Pregledovanje mobitelov

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
pjotra
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 25. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a pjotra » 25. Jul. 2006 12:48

Jaz njegovega ne pregledujem, niti ne on mojega. Če ga kaj zanima lahko vpraša in mu lahko tudi pokažem, čeprav se to še ni zgodilo. Moj mobitel ima samo takrat v roki, ko ga prosim da mi kaj nastavi, ali pa če sem kje v kopalnici in mi zvoni, da pogleda kdo me kliče. Enako velja v nasprotnem primeru.
Uporabniški avatar
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 16. 4. 2006
Kraj: somewhere

Neprebrana objavaNapisal/-a bolhica » 25. Jul. 2006 14:35

je treba prevert mal na čase..sam je pa res da se zna zgodit, da fnt use zbriše predn vidš (upam da ne) :roll:
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 25. Jul. 2006 15:34

Jst mu pogledam kdaj pa kdaj, ko je on zraven al pa ne. On pa men enako. Pa ne zato kr bi me zanimalo, če je klicu kero babo al pa ji pisu, al pa obratno. Pač tak mal :D Da vidim kaj je novega, čist tko mal. Ne zato, ker bi me blo strah čega. Nevem zakaj ne bi smela videt njegovga tel., on pa mopjga ne. Sj konc koncev sva par, skrivama si ničesar, niti nimava na tel. ničesar takega kar bi blo potrebno skrit.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 28. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a punchka » 25. Jul. 2006 16:54

ne tega ne počnem, edin enkrat ko je on men neki brskal po mobiju sem še jaz vzela njegovga pa sva brala smse, ki so v bistvu vsi sam najini :P vsaj takrat so še bli :roll:
to infinity and beyond!
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 8. 5. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *FaLLeN*AnGeL* » 25. Jul. 2006 23:14

Pr nama je blo vedno čist normalno,da sva usake tok časa drug od druzga mobitel mal pogledala..nč posebnga sam tko kšne nove slikce pa če ma kdo kšn hud sms.Enkrat je celo pršlo do tega,da je čist ponoru k je začel brat moje smse in pol sva počas zaklučla s tem.Od takrt naprej jst ne pustim,da mi še kdaj pregleduje mobitel on ma pa tud skos svojga pr seb pa še ponoč ga ugasne kao da ma kej tazga gor :D Men je to čist normalno,da kdaj pač pogledaš mobitel kaj je kej nouga gor sam s tem da pač uprašaš če loh..na skrivaj pa lih neb šla pregledvat :)
psenica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 31. 1. 2006
Kraj: sončna pega

Neprebrana objavaNapisal/-a psenica » 26. Jul. 2006 19:06

mi2 si tud ne bereva..pač meni se to res zdi ful vdor v osebnost...sej more pa ja bit neko zaupanje. ampak mi je zadnjič reko, da mu je sestra brez njegovega dovoljenja nekaj brala smse in me je to čist razkurlo!jas mu pišem stvari, ki se tičejo samo naju in se mi zdi ful grozno, da pač vse najine poredne, al pa kregajoče se sms berejo njegovi...nevem no.,. :? mi je blo prav nelagodno pol it k njemu
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 26. Jul. 2006 19:13

Meni se to ne zdi vdor v zasebnost, ker on itak vse ve o meni, pa če mi prebere kak sms od prijateljice ali sestre, alpa tud ko sm še imela kakega od bivšega, mi ni panike, ker pred sedanjim tipom pa res nič ne skrivam - to sem se prav zavestno odločila, na podlagi napake pri bivšem.

Sicer moj lubi men ne gleda telefona, jst mu ga pa kdaj za hec vzamem v roko in prašam, A lahko?, da vidm reakcijo. :)
Itak ga nič ne gane, tko da, ja, sm mu tud že malo pobrskala.. :D
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a allessya » 26. Jul. 2006 19:48

Tudi jaz nimam nič za skrivati pred njim, on po moje tudi ne pred mano, tak da ni panike glede tega. Zarad mene lahko vzame moj telefon in šari po njem, bere sporočila, pregleduje klice, karkoli. Tudi jaz včasih brskam po njegovem telefonu, pa se ne obremenjuje s tem. Sicer mava oba navado, da sproti briševa sporočila, tak da tudi če bi hotela, ne bi našla nič. :D In če ga ni zraven, ko zazvoni telefon, se pač oglasim jaz in obratno. Včasih si že prav podajava telefone in se oglašava vsepovprek - če mu ni do debatiranja po telefonu, mi reče naj se jaz zmenim (in obratno). :D
Uporabniški avatar
MissBitch
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 7. 2004
Kraj: *med zemljo in zrakom*

Neprebrana objavaNapisal/-a MissBitch » 26. Jul. 2006 21:53

*ladybird* napisal/-a:Js sm se vedno drzala tega da kar je osebno je osebno, sam ko sm skos sumla da neki ni ok in sm mu na skrivaj pogledla v mobitel in je mel ful klicem in smsev od bivse pa je reku da nic ni pa me preprical v to da ne rabis skrbet, pa sm vcer slucajno pogledla v tel in spet isto. Ne vem... brezveze...bolse da sploh ne bi pogledla, ker kar ne ves ne boli :cry:

glej, bvz se ti je sekirat zarad par smskov in klicev od bivše... ker jaz sem tud tista bivša, od kere je polno smsmov in klicev v telefonu od mojega bivšega :) (mater sem to skomplicirano napisala :P) v glavnem fora je v tem, da sva ostala best frenda in da se dnevno slišivca si tipkava, sva na kavi... in meni se ne zdi nič slabega če ma moje klice... sicer je trenutno samski, ampak tud če ne bo... ne vem, zakaj ne bi smela pisati bivšemu (ki je frend in nič več nočem z njim, da ne bo pomote!!) samo zato, ker bi mel punco... ma kera kakšno pametno razlago na moj zadnji stavek?? prosim?
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 12. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a frigga » 29. Jul. 2006 14:11

Ja, včasih pa res mal pobrskam...zato, ker ima moj veliko kolegic pa me kdaj tut zanima, kaj jim piše (pač - ženska radovednost, kaj čmo)...sej kdaj sem tud mal jezna, k vidim kaksen mesič, ki bi po vsebini bolj sodil k meni kot prijateljici...sam sva pač razčistila to, ker vem, da me ma full rad...pa tud itak, da me ne moti, če se z njimi dobi na kavi...sej je včasih prov paše, da sem pa tja še s kakšno drugo osebo počvekaš pa naj bo to moški ali pa ženska...na koncu itak vedno pride k meni, s Tisto iskrico v očeh, za katero vem, da je rezervirana sam zame... :wink:
Jogurt 3,2
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 7. 2006
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Jogurt 3,2 » 29. Jul. 2006 14:18

pha
jst zbrišem usa sporočila hvala bogu
sploh pa itak nimam nobenga pametnga gor
jancy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 17. 12. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a jancy » 29. Jul. 2006 14:37

jaz še nikoli nisem fantu brskala po mobitelu. pa vem da ma najmanj eno kolegico, ki bi rada bla kaj več in mu non stop teži. mu zaupam in bo tak dokler ne bom dobla razloga za nasprotno. itak pa se lahko sms in klici zbrišejo tak da, če tip nima nobenga drugega sms na telefonu kot tvojga, še to čist nič ne pomeni. :wink:
I don''t have to worry.
My mother does it for me.
Loesje
sascha80
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a sascha80 » 31. Jul. 2006 19:48

brskanje po mobitelih drugih ljudi in ne samo tvojega izbranca... uf, huda skušnjava, ki pa se ji odločno upiram, čeprav priznam, da me včasih zasrbijo prsti...
no, tega, če sm odkrita, nisem še storila. pa ne da ne bi. pravzaprav sm pred 14 dnevi imela tako izjemno priliko ,da bi pobrskala in prebrala čisto vse sms-e na mobitelu enga 'prijatelja', ki me dejansko tud mal drgači 'zanima'... pa nevem, takrat nisem.
no, ja, malo mi je žal... ženska radovednost... še vedno ostaja...
Uporabniški avatar
rEbEcCa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 8. 2005
Kraj: okolica Celja

Neprebrana objavaNapisal/-a rEbEcCa » 31. Jul. 2006 19:53

Waaaa včasih bi mu kr spulla telefon iz rok... sploh če se kj čudn obnaša, drgač pa se vzdržim ponavadi, včasih pa... :D:D:D
Uporabniški avatar
honeydew
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 11. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a honeydew » 31. Jul. 2006 19:59

Jst tega ne bi počela. Sploh če bi karkoli se dogajal, to človk porajta, ne rabim sms-a prebrat da mi je jasno da vse ne štima tko kot bi moralo.

Zaupanje je zlata vredno.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov