
... in zdj sm prtisnla enter in ti vse to bereš
-
Kileldear - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 5. 2006
haha ce bi moj mobitel punca pregledala bi itak najdla sam svoje sms-e.
Jst sem enkrat bolj iz heca in se tak nisem zavedal kaj delam pred njo spraseval kdo je kdo v njenem imeniku, sam to je blo misljeno kot hec in pol mi ona razlaga za vsakega kdo je hehe.
Jst sem enkrat bolj iz heca in se tak nisem zavedal kaj delam pred njo spraseval kdo je kdo v njenem imeniku, sam to je blo misljeno kot hec in pol mi ona razlaga za vsakega kdo je hehe.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]