Poroka

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 08. Jun. 2010 9:17

Jst se tudi ne bi poročila s trebuškom....raje po porodu, če bi že tko naneslo.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 22. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a floribunda » 08. Jun. 2010 10:08

sicer nimam neke želje po poroki. ampak noseča se ziher ne bi šla poročat. pol ne moreš niti solidno nazdravit na poroki in fino zažurat.
Zadnjič spremenil floribunda, dne 08. Jun. 2010 10:38, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 08. Jun. 2010 10:19

sem lih o tem razmišljala ja.....pa še na slikah si kot sod, obleka ti ne paše in koža je katastrofalna..... Da o bolečinah v križu in oteklih nogah ne govorimo :D
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 27. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a rinca » 08. Jun. 2010 13:23

a nista koža in lasje ful lepši med nosečnostjo? vsaj pri meni je bilo tako... se pa tudi jaz ne bi (se nisem) poročila noseča. sej se ga nisem neki ful napila, ampak pazit na vsak požirek pa tud ne bi hotlea.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 09. Jun. 2010 8:26

Vsaka nosečnost je drugačna.....pravila ni :D Moja koža je bila katastrofalna v zadnjem trimesečju (babica mi je napovedala fantka, baje da se takrat v obraz čist spremeniš - babi, zmotla si se :P).
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 09. Jun. 2010 16:53

Alwaleed napisal/-a:
UG84 napisal/-a:Kaj pa starši? Zdej sicer ne vem, kako se kaj razumete doma la pa kakšne so kaj razmere pri kateri od vas, samo mojega atija bi verjetno kap od žalosti, če ne bi bil prisoten na poroki in me ne bi oddal.

Se strinjam. Poroka-presenečenje je mogoče OK za drugič, če prvi zakon ni uspel, za prvič mora bit pa za bližnje res razočaranje, če ugotovijo, da so ta mejnik zamudili in niso imeli priložnosti bit zraven.

to je zelo odvisno od tvoje osebnosti...jaz recimo o dosti stvareh razmišljam drugače kot večina in moji starši in ostali domači to vejo in me kot tako tudi sprejemajo. tudi moj način življenja je drugačen kot standard šola-služba-otroci in glede na to, da sem že dostikrat izrazila svoje mnenje o poroki, ne pričakujejo neke pravljične poroke z moje strani. saj starši poznajo svojega otroka in vejo kaj približno pričakovat
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 10. Jun. 2010 0:05

Mja, potem pa ne misliš dat otrok h krstu, pa so starši spet razočarani. In, ker to veš, jih raje krstiš proti lastnim prepričanjem, da ne bi bili starši žalostni.
In želiš se preselit v mesto, pa bi bili starši žalostni in osamljeni, zato ostaneš pri njih v 1. štuku.
Ali pa ugotoviš, da si gej, pa si vseeno najdeš ženo in živiš v tradicionalni družini, da ne bi prizadel staršev.

Ane, kakšne pametne odločitve so to. Ampak važno, da so starši srečni.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 10. Jun. 2010 13:50

sej to ja
če je družina kolikor toliko normalna že ve kaj so želje posameznega člana.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
jagoda-malina
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jagoda-malina » 11. Jun. 2010 7:04

Jaz se tudi ne bi poročila s trebuščkom. Sploh ne morem verjeti kako so nekateri staromodni, da je to nuja preden se rodi otrok. Ali da je sploh nuja, če hočeš z nekom živet.
Glede kože in nosečnosti sem slišala, da če boš imela punčko se izboljša, če fantka se poslabša, ampak očitno tudi to ne drži glede na vaše komentarje.
Uporabniški avatar
dolce_chicco
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 11. 11. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a dolce_chicco » 27. Jun. 2010 7:09

Eh, jaz se pa ne ukvarjam več kaj dosti z željami staršev, ker če bi jim želela v VSEM glede partnerja in ohceti ustreči, bi bila do konca življenja samska. Na vse pač ne moreš gledati, da bo všeč tudi staršem, četudi se lepo razumemo.

Skrivno se sicer ne bi poročila, ker je poroka nekaj, česar ne skrivaš, ampak želiš deliti s "celim" svetom, še posebej bližnjimi oz. vsaj oznaniš, če že ne povabiš cele žlahte, pač pa samo najbližnje. Sama bi se verjetno odločila za poroko v ožjem krogu družine, z mojim pa bi potem šla nekam na medene tedne (ampak ne nekam v Mikronezijo, pač pa nekam bližje, kjer je prav tako lepo in bolj varno). Niti na medenih niti na običajnem dopustu namreč nimam želje po bližnjem srečanju z morskim psom, skatom ali kakšnim drugim stvorom podmorskega sveta, ko bi se namakala v turiznem morju. Takšne vrste ekstotika pri meni odpade. :D
Zadnjič spremenil dolce_chicco, dne 03. Mar. 2012 10:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 13. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a čuftika » 29. Jun. 2010 16:05

Jz bi se tut najraje poročila in povabila le najbližjo žlahto, moj si pa želi veliko poroko. Ves ta "cirkus" okoli poroke, izbira obleke, priprava vsega to mi prav nič ne diši in tut to da bi bila v beli oblekci mi skor nič ne pomeni, če bi se mene vprašalo bi se poročila na kaki plažici, s pričami, starši in res najožjo žlahto in takoj za tem šla na medene tedne, brez neke nepotrebne fešte :) Nism jz taka romantična dušica da bi celo življenje sanjala o tem kako bo ko bom jz v belem, kako bo vse idealno, ko pomislim na celo to fešto in vse kar gre zraven me zvije v trebuhu... Moj pa pravi, ja poročila se boš, kak pa drugač :( Kao sej se ne misliš na skrivaj... Mah, še dobro da je najina poroka res še daleč, čez kaka 4 leta, prej ne bo.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 01. Avg. 2012 11:50

No jaz o poroki ne razmišljam.
Zanima pa me kaj odgovorite nekomu, ki vam vsake dva meseca teži kdaj se mislite poročiti? Kako nekomu zapreti gobec? :mad:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 01. Avg. 2012 12:38

^^ rečeš mu, da se ne boš poročil :D

S takimi in podobnimi vprašanji so najhujši taki, ki tudi sami niso poročeni. :evil:

Al mu pa rečeš, da naj ne skrbi, da bo vse pravočasno zvedu...če ne prej, ko bo dobil vabilo na poroko.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 24. 10. 2007
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objavaNapisal/-a sanjaanja » 01. Avg. 2012 13:35

To sem že rekla, da se ne bom pa me sploh ni jemal resno. Oziroma komentiral, da to se ne spodobi pa da sva škrta, da jim ne privoščiva ohceti,... Bla, bla kar nekaj. Jaz naj se grem poročit zato, ker bi rad nekdo šel na ohcet in jedel na moj račun.

In temu sedaj sledi vprašanje kao, če siše nisem zaslužila, da bi me zaprosil. Joj kako jaz sovražim takšne komentarje. Komentira pa v mojem primeru en vernik, ki je jasno poročen in mora bit vse tako kot on misli.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 01. Avg. 2012 14:27

^^Takim osebam boš težko kaj dopovedala, žal. Še posebej če je oseba trmasta. Rečeš ne boš se poročila in pika, če tega ne razume njegov problem. Na preostalo kar govori pa sam kimaj in si misli svoje. Ne sekiraj se zaradi drugih, če si ti zadovoljna tako kot je. Verjamem pa da ti gre že na živce, če nonstop poslušaš tole.
Yada, yada, yada...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov