Pobriti spodaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
to je tudi res ja
ponavadi samo razmišljam o tej mlajši generaciji
ponavadi samo razmišljam o tej mlajši generaciji
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
ta pa je zgodba za sebe
in meni je sploh škoda besed za take ljudi. Ko si sploh ne zaslužijo da dihajo isti zrak ko mi. Da svojo lastno hčer nevemkoliko let posiljuješ in jo imaš zaprto v kleti ??
malo OT, se orpavičujem
in meni je sploh škoda besed za take ljudi. Ko si sploh ne zaslužijo da dihajo isti zrak ko mi. Da svojo lastno hčer nevemkoliko let posiljuješ in jo imaš zaprto v kleti ??
malo OT, se orpavičujem
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
Men je pa všeč postriženo in nikakor ne pobrito na nulo.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
SSarchy - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Ljubljana
2x
Zadnjič spremenil SSarchy, dne 26. Jun. 2008 10:32, skupaj popravljeno 1 krat.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
-
xxwoman - Debatorica
- Na forumu od: 9. 6. 2008
vedno pozabim pogledat, če je moj postrižen al pobrit :unknown: Nekaj od tega vem samo to, da ne dobim nikoli nobene dlake v usta po mojem je pobrit, pa mu čisto paše, ker tudi po drugje po telesu ni kosmat. sicer pa ponavadi pri tipih še barve oči ne opazim, pa imena vedno pozabljam tako da ima on srečo, da vsaj to vem
-
Upgrade_me - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 4. 2008
- Kraj: Maribor
men je tud všeč če ma moj tam doli vse porihtano ... torej pač postriženo... mam večje veselje do česa...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov