Poraščenost

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Rada imam

poraščene tipe (z ljubavnim tepihom in vsem ostalim)
40
11%
rahlo kosmate (kosmata pot v erotično cono, po prsih pa ne)
217
58%
neporaščene (pa če si jih brije al pa depilira)
75
20%
vseeno mi je (samo da je)
43
11%
Skupaj glasov : 375

jupiter
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a jupiter » 22. Avg. 2008 12:52

Ehh...sm cistlo slucajno prisel na ta forum (temo). Niti nisem iskal to temo, ker me ne zanima ampak sem prišel sem posredno.... Bom samo neki napisau.... Zdi se mi samo zaljivo, da nekateri pravte, ce tip nima dlak, da je to ogabno, nagnusno in ne vem kaj se....zato pa kao ni desc?? a tak je kriterij dons? more bit kosmat, v eni roki držat pir, v drugi pa čik...aja, pa mau vampa more imet zato, da se ženska lahko k njemu fajn stisne, kot pri pouštru in se zato počuti "varno".

Jaz lahko upravičeno rečem, da so mi ogabne ženske, ki imajo obroče okoli pasu, ker so same krive. Nimajo urejenega življenskega sloga: zdrave prehrane, zadosti gibanja ampak raje posedajo ob kavici s čikom v ustih in komentirajo vse povprek, namesto, da bi zase kaj naredile in malo zmigale tisto leno rit:) Temu bi lahko rekel ogabno (pa še to bolj zaradi LENOBE kot pa zaradi videza), vendar tega še nikoli nisem nobeni rekel, ker bi jo užalil in ker se ne bi več dobro počitil.

Izjava pa, da smo nekateri ogabni, nagnusni ali "fantki", ker nismo poraščeni, se mi pa zdi zelo neupravičena in neumna, ker nismo sami krivi, da smo nakateri taki. Tako nas je pač ustvarila narava in glede tega ne moremo nič vplivati, tiste debele (ki jih ne smemo žaliti) pa lahko:)
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dasha! » 22. Avg. 2008 13:19

se strinjam z jupiterjem.sej dobro, powejte svoje mnenje,saj to je namen foruma, sam lohka pa mal izbirate besede :)

sicer je pa men boljše, če je tip neporaščen kot preveč poraščen.dlake po rokah in nogah me ne motijo, po prsih in trebuhu mi pa niso všeč.pol se mišic ne vidi :freude:
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
dayweed
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dayweed » 22. Avg. 2008 14:14

ljubavni tepih obožujem :D ene ste napisale, da imate za božanje mucka, no, meni je pa fajn it s prsti po njegovih poraščenih prsih :)

edino kar bi me motilo je, da če je tip poraščen po hrbtu, vsepovsod drugje pa je super.
Uporabniški avatar
freaky
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a freaky » 22. Avg. 2008 14:19

Jaz ne bi mogla rečt, da je tip ogaben, ker je poraščen (ali pa če nima nič dlak). Priznam pa, da rajši pogledam tipa, ki je "naraven" (v smislu da se ne brije), ker mi je to enostavno bolj rajcig. Higiena z dlakami pa nima nobene povezave. Če se umivaš redno, boš dišal, ne glede na to, ali se briješ ali pač ne. In če bi že imela fanta, ki ne bi imel nič dlak, bi se bril, mi pa tudi ne bi bil problem. Poraščenost v zvezi zame ne igra prav posebne vloge. :wink:
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Uporabniški avatar
dasha!
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dasha! » 22. Avg. 2008 14:59

jaz sem še čisto na začetku najine zveze, pomoje sva bla skupaj kak teden, rekla fantu, da mi ni všeč če je tip poraščen, pa da ga bom pustila če ma preveč dlak :lach: itak sm se hecala, in tut nism bla resna k sm to rekla.ampak on se je prou zasekiral pa sploh ni tok poraščen.sam po nogah ma dlake, po rokah, trebuhu nič :D
in boli da te ne gane, in boli da jz in ti, ne predstavljava pravljice, kot jo morala bi...
dayweed
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 9. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a dayweed » 22. Avg. 2008 15:14

dasha! napisal/-a:jaz sem še čisto na začetku najine zveze, pomoje sva bla skupaj kak teden, rekla fantu, da mi ni všeč če je tip poraščen, pa da ga bom pustila če ma preveč dlak :lach: itak sm se hecala, in tut nism bla resna k sm to rekla.ampak on se je prou zasekiral pa sploh ni tok poraščen.sam po nogah ma dlake, po rokah, trebuhu nič :D

auč, ti si pa malo kruta, ne? ;)

ne vem zakaj, ampak eni deci so ful ponosni na svoje dlake in zaradi tega jih lahko hitro zlomiš-ne, to ni predlog za mučenje :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 24. 11. 2005
Kraj: LJ

Neprebrana objavaNapisal/-a Mahagonij » 22. Avg. 2008 22:48

Jst sm precej kosmat in moja to obozuje. Sm vedno mislu, da bom mel problem k mam rit se bolj kosmato kot noge, ampak ona to naravnost obozuje in me konstantno boza. Imam pa zenske na sumu, da se njihovi kriteriji za take stvari, kot je porascenost, lahko spremenijo v sekundi, ce jim je slucajno vsec dec, ki je nasprotno od njenih preferenc.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 7. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Yazmeen » 22. Avg. 2008 23:10

Moj tip je od pasu navzdol tud precej čupav :D , zgor pa gol ko dete, kar mi je ful všeč, da nima poraščenih joškic, k ma tko mal mišic in ful lepo zgleda, k ni poraščen :wink:
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 23. Avg. 2008 9:28

Moj nima skoraj nič dlak in mi je to res všeč... Ampak če bi jih imel, pa bi me motilo, če bi se bril po nogah :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 23. Avg. 2008 11:33

a se sploh kakšen tip brije po nogah? :gruebel:
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a *LooBika* » 23. Avg. 2008 13:55

moj je porascen sam po trebuhu..pa roke pa noge..ampak vse v mejah normale... :love: in tk k je, tk je men vsec
Uporabniški avatar
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 25. 4. 2008
Kraj: Šaurini

Neprebrana objavaNapisal/-a p!ka » 23. Avg. 2008 14:16

rammsteingirl napisal/-a:a se sploh kakšen tip brije po nogah? :gruebel:

Poznam primere ! Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Uporabniški avatar
xxwoman
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 9. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a xxwoman » 23. Avg. 2008 16:25

Kar nekaj plavalcev to počne :rofl:
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Smetka_ » 23. Avg. 2008 17:04

Moj ma tud hrbet kosmat,občasno ga pobrijem...Edin po riti ni glih.
Mene ne moti/sem se navadla. Mam pa raje manj dlak kot več,to je res.Mogoče celo nič :P
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 23. Avg. 2008 17:43

xxwoman napisal/-a:Kar nekaj plavalcev to počne :rofl:

Ne vem, zakaj nej bi blo to smešn.

Britje prakticira kr neki športnikou (plavalci, kolesarji,...) in tle ne gre zaestetske vzgibe, verjem. Masaže, poškodbe, upor, use to pride bolš skoz z mnj dlakami.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov