Pregledovanje mobitelov

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 08. Jan. 2006 16:55

Lenčka, sama si napisala, da si čutila, da je nekaj narobe in potem šla gledat sms-e.
Mimi M- jaz sem očitno bolj zaupljive sorte... če sem z nekom dolgo časa, si upam reči, da ga poznam dovolj, da opazim marsikaj...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 4. 11. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Zvoncica » 08. Jan. 2006 17:21

jz si to tko predstavljam, da ce tip nima slabe vesti se obnasa tko k prej, in nimas od kje za videti da je kerkol drugac?

ce ma pa slabo vest pa lahk takoj opazis.
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2005
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 08. Jan. 2006 17:26

Mahagonij sorry,ampak niso vsi tipi taki...mogoče ko so še najstniki,ampak k je pa tip "mal v letih" je zaljubljen, v resni zvezi,si želi otroka...ma ne vem no...primitivno mi je to malo...najstniško no...druga sim kartica itd. sej nismo več 15,16...let stari (vsaj jaz pa lubi ne)...ampak ti že veš... :roll:
Uporabniški avatar
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: Primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a Mimi_M » 08. Jan. 2006 17:45

*smokvica* napisal/-a:...ma ne vem no...primitivno mi je to malo...najstniško no...druga sim kartica itd. sej nismo več 15,16...let stari (vsaj jaz pa lubi ne)...ampak ti že veš... :roll:

Ekhm..ne bodi tako prepričana :roll: ..
En tip si je pri 35+ zrihtal še en telefon za skrite pogovore in smsje z ljubico, dokler se ni odloču, da je dost skrivanja in je pustu svojo žensko in otroka.
*smokvica*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 9. 2005
Kraj: *Štajerska*

Neprebrana objavaNapisal/-a *smokvica* » 08. Jan. 2006 19:22

Ok te... :roll:
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a kr.ena » 08. Jan. 2006 20:57

Zvoncica napisal/-a:jz si to tko predstavljam, da ce tip nima slabe vesti se obnasa tko k prej, in nimas od kje za videti da je kerkol drugac?

ce ma pa slabo vest pa lahk takoj opazis.

Obstaja tudi ta možnost, da je tip pač svinja. In kaj potem? Če bom vohunila za njim, bom to pač malo prej opazila. Prepustiti se ljubezenski zvezi je vedno tudi tveganje. Kot je Mimi napisala- tip pri 35 si omisli poseben mobitel in pusti ženo in otroka... hudo, se zgodi. Ampak zame zveza temelji na zaupanju. Če moram za nekom vohunit in preganjat ženske, ki se kao mečejo za njim (to je v eni drugi temi), potem zame cela zadeva nima smisla.
Uporabniški avatar
MK
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 21. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a MK » 08. Jan. 2006 22:11

Ne berem sporočila ki niso bila namenjena meni, ker je to vdor v zasebnost..In tudi pričakujem da on ne počne tega.

Bi pa mogoče prebrala če bi kaj sumila... :)
Smo kot ena velika familija..Skoraj se pokolemo a še vedno smo kr naprej skupi
aquarius
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 9. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a aquarius » 08. Jan. 2006 23:38

Glede na to, da je bilo na to temo že kar nekaj napisanega, se opravičujem, ampak me res zanima tuje mnenje..
Pr mojmu sem takoj, ko si je umislu nov mobi, našla med MMS-si fotko ene nage bejbe.Seveda mi je reku, da mu je kolega brskal po telefonu,in da ne ve, kva mu je "naštimal" itd.. Sliko je zbrisal, zdej pa, en tedn po tem najdem novo fotko-s prbližn istim "motivom"...

Ne vem, a sm res tolk starokopitna, ampak mene to ful mot...Ne gre se za ljubosumje, ampak zdi se mi ponižujoče do mene..

Sej me je enkrat že za mojo hm.. "fotko" prosil, ampak mobi se dostkrat komu posodi, men pa res ni do tega, da bi bla potem moja zadnja plat vsem na ogled..

Kakšno je vaše mnenje?
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 08. Jan. 2006 23:44

Prvič, glede "tistih" slik ne moreš nič, je bla pa ena podobna tema o tem, samo se mi ne sanja kje :)

Da bi mel pa tvojo fotko ...khm...no way :?
This too shall pass.
Uporabniški avatar
BaByKa89
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 8. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a BaByKa89 » 23. Jul. 2006 14:08

midva pa mama enake mobitele in sma jih pred kratkim ponesreči zamenjala :? in pol so mene celo popoldne klicali njegovi kolegi, njega pa moja babica :D :lol:
bodi kar si, ostalih je tako ali tako že preveč...
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 23. Jul. 2006 22:48

loooool :) hihi
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 6. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *QueenBitch* » 24. Jul. 2006 8:03

Hm ne hvala...mam od njega..oz. sm mela...pin za mobitel, oba gesla za mejle itd. pa jih nikol nism uporabila.
Enostavno bi samo sebe prezirala plus da bi izdala zaupanje plus se ful enih stvari.
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 28. 6. 2006
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objavaNapisal/-a SapraVeronika » 24. Jul. 2006 9:21

mah nevem, pač sej mam sam od njega msg-e gor, ostalo zbrišem tko da ni blema ane.. on pa tud mi pusti :) pa nix nočem preverjat pa to.. pač mi ni kaj takega to :D
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
*ladybird*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 3. 2006
Kraj: štajerska

Neprebrana objavaNapisal/-a *ladybird* » 25. Jul. 2006 12:36

Js sm se vedno drzala tega da kar je osebno je osebno, sam ko sm skos sumla da neki ni ok in sm mu na skrivaj pogledla v mobitel in je mel ful klicem in smsev od bivse pa je reku da nic ni pa me preprical v to da ne rabis skrbet, pa sm vcer slucajno pogledla v tel in spet isto. Ne vem... brezveze...bolse da sploh ne bi pogledla, ker kar ne ves ne boli :cry:
Uporabniški avatar
malavila
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 6. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a malavila » 25. Jul. 2006 12:40

Meni se zdi, da je pomembno tukaj zaupanje. Sama mu ne pregledujem mobitela in pričakujem, da ga on tudi meni ne :-)

Drugače pa brez problema vzamem njegov telefon in posnamem kakšno slikco, ker ima boljši fotoaparat kot moj telefon, pa mi ni treba zdej spraševat, če lahko..

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov