Pobriti spodaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
DiamondLollipop - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2008
oni zahtevajo da smo me obrite, pa naj so oni tud vsaj urejeni
-
in od kdaj je tip peder če si pobrije dlake tam spodaj ?
(se opravičujem za dva posta )
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
DiamondLollipop napisal/-a:oni zahtevajo da smo me obrite, pa naj so oni tud vsaj urejeni
Zahtevajo al pričakujejo. Men bi blo mal čudn, če bi mi fant rekel, da zahteva, da se spodej pobrijem.
No, še bolj čudno je, eč reče, da mu je vseeno, ker mu zagotovo ni
-
miska13 - Debatorica
- Na forumu od: 20. 1. 2005
- Kraj: LJ
Jochie napisal/-a:DiamondLollipop napisal/-a:in od kdaj je tip peder če si pobrije dlake tam spodaj ?
od včeraj!
ne od včeraj, od 8.5.08 16:36
Beatus non est qui habet quae cupit, sed qui non cupit quae non habet !!!
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
*lilica* napisal/-a:DiamondLollipop napisal/-a:oni zahtevajo da smo me obrite, pa naj so oni tud vsaj urejeni
Zahtevajo al pričakujejo. Men bi blo mal čudn, če bi mi fant rekel, da zahteva, da se spodej pobrijem.
Res ne moreš verjeti, da je lahko komu vseeno?
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
pikica85 napisal/-a:Meni je všeč, da si pristriže dlačice tam spodaj. Britje se mi zdi pedersko in svinsko pika.
sory men je bolj svinsko ce se mi dlaka zatakne med zobe
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
it's the moments that take your breath away.
- Marcela123
- Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 4. 2008
- Kraj: Štajerska
se popolnoma strinjam z mirello. Definitivno se ne želim med faf***** še najset neokusnih dlačic. Meni ni okusno če mojega dedca poližem na vseh mestih tam spodi k mu paše in še zraven ližem dlake..Blak fuj...sj pravm, če smo punce pošlihtane tam spodi, je dbest če so tudi moški. Moj se brije že precej let in si ne predstavjam več fafanja neobritega tička.
Always look on the bright side of your life.
- Marcela123
- Komunikatorka
pikica85 povej zakaj se tebi zdi da je moški peder, če skrbi za idealen izgled tam spodaj??
- Smetka_
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 9. 2006
men bi blo tud fajn če bi se moj spodi kej pobril,vsaj po jajcih no,drugje pa postrigu...
Pa zmer samo govori "Morm se po jajcih pobrit..." pobrije se pa nikol
Orale ne prakticirava,tko da mi je vseeno, ni mi pa vseeno ko se grem po seksu oprat in mam polno pičko njegovih dlak.
(je med bolj poraščenimi).
Pa zmer samo govori "Morm se po jajcih pobrit..." pobrije se pa nikol
Orale ne prakticirava,tko da mi je vseeno, ni mi pa vseeno ko se grem po seksu oprat in mam polno pičko njegovih dlak.
(je med bolj poraščenimi).
- Marcela123
- Komunikatorka
Smetka ti si faca..kak si to napisala... he he he he heh, sem se od srca nasmejala
ja a ti ga nebi pobrila tam spodi, enkrat tko za foro. sej bi mu verjetn pasal, da bi šaral mal tam spodi..
ja a ti ga nebi pobrila tam spodi, enkrat tko za foro. sej bi mu verjetn pasal, da bi šaral mal tam spodi..
-
*lilica* - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 8. 2007
kr.ena napisal/-a:*lilica* napisal/-a:DiamondLollipop napisal/-a:oni zahtevajo da smo me obrite, pa naj so oni tud vsaj urejeni
Res ne moreš verjeti, da je lahko komu vseeno?
Jah, mal težko. Ker se mi vseen zdi, da neka razlika je. Jest razumem, da so nekomu všeč neobrite, tud razumem, da so nekomu všeč obrite, da mu je pa čisto vseeno, pa mi ni lihk jasno.
-
se strinjam z *lilica* .
mislim tudi da je malo takih ko so mu všeč neobrite ko punco zadovoljuješ oralno je to še bolj moteče kot če fanta zadovoljuješ oralno pa je malce poraščen (ne govorim iz izkušenj, samo zdi se mi tak ).
mislim tudi da je malo takih ko so mu všeč neobrite ko punco zadovoljuješ oralno je to še bolj moteče kot če fanta zadovoljuješ oralno pa je malce poraščen (ne govorim iz izkušenj, samo zdi se mi tak ).
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov