Poraščenost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
glamBABY napisal/-a:men je pa čist vseen kal je al pa ni sam je pa neki če že je nej ne bo preveč pa nej dlak nima na hrbtu
da ni ko medved a ne po hrbtu
-
cosmy - Debatorica
- Na forumu od: 16. 7. 2005
Ja no, seveda mam rada, da je vse gladko, pa po možnosti še glih prau mišičast...
ker tega nism dobla, sm se sprijaznila tud z malo ljubavnega tepiha - hvala bogu je vse v mejah normale!!!
drgač pa poraščenost okol in okol, pa hrbet = bljak!!!!
ker tega nism dobla, sm se sprijaznila tud z malo ljubavnega tepiha - hvala bogu je vse v mejah normale!!!
drgač pa poraščenost okol in okol, pa hrbet = bljak!!!!
Peek-a-boo!
-
zvezdica83 - Komunikatorka
- Na forumu od: 5. 7. 2005
- Kraj: Ljubljana
en moj kolega je poraščen spredi zadi,... povsot, skratka ni dela telesa da nebi bil poraščen, to mi pa ni všeč niti mal, jst bi bruhala ob takem tipčku, ampak sj ni kriv sam d je tak.
če pa si bo najdu punco ki bo hotla da je depiliran- bo pa bankrotiru k bo tok za kreme zmetu dnarja :runningdog:
če pa si bo najdu punco ki bo hotla da je depiliran- bo pa bankrotiru k bo tok za kreme zmetu dnarja :runningdog:
- Elizabetka
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 6. 2005
- Kraj: Lj
zvezdica83 napisal/-a:en moj kolega je poraščen spredi zadi,... povsot, skratka ni dela telesa da nebi bil poraščen, to mi pa ni všeč niti mal, jst bi bruhala ob takem tipčku, ampak sj ni kriv sam d je tak.
saj se dobi proti rasti encimi sama sem si odpravila par dlakc po nogah,kakor fant ,ki je športnik in je čisto brez veš kako je to lepo taka svilena koža,pa še z bepantenom mlekom ga mažem
-
bad_girl - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 9. 2004
- Kraj: Domžale
No zame je pretirana poraščenost tko k je bil un Zoki v Sanjski ženski...kar je too much je pa too much...
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov