Pregledovanje mobitelov
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Flezes
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 1. 2005
Nic hudega...
Mogoce sem pa jaz cudna... Midva se enostavno tako stekava in sva si tako podobna - enake zelje za prihodnost, enak pogled na zivljenje, itd. in se mi zdijo nekatere stvari ( kot je "skrivanje" mobijev ) totalno brez veze..
Mogoce sem pa jaz cudna... Midva se enostavno tako stekava in sva si tako podobna - enake zelje za prihodnost, enak pogled na zivljenje, itd. in se mi zdijo nekatere stvari ( kot je "skrivanje" mobijev ) totalno brez veze..
- AngelOfLight
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 1. 2005
to je kul
sej jst nisem govorila o skrivanju ampak bol o temu da če je mobitel pred mano in imam recimo možnost malo pobrkljat mi nekak ni do tega
mogoče zato ker mi sam vse pove
sej jst nisem govorila o skrivanju ampak bol o temu da če je mobitel pred mano in imam recimo možnost malo pobrkljat mi nekak ni do tega
mogoče zato ker mi sam vse pove
-
BuNNy_bLuE - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 11. 2004
jst mu tud učash pobrskam mau po gsmu , sam nikol tko na samem, zato k mu itaq zaupam . pach, pogledam če ma kak zanimiv msg gor, on p tud men
~*BoRn 2 Be WiLd*~
- Lipss
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
- Kraj: Luče
Jaz pa sem ga vprašala, če mi lahko pokaže gsm in mi je rekel, da če mu ne zaupam, da je najbolje da nisva skupaj in da tudi njega zanima moj gsm ampak ne bo nikoli pogledal, ker mi zaupa.
Od takrat se raje obrnem stran ko vidim njegov gsm, da slučajno mi ne bi prišlo na pamet, da bi kaj pogledala. Imela bi slabo vest.
Od takrat se raje obrnem stran ko vidim njegov gsm, da slučajno mi ne bi prišlo na pamet, da bi kaj pogledala. Imela bi slabo vest.
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Jst ne maram da mi kdo brska po mobitelu in zato kaj takega tudi sama ne počnem...če bi me kaj zanimalo bi ga vprašala, če mi ne bi odgovoril bi bile pa sankcije hecam se če mi ne bi hotu povedat pa kaj nej pol..v jok pa na drevo pa nikol več dol?
- Lipss
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 2. 2005
- Kraj: Luče
Ne saj ni takoj pomislil na nezaupanje, sva imela daljši pogovor. Sej sem mu po pogovoru pogledala v gsm in nisem odkrila nič, kar mi ne bi sam povedal. Ko mu piše kakšna punca mi vedno pove in se o tem pogovarjava in tudi sms mi pokaže, ampak ne zdi se mu prav, da bi si brskala po gsm-u, ampak si morava zaupat.
[/url][/list]
[/url][/list]
-
GrindManiac - Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 3. 2005
Jaz nikoli nebi niti pomislil na to da bi svoji dragi pregledal mobitel... Neko zaupanje pa res mora biti..
-
MadLee - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 9. 2004
midva si ne skrivava nic, on gleda v moj gsm, jaz v njegovega...tudi kdaj me prosi, da kaj napisem iz njegovega, ce npr. vozi ali kaj drugega dela....skupaj sva 5 let in tudi ne vidim razloga, da bi si take stvari skrivala...bi se mi pa sumljivo zdelo, ce bi kar naenkrt zacel umikati in skrivat gsm....ampak nimava teh problemov, hvalabogu;) :knuddel:
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Meni pa zdaj ena punca gnjavi pa msg piše (Se že poznama drugače ene 5 let), samo sem punci reko, da me ne zanima in se ne bom odzval na njena povabila. Punci pokažem tudi vsa sporočila (Sam od sebe), ko se vidima, tak da ni problema. Je pa res, da včasih malo po strani pogleda, ko vidi kake piše, samo pol ko ji dam lupčeka pozabi
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Bageera napisal/-a:Sicer pa itak večinoma komunicirava po msn in skypu ne več tolk po mobitelu...
Ja, če mata oba net pol ni problema. Moja pa nima neta, te pa bolj stik prek gsm-a. Al pa se kr pri njej oglasim..
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
- curlly
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: ..in the sky..
waa midva si pa skos pregledujeva oz. jst bolj njemu kot on men..mah..sej zaupat je treba sam bit tok naivna pa spet ne..tko da čekiranje je men čist kul,sej če nima kej skrivat bo dau da pogledam, jst pa tud njemu..sej drgač mu ne bi gledala smsje sam k mu včasih kr ene pišejo ob 11ih zvečer,puščajo klice itd. tko da pregledovanje MORA pridt u poštev..
ah ja.. bo že boljš
ah ja.. bo že boljš
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov