Poraščenost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Boa - Debatorica
- Na forumu od: 29. 3. 2005
kiny napisal/-a:Všeč mi je "f** potka"
Toj tista črta pod popkom.
Če ma roke pa noge pa take stvari mal poraščene me ne mot....
Kozlam pa k vidm tipa s ful poraščenim hrbtom.... toj pa men tko jak
Podpis. Hehe f*** potka....sobr izraz...to je men res naaaaaaajbl sexy, sploh v kopalkah k so precej nizke. se čist stopim.
Ne kadim, a vedno vžgem.
-
Schpella - Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2007
bad_girl napisal/-a:Jst sm bla vedno ful proti, pa sigurn tacga tipa ne bom mela...
No pa se je zgodilo, da je moj lubi "taprav dec" in je poraščen po prsih...pa ni sam par dlačic...ampak me ne moti niti mal, prov luškan ga je čohljat Ljubezen očitno ne pozna predsodkov...
No sam poraščen hrbet je pa svoja štorja...to pa res dvomim,da bi lahko tolerirana
Sva na čist istem...men je blo tud skos to prov uno "neeee, nikol tazga"... in ja, ljubezen res ne pozna meja
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Britvica pa frrrrrrrr, ni več kožuha . Hec.
Mene bi odbil (je pa res, da to ni stvar, k se jo ne bi dal sprejet, ob ostali ustreznosti tipa, seveda), ne maram poraščenih, sploh pa tistih res (!) kosmatih. Tacga furry presenečenja sm se zmer potih bala, ampak nekak mela srečo in so bli usi u mejah normale. Najbolš mi je pa gladk mišičast trebušček .
Mene bi odbil (je pa res, da to ni stvar, k se jo ne bi dal sprejet, ob ostali ustreznosti tipa, seveda), ne maram poraščenih, sploh pa tistih res (!) kosmatih. Tacga furry presenečenja sm se zmer potih bala, ampak nekak mela srečo in so bli usi u mejah normale. Najbolš mi je pa gladk mišičast trebušček .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
metuljčica* - Cosmofrik
- Na forumu od: 23. 1. 2007
Fantin napisal/-a:To pa tudi mene zanima, kako bi bilo.izitanči napisal/-a:Men je všeč, če je v mejah normale.Tista preveliiika poraščenost pa me moti. Samo, če malo premislim, kaj pa če se zaljubiš v fanta pa ne veš da je zlo poraščen?
To pomeni, da sprašuješ, koliko bi bil ti sprejemljiv za žensko populacijo?
- Fantin
- Debatorica
- Na forumu od: 7. 11. 2007
Nekaj takega. Namreč sem poraščen po trebuhu in prsih.metuljčica* napisal/-a:Fantin napisal/-a:To pa tudi mene zanima, kako bi bilo.izitanči napisal/-a:Men je všeč, če je v mejah normale.Tista preveliiika poraščenost pa me moti. Samo, če malo premislim, kaj pa če se zaljubiš v fanta pa ne veš da je zlo poraščen?
To pomeni, da sprašuješ, koliko bi bil ti sprejemljiv za žensko populacijo?
-
lolika69 - Debatorica
- Na forumu od: 24. 1. 2007
Vsak ma svoj okus. Tud jz sm bl nora ne manj-porašćene tipe. Men niso všeč poraščena prsa. Pod pazduho se mora brit in tud primerno mora "vzdrževat " intimne predele. Absolutno najboljše je če se tud tam brije.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Mene tud porasceni niso privlacli. Zmer ko sem koga vidla porascenga, me je use minilo, u glavnem use mi je dol padl in ni blo sans, da bi mu usaj dala lupcka, kaj sele da bi kej kej druzga pocela skupaj.
Dokler nisem pred enim letom spoznala nekoga, v kerga sem se zalubla in ko sem vidla, da je malo bolj porascen... Mi je ratu se bolj usec Moj medvedek, ki me greje, js se pa igram z njegovimi dlakami
Dokler nisem pred enim letom spoznala nekoga, v kerga sem se zalubla in ko sem vidla, da je malo bolj porascen... Mi je ratu se bolj usec Moj medvedek, ki me greje, js se pa igram z njegovimi dlakami
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov