Pobriti spodaj

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
Hyades
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 22. 6. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Hyades » 16. Feb. 2009 22:29

Nooo... Jaz sem se vsakega fanta do sedaj prepricala, da naj se pobrije spodi. Ces, ce se jaz lahko in ti je vsec, se lahko tudi ti, da bo meni vsec..

In morem rect, da je par dni bozansko, potem pa ko sva oba pikala, je bilo pa obupno!

Sedanjega fanta sem bolj tezko prepricala, da bi se bril.. se je pa celo enkrat in itak, kot vsi ostali je ugotovil, da to 'niti ni tako slabo in ful fajn zgleda.. duuuh!'.

Je pa res bolj prijetno na 'mehkem pristat' kakor na necem grobem in spikajocem (dlake ki komaj ven pokukajo)...

Sedaj ga spravljam k temu, da bi si jajcka spet pobril, ker tisto je bilo cisto super.. :) Nisem navajena na dlakave moske.. on je pa en tak ekstremen primerek. Je pa moj..
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 22. 10. 2005
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objavaNapisal/-a *srčica* » 16. Feb. 2009 22:35

men je najbolš če se pobrije po jajcih, sprednjo stran pa samo postriže. čist mi je porazno ko vidiš kakega ko si vse spodi pobrije, noge pa trebuh ma pa kosmat :roll: tipi čist brez dlak me pa odbijajo. tip naj bo tip. britje razen pod pazduho, jajcih pa faci mi je čist mim. če predpostavlam da ni prekomerno poraščen-hrbet.
Trnovka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 1. 1. 2007
Kraj: Pod češnjo :)

Neprebrana objavaNapisal/-a Trnovka » 17. Feb. 2009 12:11

Se čist strinjam s Srčico. :)
Pristriženo zgoraj, jajčka pa pobrita...na obrazu pa mu dolgo, dolgo ne pustim, da se obrije :D ...če pa too much hot izgleda... :twisted:
pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 14. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a pinanina » 23. Feb. 2009 15:29

borboletta napisal/-a: Res ne vem v čem je fora...pa tud z veseljem ga vsega obližem po (kosmatih) jajčkih in res redko se zgodi da bi dobila dlako v usta. Je pa res, da skrbi za higieno maksimalno.

Ni šans, da mu obližem kosmata jajca.
miškon
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 24. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a miškon » 25. Feb. 2009 13:31

Redno se brijem, ker mi je bolj higijenično in se bolje počutim.
jerry444
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a jerry444 » 30. Mar. 2009 15:51

Jaz se pa ne brijem spodaj,dobro mogoče malo pristriženo,to je pa vse in če mi reče,da se tudi ona ne bo obrila če se jaz ne,se ne sekiram,se ji pač ni treba,tukaj se ne pustim izsiljevat,kar se pa tiče lizanja jajc,ni to nekaj brez česar ne bi mogel in mi jih ne rabi,boža jih pa lahko,čeprav so kosmata,a ne?
Uporabniški avatar
GoldenEye
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 23. 8. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a GoldenEye » 30. Mar. 2009 21:54

jerry444, maš kar prav :wink:
Uporabniški avatar
Beiib.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 7. 2009
Kraj: Somewhere over the rainbow.*

Neprebrana objavaNapisal/-a Beiib. » 20. Avg. 2009 19:38

Definitivno pobrito, sam ne čist na nulo. :)
Uporabniški avatar
maissi
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 8. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a maissi » 21. Avg. 2009 10:51

če bi se moj fant bril tam spodaj bi mi bilo blazno smešno. mislim da bi popokala od smeha in od seksa ne bi bilo nič. :razz: hehe
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 14. 6. 2005
Kraj: Sonce

Neprebrana objavaNapisal/-a ryu10kyu » 21. Avg. 2009 12:19

Jah jaz se pobrijem pod pajsko, po obrazu...moda si pobrijem, ko me prime pač, ko sem pri volji...kar se pa penisa tiče se pobrijem do korena kjer se začne penis, ostale dlake si pa postrižem do te mere, da sem še vedno kosmat ampak, da ni goščava...ne vem na koliko na cca. 1.5cm nekje da so dolge dlake...
Da bi se pa popolnoma pobril bi pa pomoje dosti smešno izgledalo, ker mislim, da bi se moral potem cel pobriti to mi pa niti na misel ne pride, ker nisem medved ampak ravno prav kosmat po telesu, da mi je všeč tako kakor je.
Pa tudi mislim, da ko se enkrat začneš briti po telesu se dlake ojačajo in je potem problem.
Imam znanca, ki je svetlih las in dlak...je treniral fitnes in se nabildal na polno se začel briti čeprav ni bil kosmat nikoli in ima zdaj dosti črne dlake in se mora stalno briti po prsih, ker ima zdaj tako močne dlake, da izgleda kakor medved, če si jih pusti.
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 4. 6. 2009
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a Seyfullah » 21. Avg. 2009 12:23

Men je všeč,če je tip urejen uspodi,ne čist pobrit ampak skrajšano verzijo hehe....Tist je pol že k lulček pr 5ih letih,pr ženskah je pa men lepo,če je čist pobrita,men to bolj paše-lulika :D
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Jochie » 21. Avg. 2009 12:36

Beiib. napisal/-a:Definitivno pobrito, sam ne čist na nulo. :)

kako se pa človek pobrije pa da ni čisto na nulo??? :D

mene žiletka pod vratom še ni videla ter me tudi ne bo...moškost je pač moškost! :P
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 21. Avg. 2009 14:44

^^Ja pol pa tudi vsaka ženska lahko reče, da je ženskost pač ženskost in se ne bo več brila spodaj :D
Uporabniški avatar
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 30. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a renatka_ » 21. Avg. 2009 19:32

Da se moj pobrije pod pazduho, po prsih,... Ma leti ven iz postle dokler se zopet ne razraste. :D Hvala Bogu, da ni za to. Še po obrazu ma vedno tak od par milimetrov do slabega cm in mi je huh. :flamingdev:

Če se kdaj pa kdaj z britvico do kraja se mu sam smejim in čakam, da ma lička zopet taka kot so mi najnaj. :cool:
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 21. Avg. 2009 19:47

1cm brade? :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov