Poraščenost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
BlackMagicWoman - Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2008
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
Moj je neporaščen ... kot ustvarjen zame
Pain is temporary, glory is forever!
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
lolika69 napisal/-a:Vsak ma svoj okus. Tud jz sm bl nora ne manj-porašćene tipe. Men niso všeč poraščena prsa. Pod pazduho se mora brit in tud primerno mora "vzdrževat " intimne predele. Absolutno najboljše je če se tud tam brije.
Heh, če bi od mene take kretenizme zahtevala, ti ponoči pobrijem lase. Definitivno.
No, jaz sem pa na svojo poraščenost ponosen. Nekaj časa nazaj sem imel brado, dokler se nisem nekaj zafrknil in jo moral dati proč...zdaj se še kar redno brijem (čeprav nekateri bi radi videli, da bi se kar vsak dan, ker kao urejen moški se vsak dan brije ), ampak takrat na koncu s tisto brado sem jo pa res pustil prosto rastečo...
Mojega soigralca pri rokometu, ki ni imel nikjer nič kocin smo klicali "piček"
-
*lilica* - Cosmopolitanka
lolika69 napisal/-a:Vsak ma svoj okus. Tud jz sm bl nora ne manj-porašćene tipe. Men niso všeč poraščena prsa. Pod pazduho se mora brit in tud primerno mora "vzdrževat " intimne predele. Absolutno najboljše je če se tud tam brije.
Men je pa všeč poraščenost. Če tip ni poraščen, po mojem mnenju sploh ni pravi dec
Mi je všeč poraščenost po nogah, prsih, po rokah pa še posebej
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
čim manj dlak
poraščenih prsi sploh ne trpim, ker si ne predstavljam da bi ga tam čohala med kocinami al pa karkoli. Tudi intimni predeli je boljše če je urejeno, ne rabi bit gladko, ampak da pa je tam doli prava đžungla to pa tudi ne vidim rada ane. Tudi oni nimajo radi če se ženske ne pošlihtamo.
poraščenih prsi sploh ne trpim, ker si ne predstavljam da bi ga tam čohala med kocinami al pa karkoli. Tudi intimni predeli je boljše če je urejeno, ne rabi bit gladko, ampak da pa je tam doli prava đžungla to pa tudi ne vidim rada ane. Tudi oni nimajo radi če se ženske ne pošlihtamo.
-
small_star - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 3. 2008
- Kraj: made & heaven
Vedno sem nekak želela, da bi bil moj dec malo kosmat, ne preveč. Za vzorec . Ko sem videla, da je moj zdajšnji lepotec malo bolj kosmat, me je najprej malo stisnilo (po prsih ima dosti dlak, a ne fuuul preveč, na hrbtu pa skoraj nič). A sem to normalno sprejela, kot del njega. Rada ga imam z veliko dlakami ali brez njih
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
-
princesss - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 10. 2004
*lilica* napisal/-a:Men je pa všeč poraščenost. Če tip ni poraščen, po mojem mnenju sploh ni pravi dec
S temle se pa čist strinjam.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
princesss napisal/-a:*lilica* napisal/-a:Men je pa všeč poraščenost. Če tip ni poraščen, po mojem mnenju sploh ni pravi dec
S temle se pa čist strinjam.
Taki so "pički"
-
_lady_bird_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 8. 2007
- Kraj: Maribor
moj je tud neporaščen men je to idealno.
Najbolj všeč pa mi je na moških.. posebaj poleti v kopalkah.. ko majo tako črtico dlak pod popkom. Ne vem če sn jaz čudna ampak men je to seksi za znoret:)
Najbolj všeč pa mi je na moških.. posebaj poleti v kopalkah.. ko majo tako črtico dlak pod popkom. Ne vem če sn jaz čudna ampak men je to seksi za znoret:)
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
_lady_bird_ napisal/-a:moj je tud neporaščen men je to idealno.
Neporaščen nikjer drugje kot pod popkom,to je pa res nagravžno,po prsih nič ,po nogah in rokah nič,potem pa samo pod popkom?
Če bi jaz imel tako,bi si verjetno še tiste kocine tam zabril,ker bi res smešno izgledal,če bi samo na določenem mestu imel nekaj dlačic.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov