Poraščenost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tally weijl
- Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 7. 2007
- Kraj: maribor
meni pa niso všeč fantje ki so preveč kosmati rada imam tiste z manj ali skoraj nič dlakicami. najlepše pa so mi fantove noge ki so tako lepo kosmate pa ne ono grdo kosmate ampak lepo sploh poleti ko je taki rjavi pa bele dlakica zavite mmmmm obožujem to
če pa je kaj dalkic prevč po prsih pa mi je všeč da se pobrije ali zdepilira mi je čist vseeno, prav tako spodaj ne maram dlak v ustih
in če se pobrije po prsih mi je všeč ko to malo zraste in tak čisto nežno pika ko se stisnem ob njega, ta občutek pa je božanski
če pa je kaj dalkic prevč po prsih pa mi je všeč da se pobrije ali zdepilira mi je čist vseeno, prav tako spodaj ne maram dlak v ustih
in če se pobrije po prsih mi je všeč ko to malo zraste in tak čisto nežno pika ko se stisnem ob njega, ta občutek pa je božanski
-
sarci* - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 1. 2007
- Kraj: Lj - Bežigrad
A nisi ti v sosednji temi napisala da enga ''ful lepga'' cakas da se odloci ce bo s tabo al ne, tlele pa pises da se rada k fantu stisnes ko se pobrije po prsih in te tkooo nezno pika, pa da ma lepo kosmate noge? wtf?
- tally weijl
- Sramežljivka
ja sem napisala ja samo tu je pa bilo zdaj mišljeno tak nasploh kaj mi je všeč nisem misla v tem stilu da imam fanta ampak da mi je to všeč, razumeš kaj sem mislila?
- tally weijl
- Sramežljivka
fant je bil mišljen kot fant, moški, tip nevem kako še naj povem ne pa kot moj fant, ker nimam trenutno fanta.
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
meni osebno so najbolj všeč srednje poraščeni. sem pa bila s fantom, ki je bil celi neki dlakasti(hrbet, ljubavni, rita, pač celi), pa moram rečt, da sploh ni bilo tak grozno kot ene pravijo. rajši vidim bolj kosmatega moškega, kot pa da imam pred sabo koga, ob katerem bi se počutila kot pedofil(glede poraščenosti mislim!)
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Ženske do 18-19 let padajo na tipčke tipa C.Ronaldo,skratka luštkane,neporaščene,s popolnim telesom,itd.,ko pa te najstnice malo odrastejo,pa začnejo opažati tiste razlike med žensko in moškim in jih te razlike bolj privlačijo kot nekoč-pivski trebušček,kak siv las,kak lasek manj na glavi,....ampak to prinesejo izkušnje,ko se zavejo,da niso lepotci tudi dejansko najboljši za resno zvezo.
- Gost
jerry444 napisal/-a:Ženske do 18-19 let padajo na tipčke tipa C.Ronaldo,skratka luštkane,neporaščene,s popolnim telesom,itd.,ko pa te najstnice malo odrastejo,pa začnejo opažati tiste razlike med žensko in moškim in jih te razlike bolj privlačijo kot nekoč-pivski trebušček,kak siv las,kak lasek manj na glavi,....ampak to prinesejo izkušnje,ko se zavejo,da niso lepotci tudi dejansko najboljši za resno zvezo.
In na kakšnem vzorcu populacije si to raziskoval, da ti je vse tako kristalno jasno?
Bojim se posplošitev, prav zares.
- jerry444
- Komunikatorka
Vidim,da se bojiš posplošitev,po drugi strani pa vse zanikaš na svojem primeru,kot da bi se vse ženske morale zgledovati po tebi oz. tvojih okusih.Vse kar tukaj pišem so izsledki na določenem številu deklet,ki jih poznam in vem,kako razmišljajo,sicer smo pa vsi nekoč hodili v osnovno,srednjo šolo(starost,ki jo omenjam)in tam sem videl,kako ta dekleta razmišljajo in potem te ugotovitve primerjam z nekoliko starejšimi ženskami(nad 30 let)in po tem zaključujem,kaka so merila v določeni starostni skupini.Če pa ti ne spadaš v to skupino pa toliko bolje zate
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
^ V podforumu Cosmo zvezde odpri temo o C.Ronaldu, pa boš po komentarjih videl, kako se motiš.
- jerry444
- Komunikatorka
Nisem mislim prav njega,sem ga navedel samo za zgled,želel sem povedati na kake tipe padajo najstnice(vizuelno).Jaz zase vem,da sem v osnovni in srednji šoli(predvsem v osnvoni,ko mi je že pognala kaka dlaka več kot sošolcem)nisem bil tip za katerim bi se ozirale sošolke oz. nasplošno dekleta na šoli,zdaj pa ko sem vse to prerasel(in nisem postal kosmat kot gorila,ampak sem samo na določenih mestih poraščen-tudi na takih,pri katerih bi marsikatera zahtevala depilacijo)pa dobivam vedno več komplimentov raznih žensk(spet seveda ne najstnic),ampak takih malo starejših,pri katerih zdaj ne vem,ali veljajo drugačna pravila,ali pa preprosto znajo ceniti moškega kot je,z vsemi njegovimi dlakcami in s tem,da nismo vsi mišičnjaki in z prelepimi modrimi očmi,ter vsak dan z želejem urejeno frizuro.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov