Preživljanje prostega časa s partnerjem
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 236 prispevkov
• Stran 14 od 16
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
- 1sneguljčica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 3. 2010
Ni ne časa ne denarja trenutno za tečaj.
-
sleepyheadgirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
mogoče bo zdele tole mal direktno mnenje samo zdi se kot da si želiš da bi nekaj počela skupaj ampak se čisto vsakemu predlogu trdno upreš in ostajaš pri svoji stari navadi. če nisi pripravljena spremeniti zadeve zakaj potem sploh sprašuješ, če vedno najdeš izgovor zakaj ne bi počela nečesa novega?
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Saj se da tud počet tud kaj cenejšega kot so tečaji, ki so res dragi. Tako, da jaz to ne razumem kot upor.
Kino je čist zanimiva zadeva, če uživata ob gledanju, pojdita kdaj na tortico, na pico, kakšno večerjo na skadoled,... zmeraj nekaj drugega pa bo mal drugače. No sicer pa sploh super zdaj, ko bodo veselice.
Kino je čist zanimiva zadeva, če uživata ob gledanju, pojdita kdaj na tortico, na pico, kakšno večerjo na skadoled,... zmeraj nekaj drugega pa bo mal drugače. No sicer pa sploh super zdaj, ko bodo veselice.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Sicer ne vem koliko so tečaji salse, ampak če na hitro pogooglam: KLIK je 4× salsa (1× na teden 90 min) 35€ na osebo ali intenzivna salsa 4 dni zapored po 60 min 25€.
Torej 70€ za 4 zmenke za 2 osebi. To je 17,5€ na zmenek. Kolk je pa kino+ pijača? Praktično isto Tako da je cena le izgovor.
Torej 70€ za 4 zmenke za 2 osebi. To je 17,5€ na zmenek. Kolk je pa kino+ pijača? Praktično isto Tako da je cena le izgovor.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Mogoče si ti dobila eno poceni varianto, drugače pa so ti tečaji dražji, vsaj ponekje.
Samo, če je problem čas, ne moreš ti se nekam prijavit, medtem ko v kino lahko greš kadar hočeš.
Pijačo pa sploh ne štej zraven, ker je isto, če greš na ples.
Samo, če je problem čas, ne moreš ti se nekam prijavit, medtem ko v kino lahko greš kadar hočeš.
Pijačo pa sploh ne štej zraven, ker je isto, če greš na ples.
-
*mala* - Cosmopsiho
Šla sem na prvo stran, ki jo našla. Saj gresta lahko na tega. Ali pa še kakšnega najdem kot dokaz. Je pa tudi možnost, da vsako uro posebi plačata 10€ na osebo za 90 min. Predlog pač, sej ga ne rabi upoštevat Sam ne pa iskat izgovorov v ceni, ampak naj raje prizna, da noče
Če je njuno zmenkarsko življenje že na začetku tako dolgočasno, raje sploh ne pomislim, kak še bo čez čas. Ji nisem nič fovš
Če je njuno zmenkarsko življenje že na začetku tako dolgočasno, raje sploh ne pomislim, kak še bo čez čas. Ji nisem nič fovš
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Zame je tole dolgočasno (sneguljčici očitno ni, ali pač), da že na začetku veze ratuje rutina
1sneguljčica napisal/-a:Meni tudi zmankuje idej. Sem na začetku veze, a ker imava s fantom malo časa, se videvava večinoma petke in sobote zvečer.
Kako tiste 3 ure najbolje izkoristiti? Se mi zdi, da je pri nama že kar rutina: pijača, kino, crklanje.
-
*mala* - Cosmopsiho
Like I care Men to deluje dolgočasno, ko sam vrag. Če je pa sneguljčici ful zabavno, pa ne vem zakaj sprašuje, če itak ne bo nič tako zabavno kot tale rutina
-
sleepyheadgirl - Komunikatorka
- Na forumu od: 30. 8. 2006
- Kraj: Ljubljana
ja samo ti praviš da ti je fajn ona se pa pritožuje. sicer pa jaz nisem tu da bi sodila, vsak naj si sam postelje tako kot njemu paše, mene je samo zmotilo, da si želi početi novih stvari vendar za vsako stvar najde izgovor. pa naj bo to denar, antišportnik ali pa čiste nekaj tretjega!
Gymnastics tells you no. All day long. It mocks you over and over again. Telling you- you're an idiot.
Prvi neprebran prispevek • 236 prispevkov
• Stran 14 od 16
•
Prejšnja
1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov