Poraščenost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- jupiter
- Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2008
Ehh...sm cistlo slucajno prisel na ta forum (temo). Niti nisem iskal to temo, ker me ne zanima ampak sem prišel sem posredno.... Bom samo neki napisau.... Zdi se mi samo zaljivo, da nekateri pravte, ce tip nima dlak, da je to ogabno, nagnusno in ne vem kaj se....zato pa kao ni desc?? a tak je kriterij dons? more bit kosmat, v eni roki držat pir, v drugi pa čik...aja, pa mau vampa more imet zato, da se ženska lahko k njemu fajn stisne, kot pri pouštru in se zato počuti "varno".
Jaz lahko upravičeno rečem, da so mi ogabne ženske, ki imajo obroče okoli pasu, ker so same krive. Nimajo urejenega življenskega sloga: zdrave prehrane, zadosti gibanja ampak raje posedajo ob kavici s čikom v ustih in komentirajo vse povprek, namesto, da bi zase kaj naredile in malo zmigale tisto leno rit:) Temu bi lahko rekel ogabno (pa še to bolj zaradi LENOBE kot pa zaradi videza), vendar tega še nikoli nisem nobeni rekel, ker bi jo užalil in ker se ne bi več dobro počitil.
Izjava pa, da smo nekateri ogabni, nagnusni ali "fantki", ker nismo poraščeni, se mi pa zdi zelo neupravičena in neumna, ker nismo sami krivi, da smo nakateri taki. Tako nas je pač ustvarila narava in glede tega ne moremo nič vplivati, tiste debele (ki jih ne smemo žaliti) pa lahko:)
Jaz lahko upravičeno rečem, da so mi ogabne ženske, ki imajo obroče okoli pasu, ker so same krive. Nimajo urejenega življenskega sloga: zdrave prehrane, zadosti gibanja ampak raje posedajo ob kavici s čikom v ustih in komentirajo vse povprek, namesto, da bi zase kaj naredile in malo zmigale tisto leno rit:) Temu bi lahko rekel ogabno (pa še to bolj zaradi LENOBE kot pa zaradi videza), vendar tega še nikoli nisem nobeni rekel, ker bi jo užalil in ker se ne bi več dobro počitil.
Izjava pa, da smo nekateri ogabni, nagnusni ali "fantki", ker nismo poraščeni, se mi pa zdi zelo neupravičena in neumna, ker nismo sami krivi, da smo nakateri taki. Tako nas je pač ustvarila narava in glede tega ne moremo nič vplivati, tiste debele (ki jih ne smemo žaliti) pa lahko:)
-
dasha! - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
se strinjam z jupiterjem.sej dobro, powejte svoje mnenje,saj to je namen foruma, sam lohka pa mal izbirate besede
sicer je pa men boljše, če je tip neporaščen kot preveč poraščen.dlake po rokah in nogah me ne motijo, po prsih in trebuhu mi pa niso všeč.pol se mišic ne vidi
sicer je pa men boljše, če je tip neporaščen kot preveč poraščen.dlake po rokah in nogah me ne motijo, po prsih in trebuhu mi pa niso všeč.pol se mišic ne vidi
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
-
freaky - Kofetarica
- Na forumu od: 27. 4. 2006
Jaz ne bi mogla rečt, da je tip ogaben, ker je poraščen (ali pa če nima nič dlak). Priznam pa, da rajši pogledam tipa, ki je "naraven" (v smislu da se ne brije), ker mi je to enostavno bolj rajcig. Higiena z dlakami pa nima nobene povezave. Če se umivaš redno, boš dišal, ne glede na to, ali se briješ ali pač ne. In če bi že imela fanta, ki ne bi imel nič dlak, bi se bril, mi pa tudi ne bi bil problem. Poraščenost v zvezi zame ne igra prav posebne vloge.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
dasha! - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
jaz sem še čisto na začetku najine zveze, pomoje sva bla skupaj kak teden, rekla fantu, da mi ni všeč če je tip poraščen, pa da ga bom pustila če ma preveč dlak itak sm se hecala, in tut nism bla resna k sm to rekla.ampak on se je prou zasekiral pa sploh ni tok poraščen.sam po nogah ma dlake, po rokah, trebuhu nič
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
- dayweed
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2008
dasha! napisal/-a:jaz sem še čisto na začetku najine zveze, pomoje sva bla skupaj kak teden, rekla fantu, da mi ni všeč če je tip poraščen, pa da ga bom pustila če ma preveč dlak itak sm se hecala, in tut nism bla resna k sm to rekla.ampak on se je prou zasekiral pa sploh ni tok poraščen.sam po nogah ma dlake, po rokah, trebuhu nič
auč, ti si pa malo kruta, ne?
ne vem zakaj, ampak eni deci so ful ponosni na svoje dlake in zaradi tega jih lahko hitro zlomiš-ne, to ni predlog za mučenje
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Jst sm precej kosmat in moja to obozuje. Sm vedno mislu, da bom mel problem k mam rit se bolj kosmato kot noge, ampak ona to naravnost obozuje in me konstantno boza. Imam pa zenske na sumu, da se njihovi kriteriji za take stvari, kot je porascenost, lahko spremenijo v sekundi, ce jim je slucajno vsec dec, ki je nasprotno od njenih preferenc.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
a se sploh kakšen tip brije po nogah?
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
rammsteingirl napisal/-a:a se sploh kakšen tip brije po nogah?
Poznam primere !
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
xxwoman napisal/-a:Kar nekaj plavalcev to počne
Ne vem, zakaj nej bi blo to smešn.
Britje prakticira kr neki športnikou (plavalci, kolesarji,...) in tle ne gre zaestetske vzgibe, verjem. Masaže, poškodbe, upor, use to pride bolš skoz z mnj dlakami.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov