Poraščenost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
Bogi jaz ko sem na vseh teh mestih,ki ženskam(očitno samo večini forumašic)ne ustrezajo.Dlake imam namreč povsod razen po hrbtu in riti,ter od po rokah od komolcev navzgor,no je pa res da se malo bolj kosmat edino po nogah,na ostalih mestih pa dosti manj.Brijem pa se nikjer,razen po faci,pa še to redko,sam sebi se zdim lepši z malo poraščenim obrazom,kot sveže obrit,dokler ne bodo v službi kaki posebni zahtevki po urejenosti tega dela telesa bom rajši malo bolj kosmat po obrazu.Navsezadnje se morajo moški le ločit od žensk po nečem,zakaj se ne bi s tem,ko imajo nekateri malo več dlakic kot deklice.Komur pa paše pa naj se depilira,jaz za sebe vem,da bi z žensko lahko sporazum od depiliranju dosegel morda samo pod pazduho,drugje pa se na žensko prigovarjanje ne bi bril,sicer pa sem nisem poraščen kot kaka opica in je vse v mejah normale in kateri to ne ustreza,naj se obrne proč.Sicer pa je po mojem mnenju bolje,da je tip,ki je bolj kosmat vsaj tudi temnejše polti in dlak,mi lepše deluje kot nekoliko bolj kosmat blondinec.
Sploh se mi pa zdi,da se na tem forumu nekater punce preveč ponavljate in nimate svojega mnenja,ko ena reče,da je poraščenost bljak,potem lahko prebermo še 3 strani samih prispevkov,v katerih je beseda bljak.
Sploh se mi pa zdi,da se na tem forumu nekater punce preveč ponavljate in nimate svojega mnenja,ko ena reče,da je poraščenost bljak,potem lahko prebermo še 3 strani samih prispevkov,v katerih je beseda bljak.
-
Roberta R. - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 9. 2007
jerry444, sej se ne gre za to da je poraščenost "bljak" gre se za to da pač nekaterim to ni všeč.. tko kokr nekaterim ni všeč uhan v nosu, dolga frizura, temne lase, al pa velike ustnice.. stvar okusa..
sem pa prepričana, da če mimo priskače tip, ki te v vseh pogledih "vrže po tleh" in te zaščemi samo če ga pogledaš.. takemu se mi zdi, da bi vsaka odpustila tut kakšno dlakico preveč na sicer nenavadnih mestih
js tut drugač nisem bla nasplošno najbolj navdušena nad dolgolasci, in poglej ga zlomka, kakšnga mam pa zdej
sem pa prepričana, da če mimo priskače tip, ki te v vseh pogledih "vrže po tleh" in te zaščemi samo če ga pogledaš.. takemu se mi zdi, da bi vsaka odpustila tut kakšno dlakico preveč na sicer nenavadnih mestih
js tut drugač nisem bla nasplošno najbolj navdušena nad dolgolasci, in poglej ga zlomka, kakšnga mam pa zdej
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
-
trepalnica - Debatorica
- Na forumu od: 18. 7. 2008
mene samo moti pretirana porascenost... ce je v mejah normale, mi je super...
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
ne maram, če je res ekstremno poraščen (recimo po celem hrbtu pa po terbuhu tko, da je vse črno za pogledat na daleč ), če je normalno, mi je všeč obožujem pa primerno poraščene noge in roke fantje, ki si noge brijejo (recimo moj sošolc) se mi zagabijo v prvi sekundi, ko to izvem
-
dasha! - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
en moj sošolc ma noge gladke k svila res NOBENE dlake.to še nism slišala da ženska neb mela sploh dlak po nogih, kaj šele tip
spet en drug sošolc je pa ko volkodlak po nogah fuj
spet en drug sošolc je pa ko volkodlak po nogah fuj
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
- dayweed
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2008
jerry444 napisal/-a:Bogi jaz ko sem na vseh teh mestih,ki ženskam(očitno samo večini forumašic)ne ustrezajo.Dlake imam namreč povsod razen po hrbtu in riti,ter od po rokah od komolcev navzgor,no je pa res da se malo bolj kosmat edino po nogah,na ostalih mestih pa dosti manj.Brijem pa se nikjer,razen po faci,pa še to redko,sam sebi se zdim lepši z malo poraščenim obrazom,kot sveže obrit,dokler ne bodo v službi kaki posebni zahtevki po urejenosti tega dela telesa bom rajši malo bolj kosmat po obrazu.Navsezadnje se morajo moški le ločit od žensk po nečem,zakaj se ne bi s tem,ko imajo nekateri malo več dlakic kot deklice.Komur pa paše pa naj se depilira,jaz za sebe vem,da bi z žensko lahko sporazum od depiliranju dosegel morda samo pod pazduho,drugje pa se na žensko prigovarjanje ne bi bril,sicer pa sem nisem poraščen kot kaka opica in je vse v mejah normale in kateri to ne ustreza,naj se obrne proč.Sicer pa je po mojem mnenju bolje,da je tip,ki je bolj kosmat vsaj tudi temnejše polti in dlak,mi lepše deluje kot nekoliko bolj kosmat blondinec.
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
jerry444 se načeloma strinjam s tabo, vsaj s tega vidika, da mi je lepše za pogledat kosmetega tipa kot pa pobritega. To je čist stvar okusa. Me pa, kot sem že omenila, ne bi motilo, če bi imela fanta, ki bi se bril. Name to nima blazno velikega vpliva.
No, se mi je pa ob tvojem postu pojavilo vprašanje:
Te bi zmotilo, če se punca ne bi brila po recimo intimnem predelu (ki ni ravno vsem na očeh)? Ali je to spet en (lame) izgovor, da punce se morajo, fantom se pa ni treba?
No, se mi je pa ob tvojem postu pojavilo vprašanje:
Te bi zmotilo, če se punca ne bi brila po recimo intimnem predelu (ki ni ravno vsem na očeh)? Ali je to spet en (lame) izgovor, da punce se morajo, fantom se pa ni treba?
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
Meni pa ravno gladki, pobriti moški niso všeč. Ker se mi zdijo pol ko eni fantki iz osnovne šole; taki poženščeni. Pa tud, ko te dlake zrastejo tko grozn zgleda Sm že vidla, ko je meu tip po prsih tko...ko take pikce. No, men je pa to bljak Tko, da sem za poraščene... ok, no, če je pretirano kosmat pa spet ni lepo (sam pretirano, to je tko - kocine skor do tal ).
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
freaky:zaradi mene se ji tam spodaj ni treba briti,me sploh ne moti preveč,sicer je lepše če je urejeno,ampak ni pa zdej to,da bi jo skenslu če se ne bi.
Me pa res ful motijo neobrite ženske noge,sploh tiste,ki imajo kako dlakico več,no glede tega pa sem občutljiv.
Me pa res ful motijo neobrite ženske noge,sploh tiste,ki imajo kako dlakico več,no glede tega pa sem občutljiv.
-
*chiky* - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2006
- Kraj: in his arms=]
Jst mislim, da je skor mal "gayish", če ni nikjer nobene dlakce.. Konec koncev je le moški, he he. Tko da mal more bit na pravih mestih, ampak tak kot so že ene komentirale, da pa že izza ovratnika vn gleda, pa da je kosmat po hrbtu pa takele.. a-a, iiiiv. Vse v mejah normale.
- jupiter
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2008
Tysia napisal/-a:@jupiter:
"Mislim, da imaš link glede poraščenosti (mislim, da obraza). Če ne znaš nemško, lahko kasneje prevedm."
Bi lepo prosila, če se ti da.
Hormoni na splošno so zelo neraziskana zadeva in kljub temu, da se jih da umetno dovajati v telo, se še vedno ve zelo malo o njih.
Kaj pa se po tvoje zgodi pri BB (je v povezavi z receptorji in njihovo dojemljivostjo za testosteron, vzajemno učinkovanje RH in testosterona z nekaterimi drugimi pripravki (veš, da melatonin tudi zelo pozitivno vpliva na mišično maso?),...)?
Lepo se mi zdi, da opozoriš na take "šlamparije", kot sem jih zapisala jaz.
Bom na kratko oziroma na hitro prevedel: "dlake in rast dlake sta pri človeku genetsko pogojena (določena) - še posebej mesta, ki so v teku evolucije izgubila dlake, je povedal Chefarzt Prof. Dr. Hans-Udo Eickenberg Urološke Klinike v Franziskus Hospital, Bielefeld. Ločujejo nas od opic. Testosteronska terapija torej lahko pomaga pri povečanju poraščenosti (obraza, pa tudi ostalega telesa) sam tam, kjer je rast že prisotna (genetsko). na tistih mestih, kjer ni dlak, testo ne pomaga."
TOREJ GENETIKA - tako pri ženskah kot pri moških.
Kar se tiče receptorjev: pri dvigovanju težkih bremen se sprošča povečana količina naravnega testosterona (zato je npr. fitnes pozitiven), zato digovanje težkih bremen pri velikih mišičnih skupinah (predvsem počep, bench press in deadlif) deluje kot naravna testosteronska injekcija. Poleg tega, da se med fizično obremenitvijo sprošča več testosterona v krvi, se poveča tudi občutljivost receptorjev, da ga lažje absorbirajo. Telo pač ob velikih obremenitvah avtomatsko povečuje testosteron, ker "čuti" da ga more zaradi velikih obremenitev. To pa seveda velja samo za obremenitve, ki so zelo intenzivne in trejajo max 1 uro. Npr. tek, kot je maraton ali večurno kolesarjenje ima kontraproduktivni učinek - nivo testosterona je celo manjši, kot je bil v začetku. Saj to vse piše, je ogromno raziskav, ko so merli testosteron pred in po fizični aktivnosti. Samo tega ne bom navajal in kopiral, ker se mi zdi, da bom smetil temo preveč:) če te pa zanima, ti pa lahko posredujem kakšno povezavo
Glede melatonina je res ja, sam odkito povedano se na melatonin ne spoznam preveč dobro, zato ne bom komentiral nečesa, kar ne poznam dobro - kot delajo nekateri, ko o stvari nimajo pojma pa vendar so vsi pametni
- Tysia
- Kofetarica
- Na forumu od: 11. 5. 2008
Hvala za razlago.
Drugače pa obiskujem Fakulteto za šport, kar sicer še ne pomeni, da imam vse čiste o teh stvareh, nekaj pa se mi že sanja.
Si že kaj razmišljal o povezavi med dolgotrajno aktivnostjo (manj testosterona) in intenzivno, kratkotrajno (več testosterona) ter med dolgoživostjo ženske in moškega (kjer bi se lahko dobilo samo posredno, ne neposredno povezavo)?
Če pa imaš kakšne novejše strokovne članke, pa bi se z veseljem priporočila, ker znanja pravijo, da ni nikoli preveč. Poleg tega se zadeve na tem področju zelo hitro spreminjajo ( znanost vedno odkrije kaj novega in/ali/ali pa tudi ne zavrže staro,...).
Drugače pa obiskujem Fakulteto za šport, kar sicer še ne pomeni, da imam vse čiste o teh stvareh, nekaj pa se mi že sanja.
Si že kaj razmišljal o povezavi med dolgotrajno aktivnostjo (manj testosterona) in intenzivno, kratkotrajno (več testosterona) ter med dolgoživostjo ženske in moškega (kjer bi se lahko dobilo samo posredno, ne neposredno povezavo)?
Če pa imaš kakšne novejše strokovne članke, pa bi se z veseljem priporočila, ker znanja pravijo, da ni nikoli preveč. Poleg tega se zadeve na tem področju zelo hitro spreminjajo ( znanost vedno odkrije kaj novega in/ali/ali pa tudi ne zavrže staro,...).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov