Poraščenost

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Rada imam

poraščene tipe (z ljubavnim tepihom in vsem ostalim)
40
11%
rahlo kosmate (kosmata pot v erotično cono, po prsih pa ne)
217
58%
neporaščene (pa če si jih brije al pa depilira)
75
20%
vseeno mi je (samo da je)
43
11%
Skupaj glasov : 375

Uporabniški avatar
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 9. 2004
Kraj: Steiermark

Neprebrana objavaNapisal/-a Mark » 29. Jul. 2005 17:49

girl007 napisal/-a:
zvezdica83 napisal/-a:če je v mejah normale je gut.

poznam pa tipčke k imajo radi neobrite ženske- grozaaaaaa

pomoje so taki tipčki mal moško usmerjeni, če so jim možate ženske všeč :razz:

To pravi moj foter pa od njega bratranec, ko smo se zadnjič nekaj menli... Pač so toti starci še malo staromodni. Je reko odfotra bratranec, moja hčerka si ziher ne brije tamale (stara je 17 let) pa sem se samo smejat začel. Sem reko, da dam glavo bek, če si še nikol ni pa je stari samo gledal... Urejena že more bit tako ali drugače :D Meni je ful dobro, če je brez dlak :D
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 2. 2. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 30. Jul. 2005 11:49

jst mam se vseen rajš u iber kosmatga tipa k pa bejbo k ma kile celulita..k tip si za poraščenost ni sam kriv..pač narava..pr bejbah mi je pa to zato nagravžn ker izraža samo lenobo in ne skrb zase..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
bejby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a bejby » 30. Jul. 2005 13:29

No ja...nekak čist mičkeno,ampak po hrbtu a-a :!:
maychyka<3
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a maychyka<3 » 30. Jul. 2005 14:49

jst mam se vseen rajš u iber kosmatga tipa k pa bejbo k ma kile celulita..k tip si za poraščenost ni sam kriv..pač narava..pr bejbah mi je pa to zato nagravžn ker izraža samo lenobo in ne skrb zase..

...glede tega...ce smo ze pr tem da se za celulit da kej nrdit...ja se da sam se mors fajn namatrat pa telovadt pa take fore...poznam pa tut velik primerov k je zenska k prekla pa mau useen celulit tko da ne govorit da se use u izi odstran...ce smo pa lih ze pr tem se gre pa tip loh tut podepilirat sam za razliko od zensk pr celuliti se njemu ni treba zafrkavat s telovadbo!!!
Uporabniški avatar
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 21. 5. 2005
Kraj: kjerkoli kadarkoli

Neprebrana objavaNapisal/-a S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L » 30. Jul. 2005 15:41

tipi ki so full poraščeni.......aut!
no nekaj dlak že more met....sam po hrbtu pa po prsih definitivno ne.... :!:
Ko se rodiš,so vsi veseli,
Ko umreš,so vsi žalostni,
Ko živiš,jim je VSEENO!
cosmika
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a cosmika » 30. Jul. 2005 15:46

Kaj pa punce imate kaj problemov s pretirano poraščenostjo?
Uporabniški avatar
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 1. 2005
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...

Neprebrana objavaNapisal/-a Tigi » 30. Jul. 2005 16:35

cosmika napisal/-a:Kaj pa punce imate kaj problemov s pretirano poraščenostjo?

No jaz moram priznati, da je pri meni vse pod kontrolo. Nekatere so pa full.
Boge ni kaj.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Martin
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Martin » 30. Jul. 2005 17:29

Zanimivo, ... mene je ravno ta teden pičilo in sem se pobril čisto na ničlo. Jajčka brijem že več let, po prsih sem si populil tiste par kocin, pa tudi frizurca tam spodaj je bila do danes dopoldne, od četrtka pa sem pa čisto pobrit ... še pot v cono je ška. Občutek je fajn, kako pa zgleda bo pa že kakšna povedala ;)
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 30. Jul. 2005 19:54

ne ubistvu sm zlo mal poraščena in mi gre včasih mal na živce ker zgledam kot oskubljen piščanček
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 30. Jul. 2005 20:08

maychyka<3 napisal/-a:jst mam se vseen rajš u iber kosmatga tipa k pa bejbo k ma kile celulita..k tip si za poraščenost ni sam kriv..pač narava..pr bejbah mi je pa to zato nagravžn ker izraža samo lenobo in ne skrb zase..

...glede tega...ce smo ze pr tem da se za celulit da kej nrdit...ja se da sam se mors fajn namatrat pa telovadt pa take fore...poznam pa tut velik primerov k je zenska k prekla pa mau useen celulit tko da ne govorit da se use u izi odstran...ce smo pa lih ze pr tem se gre pa tip loh tut podepilirat sam za razliko od zensk pr celuliti se njemu ni treba zafrkavat s telovadbo!!!

Celulit ni prirojen defekt, je posledica premalo gibanja in napacne prehrane. Se pravi je posledica tvoje LENOBE in napacnega prehranjevanja. Drugace povedano nezdravega nacina zivljenja. In po tvojih besedah, ti tudi nisi pripravljena nic narediti za svoje zdravje in tudi lepoto, ceprav bi bila to izjemno pozitivna stvar za tvoj organizem!

Dlake so prirojene in niso posledica nacina zivljenja. Odstranjevanje dlak na vecjih povrsinah za kozo ni najbolj zdrav poseg. Sploh ce gre recimo za cel hrbet. Vedno pusti posledice, ki so bol ali manj izrazite odvisno od posameznika.

Se pravi, da mora po tvoje tip poceti nekaj nezdravega za lepoto, medtem ko ti nisi pripravljena poceti nekaj zdravega, kar bi med drugim tudi izboljsalo svoj videz na katerega ocitno nisi prevec ponosna in si absolutno sama kriva za to. In vse to samo zaradi LENOBE.

Glede na to, da imas milijon izgovorov, da ti ni treba poceti nekaj zase mi povej en zdrav in naraven nacin za odstranitev dlak ???

Za odstranjevanje celulita jih imas milijon, je pa res da se je treba malce potruditi, a ne.
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 24. 10. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a kepka » 31. Jul. 2005 15:49

shtrukeljchek napisal/-a:Celulit ni prirojen defekt, je posledica premalo gibanja in napacne prehrane. Se pravi je posledica tvoje LENOBE in napacnega prehranjevanja. Drugace povedano nezdravega nacina zivljenja. In po tvojih besedah, ti tudi nisi pripravljena nic narediti za svoje zdravje in tudi lepoto, ceprav bi bila to izjemno pozitivna stvar za tvoj organizem!

hahahahahaha ...

shtrukeljchek napisal/-a:Dlake so prirojene in niso posledica nacina zivljenja. Odstranjevanje dlak na vecjih povrsinah za kozo ni najbolj zdrav poseg. Sploh ce gre recimo za cel hrbet. Vedno pusti posledice, ki so bol ali manj izrazite odvisno od posameznika.

Se pravi, da mora po tvoje tip poceti nekaj nezdravega za lepoto, medtem ko ti nisi pripravljena poceti nekaj zdravega, kar bi med drugim tudi izboljsalo svoj videz na katerega ocitno nisi prevec ponosna in si absolutno sama kriva za to. In vse to samo zaradi LENOBE.

Glede na to, da imas milijon izgovorov, da ti ni treba poceti nekaj zase mi povej en zdrav in naraven nacin za odstranitev dlak ???

Za odstranjevanje celulita jih imas milijon, je pa res da se je treba malce potruditi, a ne.
:lol:

se res opravicujem, ker se bom tako spotaknila ob ta sestavek, ampak povzetek tega je nekako taksen: zenska mora biti lepa in pobrita (seveda tamalo tudi, tam je to zagotovo zelo naravno in PREDVSEM zdravo, se posebno vsakodnevno britje / puljenje / ipd), ce pa ona zeli, da se fant obrije po bir bauhu, je pa ves ubogi, ker je to nenaravno in kako je grozna ker gleda samo na videz. kaka plehka zenska, res. ah nasmejala sem se pa fino, ni kaj. srecen tvoj fant :cool:

da ne bom offtopic: me ne moti, ce ni pragozd.
shtrukeljchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a shtrukeljchek » 31. Jul. 2005 21:49

kepka napisal/-a:
shtrukeljchek napisal/-a:Celulit ni prirojen defekt, je posledica premalo gibanja in napacne prehrane. Se pravi je posledica tvoje LENOBE in napacnega prehranjevanja. Drugace povedano nezdravega nacina zivljenja. In po tvojih besedah, ti tudi nisi pripravljena nic narediti za svoje zdravje in tudi lepoto, ceprav bi bila to izjemno pozitivna stvar za tvoj organizem!

hahahahahaha ...

shtrukeljchek napisal/-a:Dlake so prirojene in niso posledica nacina zivljenja. Odstranjevanje dlak na vecjih povrsinah za kozo ni najbolj zdrav poseg. Sploh ce gre recimo za cel hrbet. Vedno pusti posledice, ki so bol ali manj izrazite odvisno od posameznika.

:lol:

se res opravicujem, ker se bom tako spotaknila ob ta sestavek, ampak povzetek tega je nekako taksen: zenska mora biti lepa in pobrita (seveda tamalo tudi, tam je to zagotovo zelo naravno in PREDVSEM zdravo, se posebno vsakodnevno britje / puljenje / ipd), ce pa ona zeli, da se fant obrije po bir bauhu, je pa ves ubogi, ker je to nenaravno in kako je grozna ker gleda samo na videz. kaka plehka zenska, res. ah nasmejala sem se pa fino, ni kaj. srecen tvoj fant :cool:

da ne bom offtopic: me ne moti, ce ni pragozd.

ja se mi smilš če se briješ in puliš in karkoli pač počneš z svojo goščavico zarad tipov..sori ampak jst to počnem zase..no in predstvalji si da je tip nenormalno kosmat..se ti je ze kdaj vnela tamala po britju? al pa ko se ti vrastejo dlake??verjetno je ze vsaka izmed nas imela takšn problem..no in predstavlji si da imaš tkšno razdraženo kožo po celem hrbtu in po trebuhu??prijetno a ne?sej je uredu če je tip urejen sam mam pa rajš da ma dlake kot pa da je zafrustriran zarad mazoljev in ga po moznosti vse srbi..pa primerji britje tamale k je tega neki centimetrov pa noge s celihm hrbtom in trebuhom..sej ni nikol noben nobeni zenski reku da se more brit..sej to delaš zarad sebe in verjetno ne zato da bi ugajala čim več tipom..razn če tamalo kazes vsakmu k mim pride??men tip ni nikol reku da se morm brit..in tega tut jst nikol ne bi zahtevala od njega.
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 04. Avg. 2005 2:11

shtrukeljchek napisal/-a:

ne ubistvu sm zlo mal poraščena in mi gre včasih mal na živce ker zgledam kot oskubljen piščanček

a ti ni všeč da nimaš velik dlak? men bi blo čist zabavno, če bi zginle vse dlake na mojem telesu od glave navzdol :)
First to Know

Tres tres chic.
Heart
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 7. 2005
Kraj: Fantasyland

Neprebrana objavaNapisal/-a Heart » 04. Avg. 2005 11:36

Če je tip lep, je lep, res je...sam preveč poraščen pa vseeno ne sme bit, pol me na ovco spominja.
Use your imagination...
tjaska
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 12. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a tjaska » 09. Avg. 2005 0:10

Heart napisal/-a:Če je tip lep, je lep, res je...sam preveč poraščen pa vseeno ne sme bit, pol me na ovco spominja.

:schaf:
z ovcami načeloma ni nč narobe... ampak ovce naj ostanejo ovce, tipi pa tipi! :D
First to Know

Tres tres chic.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov