Preživljanje prostega časa s partnerjem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- orhideja1
- Kofetarica
- Na forumu od: 29. 10. 2007
- Kraj: Ljubljana
snezinka* napisal/-a:^^ a gledanje tv-ja je pa po novem aktivnost zunaj doma?
Če ni to na tvojem domu pa je. Kako naj drugače razložim, da je mišljeno preživljanje časa med vikendom, ko si pri fantu, ali on pri tebi. Vsekakor ni mišljen sex, ker se mi zdi samoumeven za vsakogar.
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
No meni ni mišljen ne tv, ne kuhanje, ne sex oz. vse te vsakodnevne dejavnosti. Razen če je na tko dobr način napisan kot ima rachka_.
Prav nasmejala sem se.
Jaz pa ne bom nakladala preveč:
-šport (običajno kolesarjenje, badbinton, hribi)
-peka kostanja v tem času
-med sprehodom loviva žabe (da jih ne bi avti zbil, hah)
-izlet (Blejski vintgar, Slap Savica, Postojnska jama, Erazmov grad,...)
-družabne igre (poker,...)
-učasih se sred kakega sprehoda spomnva, da bova tekmovala, kdo prej priteče nekam (enkt sva tekla na lj grad)
Prav nasmejala sem se.
Jaz pa ne bom nakladala preveč:
-šport (običajno kolesarjenje, badbinton, hribi)
-peka kostanja v tem času
-med sprehodom loviva žabe (da jih ne bi avti zbil, hah)
-izlet (Blejski vintgar, Slap Savica, Postojnska jama, Erazmov grad,...)
-družabne igre (poker,...)
-učasih se sred kakega sprehoda spomnva, da bova tekmovala, kdo prej priteče nekam (enkt sva tekla na lj grad)
- ana27
- Kofetarica
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Zdaj je tu razlika, a je mišljeno na splošno med vikendi, ali točno ta vikend?
Drugače pa je meni povsem logično, da nekdo napiše, da sta npr. v petek šla v kino,... v soboto pa sta sicer bila skupaj, a nista šla ven, ker sta gledala tv ipd. Saj ni nujno, da moraš vedno it ven, lahko si tudi doma in omeniš kaj je kdo počel.
Drugače pa je meni povsem logično, da nekdo napiše, da sta npr. v petek šla v kino,... v soboto pa sta sicer bila skupaj, a nista šla ven, ker sta gledala tv ipd. Saj ni nujno, da moraš vedno it ven, lahko si tudi doma in omeniš kaj je kdo počel.
-
snezinka* - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2008
Men je štos te teme, da vanjo napišeš kaj si počel - ne nujno med vikendi, pa da ni čisto v stilu: on je kuhal, jaz pa likala; gledala sva Maria itd., ker to je dolgčas, kot so tudi že drugi omenil. S tem si nobene ideje ne nabereš :S
- MsN
Ste pa tudi žalostne, če morate ideje za preživljanje prostega časa s tipom nabirati v na forumu In kopirati od drugih ... Če se dva fino zaštekata, zadeva steče po svoje in je idej vedno dovolj - največkrat se zadnje sploh pretirano ne trudiš in se preprosto zgodijo.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
A pa vam ni nič bedno, da skupni čas preživljate pred televizijo, računalnikom?
Jaz se vedno potem čisto gnilo počutim, ker se mi zdi to stran vržen čas. Mogoče zato, ker se s fantom malo manj vidiva, in da bi takrat potem čepela na kavču in gledala Kmetijo, se mi zdi kriminal
Jaz se vedno potem čisto gnilo počutim, ker se mi zdi to stran vržen čas. Mogoče zato, ker se s fantom malo manj vidiva, in da bi takrat potem čepela na kavču in gledala Kmetijo, se mi zdi kriminal
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
kako ti bo potem dolgocasno skupno zivljenje ce bota vedno same noro zanimive stvari pocela...=)
skupno gledanje TV je pri nama cel luksuz, komaj najdeva cas za to
skupno gledanje TV je pri nama cel luksuz, komaj najdeva cas za to
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
-
jullia_ - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 6. 2007
Sori, ampak tole je pa ena bolj neumnih pripomb s tvoje strani. Valjda je razlika, če z nekom skupaj živiš, ali pa se z njim samo videvaš parkrat tedensko.
Poleg tega pa nikjer nisem napisala, da midva vedno počneva same noro zanimive stvari, ampak da se mi zdi to, da nekateri očitno nonstop televizijo buljijo, izguba časa. Obstaja še cela niansa aktivnosti med vegetiranjem na kavču in bungie-jumpingom vsak vikend.
Poleg tega pa nikjer nisem napisala, da midva vedno počneva same noro zanimive stvari, ampak da se mi zdi to, da nekateri očitno nonstop televizijo buljijo, izguba časa. Obstaja še cela niansa aktivnosti med vegetiranjem na kavču in bungie-jumpingom vsak vikend.
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
izguba casa glih ni buljenje v tv ce skupj pogledata ksn film....konec koncev je to ene vrste crkljanje
drugace se pa poplnoma strinjam da je treba razicne stvari pocet drugace se odnosa navelicas
drugace se pa poplnoma strinjam da je treba razicne stvari pocet drugace se odnosa navelicas
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
jullia_ napisal/-a:Valjda je razlika, če z nekom skupaj živiš, ali pa se z njim samo videvaš parkrat tedensko.
Obstaja še cela niansa aktivnosti med vegetiranjem na kavču in bungie-jumpingom vsak vikend.
ja pa saj punce nikjer zraven ne napisejo a zivijo skupaj al ne... in kaj ce tiste ki napisejo da gledajo TV zivijo skupaj s fantom? takrat je se manj casa za druzenje
saj to drugo se strinjam no...
je pa tut res da smo ljudje razlicni in mamo razlicne se ostale aktivnosti in ce mam js xx hobijev, faks, delo na racunalniku...mi je gledanje TV ful dobra sprostitev, ce je fant zraven je pa se tok lepse
A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Midva sva bolj ali manj brez denarja, tako da je v tem mrazu za naju idealen večer s filmom na računalniku, martinijem in kokicami ker sva čist preveč škrta za kino, večerje, pijače, izlete, kaj šele potovanja
Bo kmal bolš
Bo kmal bolš
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
pa zakaj se treba tolk razburjat enim
Če vas ne zanima pa ni treba brat. Midva sva kak večer tud sam doma, pa gledava film ali čekirava you tube. Sej ni važno da se vsak dan držiš točno določenega urnika, in da počneš nekaj, kar bo izpadlo kul pred ostalimi cosmo-kokošmi, in jim bo dalo navdih za njihove super cosmo doživetja z haniji baniji.
Če vas ne zanima pa ni treba brat. Midva sva kak večer tud sam doma, pa gledava film ali čekirava you tube. Sej ni važno da se vsak dan držiš točno določenega urnika, in da počneš nekaj, kar bo izpadlo kul pred ostalimi cosmo-kokošmi, in jim bo dalo navdih za njihove super cosmo doživetja z haniji baniji.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov