Poraščenost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- BaUcYkA
- Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 10. 2005
- Kraj: *štajerska*
*barby* napisal/-a:ložica napisal/-a:men je pa čist hudo če je tut po prsih..(ne govorim zdj o ljubavnemu tepihu ker gre ta anketa čist preveč v ekstrem na enem koncu)..tko prou uno..kukr moški more bit da je dec
res je se strinjam s tabo...prou hudo
se strinjam tudi jaz! nazadnje sem mela tipa, ki je biu po prsih poraščen, ampak ne preveč, pa mi je blo tak fajn. prej sem bla mnenja, da pač fajn če je po nogah in rokah v mejah normale, drugje pa ne, samo ko sem totega zahaklala, uf ... se mi je zdelo kot da sem prvič deda mela, pred njim pa same fanteke
-
*tenisačica* - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Celje(na žalost)
Jst pa ne maram poraščenosti pr tipih. Ubistvu so mi športniki najboljši kr se npr. tud po nogah brijejo (masaže, poškodbe) in mi je to res ful hudo.
“The only gossip I'm interested in is things from the Weekly World News - 'Woman's bra bursts, 11 injured'. That kind of thing.” ~ Johnny Depp
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
učasih mi je blo to fuul mem,. ampak zj k sm svojim fantom k je mal bolj kosmat kt prejšn, ni sicer preveč hvala bogu(ravno prav), si ne predstavlam da bi bla s tipom k je čist gladek. enostavno mi to ni več všeč...
- Kosmo_s_Kjem
- Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 6. 2007
Ok, sej to so vaše želje in je razumljivo da napišeš kar bi pač rad.
Ampak v principu..ne vem no, zaenkrat še ne poznamo možnosti reguliranja rasti dlak. Tko da..če si kosmat maš opcijo A: pustiš, opcijo B: se pobriješ/depiliraš. Tiste opcije srednje, majhna poraščenost..je dejansko sam dana nekaterim (večini)..se pa dobijo/dobimo ljudje z drugačno poraščenostjo..Izbral sem opcijo B.
Ampak v principu..ne vem no, zaenkrat še ne poznamo možnosti reguliranja rasti dlak. Tko da..če si kosmat maš opcijo A: pustiš, opcijo B: se pobriješ/depiliraš. Tiste opcije srednje, majhna poraščenost..je dejansko sam dana nekaterim (večini)..se pa dobijo/dobimo ljudje z drugačno poraščenostjo..Izbral sem opcijo B.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
principesa napisal/-a:učasih mi je blo to fuul mem,. ampak zj k sm svojim fantom k je mal bolj kosmat kt prejšn, ni sicer preveč hvala bogu(ravno prav), si ne predstavlam da bi bla s tipom k je čist gladek. enostavno mi to ni več všeč...
Hehe, točno tako... pol k maš enaga k je pač mal poraščen, si ne moreš predstavljati, da bi bila z enim, ki nima kocin
-
firegirl - Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2005
mene bi pretirana poraščenost tut motla, priznam. oziroma mogoče bi bla pol tolk zalubena da bi mi blo to postranskega pomena..
kul mi je tko bl ne kot ja - in moj lubi je tak tista črtica od popka navzdol je pa itak preveč rajciš
sam, se mi zdi da mladi niso več tolk poraščeni. če recimo gledam svojga očija pa njegovo generacijo, je večina poraščenih (tut hrbet in trebuh). ampak na njem men to ni grdo, ker si drugačnega niti ne predstavljam - se mi zdi da bi mi biu zdej bl čudn, če bi se pr 50ih lotu kakšnega depiliranja
kul mi je tko bl ne kot ja - in moj lubi je tak tista črtica od popka navzdol je pa itak preveč rajciš
sam, se mi zdi da mladi niso več tolk poraščeni. če recimo gledam svojga očija pa njegovo generacijo, je večina poraščenih (tut hrbet in trebuh). ampak na njem men to ni grdo, ker si drugačnega niti ne predstavljam - se mi zdi da bi mi biu zdej bl čudn, če bi se pr 50ih lotu kakšnega depiliranja
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Men je všeč čim manj dlak. Če bi se pa zaljubla v enga kosmatga, me pa najbrž tud ne bi neki ful motlo, razn če bi bil kakšn ekstrem.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Peony - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
Meni je črtica, ki vodi od popka do *** rajcig, še posebi na mojemu, kateri ima malce temnejšo kožo. Bivši je bil svetel in tudi tisto črtico je imel bolj švoh, samo mi je bil takrat ful všeč.
Drugače me ne moti, če je nekaj dlak po prsih, hrbta pa ne maram poraščenega.
Prijateljica je vedno hotela imeti gladke tipe - tudi prsni del in je bivšega celo pripravila do tega, da se je depiliral, zdajšnji je pa precej bolj poraščen od bivšega in hehe.. očitno ga ima tako rada, da je to ne moti več.
Drugače me ne moti, če je nekaj dlak po prsih, hrbta pa ne maram poraščenega.
Prijateljica je vedno hotela imeti gladke tipe - tudi prsni del in je bivšega celo pripravila do tega, da se je depiliral, zdajšnji je pa precej bolj poraščen od bivšega in hehe.. očitno ga ima tako rada, da je to ne moti več.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Do zdej sm mela same take, k se niso bril, pa mi je čist sedl, kr noben ni biu kej blazno kosmat in kr so ble dlakce "pravilno razporejene" .
Sm pa zdej mau pobliži spoznala nekoga, k se pa brije (predusm zarad športa) in mi je (vizualno in na otip ) hudo dobr (pa tut u originalu ni poraščen kej dost).
Osebno mi velik lepš zgleda, če je pobrit tip mišičast, kt pa če se brije en suhec, k zgleda pol k en mulo, vs oguljen pa "bogi" .
Tko da mi je ušeč oboje, sam da je u mejah normale in da je "stanje" primerno dotični osebi (zgorni primer).
Sm pa zdej mau pobliži spoznala nekoga, k se pa brije (predusm zarad športa) in mi je (vizualno in na otip ) hudo dobr (pa tut u originalu ni poraščen kej dost).
Osebno mi velik lepš zgleda, če je pobrit tip mišičast, kt pa če se brije en suhec, k zgleda pol k en mulo, vs oguljen pa "bogi" .
Tko da mi je ušeč oboje, sam da je u mejah normale in da je "stanje" primerno dotični osebi (zgorni primer).
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
Jaz sem misla da me bo poraščen tip odbil na celi črti,ma sem se zmotila.
Moj prvi je bil oskubljen piščanec z nič kocin,ko se je pa še med nogami pobril je pa že ko kakšna deklica izgledal. Drugi je pač izgledal moški,ampak spet nobenih kocin (vsaj trebuh,hrbet,prsa ne)
Moj dečko zdaj pa je kosmat.Da se reče. Noge,roke,med nogami,po trebuhu,prsih, nekaj malega po hrbtu (ampak večinoma neopazne dlake). Zdej da ne bo katera dobila kakih hudih predstav kakšna gorila je,naj povem že kot prvo,da ni. Pač poraščen je...hm nekaj v stilu nicolas cage-ove poraščenosti? Meni je tako všeč da konec, končno se imam s čim za igrat in končno imam feeling da sem dejansko s descem ne pa nekim poženščenim dojenčkom. Rekel je sicer da hoče da ga po hrbtu pobrijem (odstranim tistih par kocin) ampak ne vem,meni je vseeno,če bo želel ga pa bom. MEd nogami mi je bilo vedno vseeeno...Najraje vidim da je postrižen. V bistvu če pa sedaj dobro pomislim, mu sploh ne bom dovolila da se pobrije po trebuhu in prsih!
Moj prvi je bil oskubljen piščanec z nič kocin,ko se je pa še med nogami pobril je pa že ko kakšna deklica izgledal. Drugi je pač izgledal moški,ampak spet nobenih kocin (vsaj trebuh,hrbet,prsa ne)
Moj dečko zdaj pa je kosmat.Da se reče. Noge,roke,med nogami,po trebuhu,prsih, nekaj malega po hrbtu (ampak večinoma neopazne dlake). Zdej da ne bo katera dobila kakih hudih predstav kakšna gorila je,naj povem že kot prvo,da ni. Pač poraščen je...hm nekaj v stilu nicolas cage-ove poraščenosti? Meni je tako všeč da konec, končno se imam s čim za igrat in končno imam feeling da sem dejansko s descem ne pa nekim poženščenim dojenčkom. Rekel je sicer da hoče da ga po hrbtu pobrijem (odstranim tistih par kocin) ampak ne vem,meni je vseeno,če bo želel ga pa bom. MEd nogami mi je bilo vedno vseeeno...Najraje vidim da je postrižen. V bistvu če pa sedaj dobro pomislim, mu sploh ne bom dovolila da se pobrije po trebuhu in prsih!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov