Preživljanje prostega časa s partnerjem

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 08. Maj. 2010 13:01

Se strinjam. 10 evrov za kino, 20 za večerjo, bencin, pijačke, sladoled, žetoni za ročni fuzbal, blejska kremšnita, vstopnine za partyje... to vse stane. In bolje, da sploh ne seštevaš, koliko to nanese na mesec, leto,...
Ampak meni se zdi vredno. Če si nekaj res želim počet, mi ni škoda denarja, ker je življenje namenjeno življenju, ne pa šparanju.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 28. 12. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 08. Maj. 2010 13:15

saj pa lahko preživljaš prosti čas s fantom izven stanovanja in ne zapraviš za to popolnoma nič.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a a_pikica_a » 08. Maj. 2010 13:17

Jaz sem pa take vrste človek, ki bi mi šlo na živce bit doma in šparat. Ok, sej ni potrebno, da vse zapraviš, ampak hej, enkrat se živi. Gledala tv bom, ko bom stara.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 08. Maj. 2010 13:26

nanamiša napisal/-a:saj pa lahko preživljaš prosti čas s fantom izven stanovanja in ne zapraviš za to popolnoma nič.

Ja, lahko. Ampak meni ni bistveno zgolj preživljanje časa s fantom v smislu "važno, da sva skupaj".

Ne, jaz hočem žurat, paše mi hodit v savno in če vsaj nekajkrat letno ne dobim kruhkov, utegnem skočit čez most :) V kratkem recimo načrtujem obisk adrenalinskega parka. To, da vse te stvari počnem skupaj s fantom, je samo bonus.
Gre za aktivnosti, v katerih uživam, in se jim nisem pripravljena odpovedat, ker za moje pojme niso nadomestljive z gledanjem filmov na računalniku ali rolanjem. Saj so te slednje stvari tudi fajn, ampak če hočem it plesat v K4, te želje ziher ne morem potešit z igranjem Črnega Petra.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 08. Maj. 2010 13:32

normalno saj je pri meni tudi tko. Jaz sem odgovorila jagodi-malini, kjer je bilo bistvo posta da špara denar tko da ne hodi kam. Ker men bi se zmešalo da bi bila skoz v stanovanju. Pol pejd vsaj mal vn iz stanovanja če ti je že denar za kakšno dejavnost, pijačp, kino itd. škoda dati.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
matjazd
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 14. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a matjazd » 08. Maj. 2010 17:01

jullia_ napisal/-a:Se strinjam. 10 evrov za kino, 20 za večerjo, bencin, pijačke, sladoled, žetoni za ročni fuzbal, blejska kremšnita, vstopnine za partyje... to vse stane. In bolje, da sploh ne seštevaš, koliko to nanese na mesec, leto,...
Ampak meni se zdi vredno. Če si nekaj res želim počet, mi ni škoda denarja, ker je življenje namenjeno življenju, ne pa šparanju.

Eno je šparanje, drugo pa, če si to lahko sploh privoščiš.
Nesmiselno se mi pa zdi zapraviti vsak evro in potem biti že prvi mesec, ko ne dobiš plače lačen.
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 08. Maj. 2010 17:08

nanamiša napisal/-a:normalno saj je pri meni tudi tko. Jaz sem odgovorila jagodi-malini, kjer je bilo bistvo posta da špara denar tko da ne hodi kam. Ker men bi se zmešalo da bi bila skoz v stanovanju. Pol pejd vsaj mal vn iz stanovanja če ti je že denar za kakšno dejavnost, pijačp, kino itd. škoda dati.

Ne, ne jaz grem ven, ampak ne hodim vsak teden v kino, vsak teden na sladoled, vsak teden na večerjo,.... Ampak, da sva to precej omejila, oziroma omejila za 200 eur na mesec. Sedaj včasih kakšen film doma pogledava, večerjo doma pripraviva, ker s tem izboljšujeva svoje veščine, ker nihče od naju ni super kuhar. Greva več sama v naravo kot pa da bi s kolegi hodila okrog. Nekako več imava časa, ki je samo najin in opažam, da to zelo pozitivno vpliva na najin odnos. Poleg tega pa še privarčujeva kar nama bo omogočilo hitrejšo pot v svoje stanovanje.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a nanamiša » 08. Maj. 2010 17:42

No to kar si zdej napisala je pa čist nekaj drugega :)
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 09. Maj. 2010 7:58

Jaz imam kolegico, ki ima fanta in ne gresta popolnoma nikamor. Nad ostalimi, ki pa kam gremo se zgraža.
V kino je BZ hodit, ker lahko Tv gledaš doma (sicer je po njeno TV nepotreben predmet), na večerje ni za hodit, ker se rediš, na šport spet ne, ker lahko telovadiš doma, v naravo lahko greš v gmajno,.... ni da ni izgovora. No obsedenost je zame omenjeni primer.

Drugače ja se pa da malo privarčevat, če se kakšen dan ostane doma, ker vsi izdatki kar nanesejo.
In da vam povem - prijateljiica je natakarica in dobi na mesec okrog 250 eur napitnine. Pa recite, da se ne splača. Sicer to ni moj poklic, ampak vseeno.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 09. Maj. 2010 9:35

jagoda-malina, saj za večino nas, ki smo še študentke, je 200 evrov na mesec kar lep znesek :D
Sicer se pa strinjam, vse v mejah normale. Ni treba vsak dan jest v restavracijah in za vsako žuranje zapravit 30 evrov. Da si pa ne bi človek čisto nič privoščil, je pa kar malo žalostno. In neumno, če si v resnici lahko.
Uporabniški avatar
cdefgahc
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 12. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a cdefgahc » 09. Maj. 2010 19:20

no, pri meni je pa malo drugače...fant živi v tujini, 350 km stran od mene. tak da se jaz do njega vozim 5 ur z vlakom on pa do mene 4 z avtom. in nekako pač ceniva vsako minuto, ko sva skupej. zato res že par dni prej preden se vidiva prek skypa narediva plane (ok, ne vedno :) ) in vedno počenva nekej zanimivega. npr. še nikol nisva šla skupi v kino :) ker film traja uro in pol tam sicer sediva en poleg drugega ampak se niti pogovarjat ne morva. no ugl. nekako se nama zdi cajt vržen stran. velikokrat greva na zdaj že večkrat obiskan travnik in mava tam piknik. včasih greva plavat, obiskujeva sorodnike in prjatle, adrenalinski parki, oba mava ful rada naravoslovne muzeje, ampak zdej sva že vse v bližini obiskala, v najinega najljubšega sva šla že 3x, včasih greva do potočka in tm opazujeva živali, greva v zavetišče sprehajat pse... in še in še.... idej ne zmanka in nikol nama ni dolgčas :love:
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 09. Maj. 2010 22:31

^^Fajn ideje mata :gut:
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 10. Maj. 2010 13:55

jullia_ napisal/-a:jagoda-malina, saj za večino nas, ki smo še študentke, je 200 evrov na mesec kar lep znesek :D
Sicer se pa strinjam, vse v mejah normale. Ni treba vsak dan jest v restavracijah in za vsako žuranje zapravit 30 evrov. Da si pa ne bi človek čisto nič privoščil, je pa kar malo žalostno. In neumno, če si v resnici lahko.

No jaz študentka nisem več. Imam že plačo. Ampak vseeno se kar nabere stroškov, in če še zunaj zapravljaš ugotoviš, da ne ostane nič.
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 3. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a 1sneguljčica » 18. Jun. 2010 21:22

Meni tudi zmankuje idej. Sem na začetku veze, a ker imava s fantom malo časa, se videvava večinoma petke in sobote zvečer.
Kako tiste 3 ure najbolje izkoristiti? Se mi zdi, da je pri nama že kar rutina: pijača, kino, crklanje.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 1. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Ajča » 18. Jun. 2010 21:24

sneguljčica, midva sva bila ista na začetku, edino da je bilo tistih tri uric izkoristenih drugače: pjača, sex, pogovor :D
A goal without a plan is just a wish.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot], Google [Bot]