Poraščenost

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Rada imam

poraščene tipe (z ljubavnim tepihom in vsem ostalim)
40
11%
rahlo kosmate (kosmata pot v erotično cono, po prsih pa ne)
217
58%
neporaščene (pa če si jih brije al pa depilira)
75
20%
vseeno mi je (samo da je)
43
11%
Skupaj glasov : 375

tally weijl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 27. 7. 2007
Kraj: maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a tally weijl » 05. Sep. 2008 11:45

meni pa niso všeč fantje ki so preveč kosmati rada imam tiste z manj ali skoraj nič dlakicami. najlepše pa so mi fantove noge ki so tako lepo kosmate pa ne ono grdo kosmate ampak lepo sploh poleti ko je taki rjavi pa bele dlakica zavite :D mmmmm obožujem to

če pa je kaj dalkic prevč po prsih pa mi je všeč da se pobrije ali zdepilira mi je čist vseeno, prav tako spodaj :D ne maram dlak v ustih :lol:
in če se pobrije po prsih mi je všeč ko to malo zraste in tak čisto nežno pika ko se stisnem ob njega, ta občutek pa je božanski :D
Uporabniški avatar
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 17. 1. 2007
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objavaNapisal/-a sarci* » 05. Sep. 2008 12:52

A nisi ti v sosednji temi napisala da enga ''ful lepga'' cakas da se odloci ce bo s tabo al ne, tlele pa pises da se rada k fantu stisnes ko se pobrije po prsih in te tkooo nezno pika, pa da ma lepo kosmate noge? wtf?
tally weijl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tally weijl » 06. Sep. 2008 2:26

ja sem napisala ja samo tu je pa bilo zdaj mišljeno tak nasploh kaj mi je všeč :) nisem misla v tem stilu da imam fanta ampak da mi je to všeč, razumeš kaj sem mislila?
tally weijl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objavaNapisal/-a tally weijl » 06. Sep. 2008 2:27

fant je bil mišljen kot fant, moški, tip nevem kako še naj povem ne pa kot moj fant, ker nimam trenutno fanta.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 07. Sep. 2008 17:07

Glih včeraj sem v trgovini videla tipa starega cca. 35-40 let in je imel noge tako gladke,da bi človek pomislil,da gleda v noge 10-letnika,še dobro,da je bil precej visok,drugače bi res mislil,da je kak mulo.
Uporabniški avatar
razmazena_maca
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 24. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a razmazena_maca » 07. Sep. 2008 19:02

meni osebno so najbolj všeč srednje poraščeni. sem pa bila s fantom, ki je bil celi neki dlakasti(hrbet, ljubavni, rita, pač celi), pa moram rečt, da sploh ni bilo tak grozno kot ene pravijo. rajši vidim bolj kosmatega moškega, kot pa da imam pred sabo koga, ob katerem bi se počutila kot pedofil(glede poraščenosti mislim!) :D
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 19. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a lovefrance » 07. Sep. 2008 20:17

I like kosmatince :yau:
Uporabniški avatar
Dadyka15
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 25. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Dadyka15 » 07. Sep. 2008 20:36

mal je estetsko preveč je pa grozno..najraj bi uzela klinco pa papa dlačice :)
jz ne maram d je tip preveč poraščen :)
Imej se lepo in uživaj življenje do konca.. Le enkrat živiš!!
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 08. Sep. 2008 9:13

Ženske do 18-19 let padajo na tipčke tipa C.Ronaldo,skratka luštkane,neporaščene,s popolnim telesom,itd.,ko pa te najstnice malo odrastejo,pa začnejo opažati tiste razlike med žensko in moškim in jih te razlike bolj privlačijo kot nekoč-pivski trebušček,kak siv las,kak lasek manj na glavi,....ampak to prinesejo izkušnje,ko se zavejo,da niso lepotci tudi dejansko najboljši za resno zvezo.
Gost

Neprebrana objavaNapisal/-a Gost » 08. Sep. 2008 10:24

jerry444 napisal/-a:Ženske do 18-19 let padajo na tipčke tipa C.Ronaldo,skratka luštkane,neporaščene,s popolnim telesom,itd.,ko pa te najstnice malo odrastejo,pa začnejo opažati tiste razlike med žensko in moškim in jih te razlike bolj privlačijo kot nekoč-pivski trebušček,kak siv las,kak lasek manj na glavi,....ampak to prinesejo izkušnje,ko se zavejo,da niso lepotci tudi dejansko najboljši za resno zvezo.

In na kakšnem vzorcu populacije si to raziskoval, da ti je vse tako kristalno jasno? :lol:

Bojim se posplošitev, prav zares.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 08. Sep. 2008 10:38

Vidim,da se bojiš posplošitev,po drugi strani pa vse zanikaš na svojem primeru,kot da bi se vse ženske morale zgledovati po tebi oz. tvojih okusih.Vse kar tukaj pišem so izsledki na določenem številu deklet,ki jih poznam in vem,kako razmišljajo,sicer smo pa vsi nekoč hodili v osnovno,srednjo šolo(starost,ki jo omenjam)in tam sem videl,kako ta dekleta razmišljajo in potem te ugotovitve primerjam z nekoliko starejšimi ženskami(nad 30 let)in po tem zaključujem,kaka so merila v določeni starostni skupini.Če pa ti ne spadaš v to skupino pa toliko bolje zate
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 08. Sep. 2008 11:21

^ V podforumu Cosmo zvezde odpri temo o C.Ronaldu, pa boš po komentarjih videl, kako se motiš.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 08. Sep. 2008 12:22

Nisem mislim prav njega,sem ga navedel samo za zgled,želel sem povedati na kake tipe padajo najstnice(vizuelno).Jaz zase vem,da sem v osnovni in srednji šoli(predvsem v osnvoni,ko mi je že pognala kaka dlaka več kot sošolcem)nisem bil tip za katerim bi se ozirale sošolke oz. nasplošno dekleta na šoli,zdaj pa ko sem vse to prerasel(in nisem postal kosmat kot gorila,ampak sem samo na določenih mestih poraščen-tudi na takih,pri katerih bi marsikatera zahtevala depilacijo)pa dobivam vedno več komplimentov raznih žensk(spet seveda ne najstnic),ampak takih malo starejših,pri katerih zdaj ne vem,ali veljajo drugačna pravila,ali pa preprosto znajo ceniti moškega kot je,z vsemi njegovimi dlakcami in s tem,da nismo vsi mišičnjaki in z prelepimi modrimi očmi,ter vsak dan z želejem urejeno frizuro.
Uporabniški avatar
_martina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2008
Kraj: primorska

Neprebrana objavaNapisal/-a _martina » 08. Sep. 2008 12:51

no, moj je poraščen od popka dol & i like it :D
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a čivava » 11. Sep. 2008 18:04

Ja, zame pa če je dec, mora bit kosmat... ni to, da mora bit kot medo, je pa lepo da je, da se vidi da ima moškost v sebi... de da ima moškost samo v hlačah hehe

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov