Poraščenost
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
_emcy_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 6. 2007
- Kraj: za devetimi gorami....
meni je bojše da fant ni ful poraščen..oukey od popka navzdol tista črtica je super sam po prsih pa mi ful ni fejn še posebej pa ne po hrbtu ....do zdej so bli vsi moji fantje neporaščeni( no poraščeni ampak v zmernih količinah )...mogoče pa se bom kdej zaljubla v kerega ki bo ful poraščen..jebiga taki je lajf
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
ja mau more bit če ne pa ni dec drugače pa da je pa res preveč pa to mene sicer ne moti samo da bi pa rečmo takega imela v postelji pa ne no. mah drugače pa itak saj ni nič takega. samo nisem pa ravno ljubitelj tega. imam pa prijateljico ki pravi da ji ji všeč če so moški kosmati oz so ji taki moški všeč. no vsakemu nekaj paše
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
- MonaLisa
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2005
No men je pa všeč tko k ma moj Tko mal je po spodnjem delu trebuščka, pa zdj mu še mal rastejo po prsih... (kar mi je čudn, ker je pršou že zgodej v puberteto in si nebi misnla da mu bojo še kr rasle (pri 20tih)) Po hrbtu je pa samo kkšna posamezna dlaka. Tud meni nebi blo ušeč da bi bil po hrbtu kosmat.. aja pa še to mi je všeč, da ima ravne dlake, ne skravžlanih
-
vojakinja_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 15. 8. 2007
ja men tut ni neki ful všeč, da je fant ful poraščen. sam moj bivši je bil kr fejst poraščen sam, ker sm ga mela ful rada me to sploh ni motlo. ko vas je večina napisala da vam je ne vem to ful ogabno. ja in če se bi zaluble v takega tipa???? a zato ne bi ble z njim???sej tisto kk je on poraščen vidiš šele po tem, ko se že zalubiš v njega...
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
moj ma pa na prsih samo par kocin in mi je to ful fajn...ma jih neki še pol po trebuhu pa spodaj tut, to mi je tut lih prav....ma sj, pomoje kakršenkoli bi že bil, bi mi biv všeč, ker je moj
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov