Pobriti spodaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Christianne - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Georgia napisal/-a:Dec ni dec, če nima dlak! No morjo bit mal skrajšane pod pazduho, spodi pa lahk pobrito, sam ne čist, al pa ne na kšno črtico... Jao!
Se strinjam. Men je všeč mal dlak, rajš kot da je ves gladek...
-
Christianne - Sramežljivka
- Na forumu od: 3. 8. 2007
Twitch napisal/-a:Še po faci se mi komej da, se mi bo pa še od uspodej.
Sej kul, sam če se tebi ne da, ne zahtevaj od punce, da se ji
- dayweed
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2008
spodaj se je obveno treba potrimat, ker drugače maš dlake v ustih. obrit pa niti slučajno ne, ker zgleda grozno. meni vsaj.
pazduhe si jaz depiliram enkrat na dva, tri mesece, tak da ni panike, od tipa pa tega ne pričakujem oz. mi je vseeno. dlake po prsih morajo bit, ker dec mora biti dec!
pazduhe si jaz depiliram enkrat na dva, tri mesece, tak da ni panike, od tipa pa tega ne pričakujem oz. mi je vseeno. dlake po prsih morajo bit, ker dec mora biti dec!
-
Googi - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 7. 2008
dayweed napisal/-a:spodaj se je obveno treba potrimat, ker drugače maš dlake v ustih. obrit pa niti slučajno ne, ker zgleda grozno. meni vsaj.
Podpis. S tem, da se moj brije pod pazduham enkrat na 2, 3 mesece...jaz se večkrat
- dayweed
- Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2008
Twitch napisal/-a:Christianne napisal/-a:Twitch napisal/-a:Še po faci se mi komej da, se mi bo pa še od uspodej.
Sej kul, sam če se tebi ne da, ne zahtevaj od punce, da se ji
Ah za ženske je to potreba.
ni res. to je moda. konformizem. kdaj so se ženske začele brit? ne tako daleč nazaj. prej niso imele problemov s tem, zdaj so pa naenkrat grozne, če se ne.. saj moški tudi v to fazo prihajamo, le počasneje. upam samo da ne bomo padli v to androgeno fazo in bomo vsi brez dlak in istega izgleda. jaz mam rad dlake, brijem oz depiliram se pa zaradi praktičnih razlogov. pod pazduho zaradi vročine in potenja, spodaj pa zaradi lažjega dostopa k zabaviščnem parku
po prsih se pa ne mislim brit, ker so mi tam dlake všeč.
edit: spodaj se ne brijem, le potrimam. dlake so še vedno dolge kakega pol centimetra
Zadnjič spremenil dayweed, dne 15. Avg. 2008 17:55, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Sugar_baby - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 11. 3. 2006
- Kraj: Ljubljana
*lilica* napisal/-a:Jest se sama boljš počutm, če imam spodaj "uštimano" tako kot se zagre.
Moj pa to zdaj počne nekaj časa..pa ne vem, če mu je všeč al ne..men se zdi ok in mi je všeč
jst se tud zaradi sebe brijem....se pol ful bolše počutim!
amm pr bivših nikol nisem doživela da bi se ker bril spodaj oz so si jih samo krajšali. Ko sem pa pri mojem prvič opazla da je spodaj pobrit, me je pa kr malo šokiralo. Nekak nisem bla navajena da je moški spodaj pobrit. Sam zdej sm se pa že navadla in mi je prou kul da ni use zaraščen
amm glede dlak drugje sm pa mnenja da moški po prsih more bit mal kosmat...sam ne naravni pragozd prosm...tko normalno pač da se vid da je moški
aja pa men je pr mojmu kul..če po obrazu mal pika...tko recimo naslednji dan po britju
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov