Poraščenost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 313 prispevkov
• Stran 3 od 21
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21
Naslednja
- ana zaspana
- Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 11. 2004
Zenske, zenske:).Jaz sem isto pravila, vse dokler nisem spoznala, zdaj mojega bivsega.No , niso mi bili vsec kosmati, ne po hrbtu ne po trebuhu, in se je zgodil on, kosmat po trebuhu in zelo malo po hrbtu.Vete kaj, zdaj pa je on vse kar si zelim nazaj, da bi ga lahko cuhala za dlake pa ga bozala po porascenih prsih.
- OrCHiS
- Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 7. 2005
Če se v nekoga zaljubiš ga itaq sprejmeš takšnega kot je - z vsemi dlakicami vred
Mene nebi motilo, če bi bil bolj poraščen, čeprav mi je boljše manj al pa skoraj nič kot pa preveč. Še vseeno pa rajš vidim, da je dečko poraščen, kot pa da se depilira povsod.. Po pazduho že mora bit obrit.. sam da se pa po celem telesu depilira - ne, ne.. Mam rajš dlakice
Moj ma sam nekaj dlakic pod popkom pa mi je to full sexy
Mene nebi motilo, če bi bil bolj poraščen, čeprav mi je boljše manj al pa skoraj nič kot pa preveč. Še vseeno pa rajš vidim, da je dečko poraščen, kot pa da se depilira povsod.. Po pazduho že mora bit obrit.. sam da se pa po celem telesu depilira - ne, ne.. Mam rajš dlakice
Moj ma sam nekaj dlakic pod popkom pa mi je to full sexy
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
če imaš moškega ki je ful poraščen zraven ponoč,.....jst bi mislla da imam pliškota zraven
- ¤MajC¤
- Kofetarica
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ana zaspana napisal/-a:Zenske, zenske:).Jaz sem isto pravila, vse dokler nisem spoznala, zdaj mojega bivsega.No , niso mi bili vsec kosmati, ne po hrbtu ne po trebuhu, in se je zgodil on, kosmat po trebuhu in zelo malo po hrbtu.Vete kaj, zdaj pa je on vse kar si zelim nazaj, da bi ga lahko cuhala za dlake pa ga bozala po porascenih prsih.
no ja tu je tut nekaj takega. sam mi mamo vsake tolko blizna srecanja z britvico pa kremicami. ceprav wse wse bol navajem
ceprav me dlake ne motija...sam pač bolse je brez
- maychyka<3
- Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
najbols je ce ma cist mal dlak tko...do popka...pol naprej pa nc...pa da ma ful misic...mjami... ...moj brt je meu po hrbtu ful dlak....fuj...sam sm ga pol prepricala da sm ga loh podepilirala k je blo res nagravzn...sam ce pa po eni strani pogledas pa ni sam kriv da je tok porascen...aja pa men je tut ful nagnusn ce je tip po RITI kosmat!!!! ...kaj pa ve mislte o tem???
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz imam pa rada da je skoraj nič kosmat. Full mi pa lepo zgleda ko je pod popkam navzdol kosmat. Full se mi zdi to seksi.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Mark - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 9. 2004
- Kraj: Steiermark
Jaz sem full malo poraščen po telesu in po prstnem košu skor nič in mi je včasih blo ful smešno, ko sem šel kam z enim kolegom, ko je kosmat ko "opica". Ne glih dobesedno no, samo cel trebuh in prsa ma ful kosmata jaz pa recimo nič. Pa mi je blo malo bedno. Če pa že mam kakšno pa so ful svetle.
Samo pol čez en čas mi je postalo kr všeč, ker sem videl, da punce nimajo preveč rade dlak, tak da ni problema.
Samo pol čez en čas mi je postalo kr všeč, ker sem videl, da punce nimajo preveč rade dlak, tak da ni problema.
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
če je v mejah normale je gut.
poznam pa tipčke k imajo radi neobrite ženske- grozaaaaaa
-
girl007 - Debatorica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
- Kraj: Kranj
zvezdica83 napisal/-a:če je v mejah normale je gut.
pomoje so taki tipčki mal moško usmerjeni, če so jim možate ženske všeč
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
- shtrukeljchek
- Debatorica
- Na forumu od: 2. 2. 2005
no mislm da je tale topic eden izmed dokazov kok plitke ste ženske ki ste kokodakale da ni vse u videzu..kaj dlake niso videz?
moj mucek je full kosmat..po hrbtu, spredi skratka povsod..pa me ne moti..ubistvu mi je clo všeč ratal..ker nanj ne gledam kot na poraščenega tipa..ampak kot na mojga srčka in me prov boli k***c kok dlak ma ker je zarad tega še bolj moj moj..mislm k da ste ve popolne..
moj mucek je full kosmat..po hrbtu, spredi skratka povsod..pa me ne moti..ubistvu mi je clo všeč ratal..ker nanj ne gledam kot na poraščenega tipa..ampak kot na mojga srčka in me prov boli k***c kok dlak ma ker je zarad tega še bolj moj moj..mislm k da ste ve popolne..
If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
- opium
- Kofetarica
- Na forumu od: 19. 10. 2004
- Kraj: neutral zone
shtrukeljchek napisal/-a:no mislm da je tale topic eden izmed dokazov kok plitke ste ženske ki ste kokodakale da ni vse u videzu..kaj dlake niso videz?
se strinjam...
js k sm zdle mal prebral to temo, sm se takoj spomnu na tole temo...
http://www.cosmopolitan.si/forum/viewtopic.php?t=3089
klele na veliko kurcate nase dlake, tm v vasi celulitasti temi pa ce bi kdo mel kako pripombo, bi ga takoj oznacil za (vstavi poljubno)
-
lun|ca - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
Ko se spomnem na tistega tipa iz Sanjske ženske... je blo preveč . Pač, sej ok, gledaš tipe ki so poraščeni, vse vredi, nimam nč proti njim ker npr. niso dlak odstranli. Ampak fanta pa ne vem če bi lahko imela kosmatega . Mi ni privlačno. Naj reče kdo kar hoče, sam mi ne bi blo glih fajn ga lupčkat pa lizat po telesu, pa da bi dobila kako dlako v usta .
Tut za žensko se ne spodobi imet kosmatih nog. Tako pač je. In ja, dlake so zunanji videz, ampak dokler lahko človek nekaj naredi proti temu, je vse ok.
Tut za žensko se ne spodobi imet kosmatih nog. Tako pač je. In ja, dlake so zunanji videz, ampak dokler lahko človek nekaj naredi proti temu, je vse ok.
-
cukrck - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 11. 2004
cosmika napisal/-a:Lep pozdrav punce
Zanima me, če vas moti, da so tipi poraščeni po prsih
Ja, me moti, ker mi poraščeni res niso všeč.
Še dobr, da moj ni.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Prvi neprebran prispevek • 313 prispevkov
• Stran 3 od 21
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 21
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov