Poraščenost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
p!ka - Cosmofrik
- Na forumu od: 25. 4. 2008
- Kraj: Šaurini
Prevelika poraščenost mi definitivno ni všeč. Moj ata je recimo ful poraščen in meni to fuul ni ušeč. Ga stalno silim naj se depilira in pol je mama cela zgrožena, da kaj bom nardila iz njenga neandertalca.
Najbolj me odbijajo dlake na hrbtu.
Všeč so mi dlake na prsih, na nogah in pod popkom.
Najbolj me odbijajo dlake na hrbtu.
Všeč so mi dlake na prsih, na nogah in pod popkom.
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
*lilica* napisal/-a:Men je poraščenost zelo všeč..roke noge, prsa...sam lihk hrbet pa ne recimo
Men tut.. Pa če ma še tak telešček, kot moj lubi..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
Foxy-lady - Kofetarica
- Na forumu od: 17. 1. 2005
Jaz ne vem, ce bi lahkjo bila s tipom, ki nima vsaj malo dlak. Meni je to diskasting ce se tip brije vsepovsod, deluje mi tak gay. Ajde, ce naravno nima dlak, je drugo, kar pa je verjetno prava redkost - tip brez dlak.
You want me to be something I can never ever be.
-
Ryu - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 10. 2007
men je sicr bl ušeč, če ni ko medved, ljubše mi je brez dlak, ampak seveda naravno!! pobriti/zdepilirani tipi mi niso všeč, sploh če je to hrbt, noge, itd... pol že raj mal kosmatga kt zdepiliranga ...... mam pa srečo, da je moj naravno brez dlak in mi je tko najbl ušeč
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Mene je pa kr mal groza, da bi mogla še kdaj kej dlakauga (razn živalskih kožuščkou ) šlatat. Nej bo aerodinamično urejen.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
neenchy - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 2. 2005
- Kraj: nekje med oblaki
men sploh niso všeč dlakavi tipi...in sm ful happy ker je moj lubi naravno brez ljubavnega tepiha, ma tu pa tam (če je že slučajno zašla) kako dlako.... pri bivšem je bil pa kr blem, ko je kr mev tepih spredi, se je marsikdaj zgodilo, da je bla po pomoti izpuljena kakšna dlakica..upsss
If you talk about me, I got some advice!
Click your heels 3 times and say "I wish I had a life!"
Click your heels 3 times and say "I wish I had a life!"
- FemmeFatal
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Jaz sem bila vcasih glasna zagovornica neporascenih ali pa vsaj zmerno porascenih moskih. Se posebej dlake grozno se mi je zdelo, da bi imel moj dlake po hrbtu.
Zdaj pa sem dobila enga medvedka in ga mam glih tko rada, kot bi ga mela brez dlak. On ma dlake, jaz pa celulit, pa sva oba nepopolna. Res bi bila skoda zaradi enega neumnega predsodka izgubit tazga krasnega tipa.
Zdaj pa sem dobila enga medvedka in ga mam glih tko rada, kot bi ga mela brez dlak. On ma dlake, jaz pa celulit, pa sva oba nepopolna. Res bi bila skoda zaradi enega neumnega predsodka izgubit tazga krasnega tipa.
- pinanina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
FemmeFatal napisal/-a:Jaz sem bila vcasih glasna zagovornica neporascenih ali pa vsaj zmerno porascenih moskih. Se posebej dlake grozno se mi je zdelo, da bi imel moj dlake po hrbtu.
lepo napisano!
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Ma meni hrbet poraščen ni ne vem kako všeč, ampak bi itak tudi to preživela. Sexy je pa una črtica pod popkom.. Aja, če se brije pod pazduho me ne moti, ker se mi zdi higientično, če se pa ne, me tudi ne moti ravno.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
- Sexy Kitty
- Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 4. 2008
- Kraj: Šentpeter pri Otočcu
Men je tud huda črtica nad popkom!!!!
-
Mju - Kofetarica
- Na forumu od: 1. 11. 2007
Kasiopeia napisal/-a:Mene nič ne moti, če je poraščen, ravno tako ne pogrešam dlak, če jih ni. Idealno mi je, če je nekoliko poraščen - malo po prsih in fino po nogah Ravno všeč mi ni, če se depilira pod pazduho (sem starokopitna), moti me pa tudi ne.
se podpišem pod tole in dodam, da mi je seksi, če je poraščen po rokah in nogah (ampak spet ne preveč). drugače pa mi poraščenost ni glih nek kriterij no...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov