Preživljanje prostega časa s partnerjem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
fun napisal/-a: kar bo izpadlo kul pred ostalimi cosmo-kokošmi, in jim bo dalo navdih za njihove super cosmo doživetja z haniji baniji.
-
keepsake - Kofetarica
- Na forumu od: 19. 9. 2007
Sej paše kšne dve uri kdaj presedet pred tvjem... no ampak res si ne predstavljam s tipom gledat Kmetijo, se pa zabubiva v napimpano posteljo s kupom povštrov, kokicami v naročju in Family Guyem na kišti. Kar je skoraj isto kot poležavanje pred tvjem... Bolj mi je v oči padlo nekaj v stilu 'on je šel spat, jaz pa sem tašči pomagala likati cote' wtf
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
-
Roisin - Debatorica
- Na forumu od: 3. 6. 2008
- Kraj: ankaran
jullia_ napisal/-a:A pa vam ni nič bedno, da skupni čas preživljate pred televizijo, računalnikom?
ne, ker preživiva dosti časa drug z drugim. itak, da se kdaj tud vrževa na kavč in gledava filme, pa prov lepo nama je, ko se crkljava pod odejo ne predstavljam si, da bi mogla skoz "neki počet skupi". lepo je kam it, lepo je pa tud kako soboto zvečer doma ostat
midva med vikendi ponavadi skupi pospraviva stanovanje, ker med tednom ni časa niti za posodo umit, potem skuhava kosilo (ponavadi sprobavava nove jedi), pol pa se dobimo s prijatelji, greva h komu na obisk, v savno, v hribe, nabirat kostanj ...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Roisin napisal/-a:...ne predstavljam si, da bi mogla skoz "neki počet skupi". lepo je kam it, lepo je pa tud kako soboto zvečer doma ostat
Ampak res, zadnje čase je opaziti ogromno neke obsesije ljudi, da je treba stalno nekaj početi, biti aktiven, stalno nekaj načrtovati, imeti zaplanirane vikende in počitnice...
Se mi zdi, da ne znajo več uživat le v družbi drug drugega, doma, si privoščiti kakšen vikend v brezdelju, preživeti en teden počitnic doma in samo uživati ter pčivati... tud na drugih forumih mi je to ful padlo v oči, posebej zdej, ko so recimo počitnice, pa je nujno treba skoz nekje bit, če ne odpotovat nekam za več dni itd...
Midva zelo rada kam greva, tudi čez vikend velikokrat, ampak zelo rada sva pa tudi samo doma, počneva nič, si privoščiva spanje, poležavanje, dolge zajtrke in pozna kosila/večerje, ki jih skuhava skupaj...
In če recimo en vikend greva mal v šoping, pa drug vikend k njegovim na kosilo, sva ta tretjega obvezno doma in kenslava vse po spisku
-
Shelve - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2009
orhideja1 napisal/-a:Shelve napisal/-a:Tema bi bila bolj zanimiva, če bi se pisalo, kaj sta takega SKUPAJ počela, pa to ni bilo gledanje TV-ja, nakup. Torej kaj nevsakdanjega.
Kaj a ne moreta skupaj gledat TV in nakupovat. Tema ni namenjena nevsakdanjim dogodkom, ampak dejansko resničnim dogodkom kako nekdo preživlja prosti las s fantom med vikendom, oz. punco.
OK, roža, a ti je super prebirat 5 strani o tem kako so lubice-bubice šle z lubčkom-bubčkom u šoping po 2 srajci, potem pa sta gledala tv???
Midva imava v planu izdelat scary buče za halloween, ki prihaja.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Pravkar sva končala z izobraževalnimi uricami. On je vadil , jaz pa sem se učila. Zdaj pa grema večerjat, pod tuš, se stisnit pod toplo odejo :knuddel: in spančkat.
OT:
Ja, ta varianta. In kak se obnese? Midva bi sicer rajš mela iz mikrovelurja, ampak tista je pa full draga...neki čez jurja
OT:
renatka_ napisal/-a:positive vibration napisal/-a:Uno, ko je v temu tazadnemu katalogu, iz umetnega usnja. Tak na L je nareta. Full je lepa
Haha, sem skor ziher da je to mojamoja. Kao EKO usnje ne?
Ja, ta varianta. In kak se obnese? Midva bi sicer rajš mela iz mikrovelurja, ampak tista je pa full draga...neki čez jurja
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Jst sm tut ena tistih, k ma večne probleme kauča u kombinaciji s tevejko in redki so bli trenutki prežiuljanja skupnga cajta na ta(k) način. Enostauno je premal cajta u življenju, da bi nama ga jemalo buljenje u ekran (to lahko počneva usak zase), medtem k zuni vabi sonček, kliče gozd, mami morje, ...
Pa ne zato, kr bi blo treba, ne zato, kr to počneta tut Lojzka pa Jože, Francka pa Melhijad in preostanek bloka, tut ne zato, da bi se pred slednjimi mela s čim (po)hvalt, ampak preprosto zato, kr gre za tiste užitke in spomine, k mi jih skupne ure pred lcd-jem in še tko nenadkriljiva igra Marlon-a Branda pač nikol ne bodo mogle dat.
Kar pa ne pomen, da se nisva valila s kauča od smeha, ko se je Six Pack Čukur blamiru z žvrgolenjem neke zimzelene viže u eni random blesavi "zabauni" oddaji, da nisva uro pa pou kino predstave gruntala, kdaj za vraga se bo bejba poročila, pet minut pred koncem pa ugotovila, da sva sedela u napačni dvorani, ...
Če se skp vržeta taprave dva goloba, se jima prisrčni in zabauni trenutki dogajajo na usakem koraku, pa nej bo ob čakanju u gužvi vozičkarjeu u Šparu al pa na surf safariju u Maroku.
Pa ne zato, kr bi blo treba, ne zato, kr to počneta tut Lojzka pa Jože, Francka pa Melhijad in preostanek bloka, tut ne zato, da bi se pred slednjimi mela s čim (po)hvalt, ampak preprosto zato, kr gre za tiste užitke in spomine, k mi jih skupne ure pred lcd-jem in še tko nenadkriljiva igra Marlon-a Branda pač nikol ne bodo mogle dat.
Kar pa ne pomen, da se nisva valila s kauča od smeha, ko se je Six Pack Čukur blamiru z žvrgolenjem neke zimzelene viže u eni random blesavi "zabauni" oddaji, da nisva uro pa pou kino predstave gruntala, kdaj za vraga se bo bejba poročila, pet minut pred koncem pa ugotovila, da sva sedela u napačni dvorani, ...
Če se skp vržeta taprave dva goloba, se jima prisrčni in zabauni trenutki dogajajo na usakem koraku, pa nej bo ob čakanju u gužvi vozičkarjeu u Šparu al pa na surf safariju u Maroku.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
rachka_ napisal/-a:youtube večeri. večkrat, kadar imava fraj večer spijeva in/ali skadiva kaj in potem na neko temo zbirava, iščeva spote na jutubu. sledijo seveda spet smehi, nostalgija in plesanje po sobi.
žuranje. sama ali z družbo, ni ga boljšega kot uživanje na najljubši muziki, v roki kaj dobrega za spit in tipček vedno pri roki, da mu v uho zakričiš:"kaj pa komaaaad".
isto sam da jz tole prvo bl delam s kolegico lol pa razno polivanje vin po stenah, da ratajo art dekoracije opsiii )
haha mi2 ko sva sama doma tut skadiva kšnga al pa pride kšn kolega pa gremo do njega, pa pufpuf pa poker pa je ura 5 zjutri najbolš je pa to ja'kaaj pa komaaad' pa te značilni plesi oz. muvi k jih ma on al pa katerk kol kolega in rata cela zajebancija iz tega
aja pa moj kdaj pa kdaj prime harmonko v roke in pol jz umiram zravn pa se krkej derem k on igra in nakonc obadva umirava od smeha...ahh, pa zmer kej mačka zravn uklučva, ccc, ma smeh je vedno in povsod, drugače neb mogla tut jz fukncjonirat.
drgač pa hud post, neki novga napisan, aj lajk _rachka
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
positive vibration napisal/-a:Ja, ta varianta. In kak se obnese? Midva bi sicer rajš mela iz mikrovelurja, ampak tista je pa full draga...neki čez jurja
Fina je, fina. Js sem se že prej valala po njej pri kolegici - pol sva se pa midva odločla nekaj nabavit in sem to zbrala. Sicer sva jo malo dražje plačala (ker takrat še ni blo take cene kot je zdaj v tem momentu), ampak sva vseeno dobila nekaj popusta.
On topic: Danes ni blo preveč fraj oz. "home" cajta. Skočla sva v trgovino, pol sva zbrala en film (ki se zdej vleče dol) in nardila večerjo. V približno istem tempu se bo večer tudi nadaljeval.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
rachka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 21. 11. 2005
- Kraj: hollywood
Shelve napisal/-a:OT kaj je s tem "kaaj pa komaaad"? ne poznam
pač to se tak reče varjanta "kva pa to dela ej!" oz. ne znam drugač razložit..
ko slišim zame nenormalno hud komad, vedno začutim blazno potrebo po tem, da to delim z družbo pa tudi drugi verjetno. no in pol pač v navalu ekstaze in navdušeja en drugemu vreščimo skrajšano verzijo stavka "kaj pa ta komad dela", se pravi "kaj pa komaaaad!".
na štajerskem se to uporablja za VSE izraziš pač neko posebnost in ni nujno pozitivno
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
-
Pyrexia - Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 2. 2005
Midva sva pa dans podpisala kredit za stanovanje in bova postala ponosna lastnika stanovanja
Zdaj pa se bo začelo:
- skupaj bova pobelila stanovanje
- izbira keramike za kuhinjo
- izbira parketov
- klicanje majstrov....
Skratka rihtanje in opremljanje stanovanja, ter seliteeeeeeev.
Zdaj se bo dogajalo
Zdaj pa se bo začelo:
- skupaj bova pobelila stanovanje
- izbira keramike za kuhinjo
- izbira parketov
- klicanje majstrov....
Skratka rihtanje in opremljanje stanovanja, ter seliteeeeeeev.
Zdaj se bo dogajalo
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google [Bot]