Pobriti spodaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pinanina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
Ryu napisal/-a:midva sva šla jesen skup v toplice in sm mu rekla da se ne upa pobrit spodej :d pa sva se zmenla da se bova za štos oba na nulo... obema je blo tko ušeč in zdej ni nč več zarašen hehe
Midva sva na morju vidla kar precej obritih fantov, potem sem pa še mojga nahecala, da se je obril čist na nulo. Zdaj mi ful dober zgleda, ko je brez dlak okoli tiča.
-
alch - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 3. 2008
- Kraj: celje
trebaa daa je urejen, če že punce morrmoo ne sam tam uspodih tu so še noge pazduha itd... mnde si ga pa lahko poštimajooo nečist na kratko ampak tko da je mal dlakic grdo pa mi je da je fula šuma uspod... bljekk =) no ja drgač ma pa itq usak svoj okus:P
-
ce si si - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 5. 2008
Dlake tam spodaj - o fuuuj! Se mi zdi, da kar smrdi, ceprav se je lahko ravnokar umil. Poleg tega mi je res nagravzno, da kdaj najdes kaksne izpadle dlake lezati na okoli.
Totalno zagovarjam mosko skinanje pod pazduho in tam spodaj. Bolj sveze izgleda!
Totalno zagovarjam mosko skinanje pod pazduho in tam spodaj. Bolj sveze izgleda!
-
*lady bug* - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 6. 2007
- Kraj: Maribor
*lilica* napisal/-a:Men je všeč, če ima malo skrajšano, ne pa da je čist pobrit..to mi ni všeč, k se mi ne zdi pol tko res dec
i agree
- jerry444
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 3. 2008
- Kraj: Ljubljana
ce si si napisal/-a:Dlake tam spodaj - o fuuuj! Se mi zdi, da kar smrdi, ceprav se je lahko ravnokar umil. Poleg tega mi je res nagravzno, da kdaj najdes kaksne izpadle dlake lezati na okoli.
Me zanima,če bi si tole upala povedat svojmu tipčku,oz. na tak način kot si napisala na forumu?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov