Pobriti spodaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
mirella napisal/-a:zakaj pa svezo britvico?
js ko si noge brijem s svezo pridem vn k da bi hotla samomor narest (beri: vsa porezana), pa si predstavljaj kako bi to spodaj zgledalo ? pri zenski al pri tipu?
zakaj sveža britvica?Prvič je bolj higiensko, drugič se na starih naberejo bacili kar ni dobro za kakšno rano če se porežeš, trjič pa kakšne britvice pa maš to?Une na žiletke?
jst mam Venus pa se u lajfu še nism porezala nikjer, pa brijem tud na suho-sploh noge kdaj k nimam cajta.
drgač pa me ubistvu moti če je na nulo pobrit.To mi nekak ne deluje moško.Mi je všeč da ma urejeno in prestrižeo,ampak da je ves oguljen pa iti lsučajno ne. pa seveda bohnedej da si kurcpotko pobrije!takih moških pa res ne maram.
drgač ga pa dostkrat jst obrijem in čudno, jajčka mi pusti brit po frisu pa bohnedej
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
*purple* napisal/-a:Mi je všeč da ma urejeno in prestrižeo,ampak da je ves oguljen pa iti lsučajno ne. pa seveda bohnedej da si kurcpotko pobrije!takih moških pa res ne maram.
Kak sm se pa zdle nasmejala, kter izraz, hehehe.
Da ne bom čist OT - men je čist ok če je neobrit, mislim da obritega v bistvu še sploh nism mela, tak da niti ne vem kak to zgleda.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Mene tud cist nc ne moti, ce spodi ni pobrit. Mislim bolj usec mi je, ce so dlake skrajsane, da bi se mi pa zdej tip z dolgim kocinam zagabu, to pa ne.
Mi je pa smesno ja, da tip od bejbe zahteva, da je pobrita, sam pa ne poskrbi za urejenost spodaj. Pr men majo sreco, da raje ne sexam, ce nisem uspod popedenana u nulo Se pa trudim nekak zmer bit
Mi je pa smesno ja, da tip od bejbe zahteva, da je pobrita, sam pa ne poskrbi za urejenost spodaj. Pr men majo sreco, da raje ne sexam, ce nisem uspod popedenana u nulo Se pa trudim nekak zmer bit
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Sweet Princess napisal/-a:Sej ni mus da je čist na golo pobrit use povsod, tok da je lepo pristriženo in da so jajčka gladka. Bog-ne-dej da se mi u ustih še kdej kakšna dlaka zatakne pri opravljanju svojih dolžnosti
Torej - tropski pragozdi, tajge, savane in podobno rastlinje pri moških infimnih frizurcah so OUT. Pa rečte kar čte.
Punce ki pravte, da vam nikakor niso ušeč lepo urejeni moški intimni predeli - potem predvidevam, da u postelji še niste mele fanta ki bi bil lepo urejen tudi spodaj. Priporočam da probate - tko k sm jst nardila - prvič sva se skupaj uredila in ni ga vraga da mu ne bo ušeč.
Kakor komu paše... sem že mela čist pobritega tipa pa mi ni bilo všeč. FUL mi ni bilo všeč. Najbolj normalno mi je, če si kocine malo postriže, ni mi všeč, da bi se bril po jajcih... pa nobenega odpora nimam do kocin. Niso vse take, kot ti...
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Hehe, jst tega prov nic ne zahtevam. Meni je vseeno dokler nima strnisca. Ali naj se redno brije, ali pa naj si pusti dlake pa si samo strize da ni prevec.bouhica napisal/-a:Mi je pa smesno ja, da tip od bejbe zahteva, da je pobrita, sam pa ne poskrbi za urejenost spodaj. Pr men majo sreco, da raje ne sexam, ce nisem uspod popedenana u nulo Se pa trudim nekak zmer bit
Poleg tega bi bil velikanski hinavec, ce bi od svoje zahteval, da je lepo pobrita, sam pa tega nocem poceti, ker se mi ne da in ker me prevec srbi.
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Mahagonij napisal/-a:Poleg tega bi bil velikanski hinavec, ce bi od svoje zahteval, da je lepo pobrita, sam pa tega nocem poceti, ker se mi ne da in ker me prevec srbi.
Tocno to sem js mislila
Drgac pa mene bolj srbi, ce je nepobrito
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
Pontifex Maximus - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 8. 2007
Jaz sem neobrit spodaj (enkrat sem se probal obrit za foro, pa je brezveze, ker zgleda kt da bi bil spet na začetkih osnovne šole), niti kocin ne krajšam. Pa že tako mi gre na jetra, ker se moram brit po ksihtu, da bi se pa še kje drugje...ne hvala, se mi ne ljubi in se mi zdi škoda časa. Sem pa kar precej poraščen po telesu... Se mi zdijo depilirani tipi popederašeni. Na sploh mi je všeč poraščenost ala vikingški stil.
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
Maximus - poraščenost ala vikinški stil ti je všeč pri ženskah al pri moških
??
??
-
Sweet Princess napisal/-a:Maximus - poraščenost ala vikinški stil ti je všeč pri ženskah al pri moških
??
Sem heterosexualec.
Ideal moškega mi je: vikingški stil - tko, da se lahko reče, da je dedc, ne pa da nisi ziher al je gladek al ni...
-
Uf, no hvala za pojasnilo.
Zanimovo, da ti kot strait moški določaš, da je "ta pravi" moški lahko le oreng kosmat moški. A dej ga lomt no. Ko omenjaš vikinški stil si predstavljam bradatega moškega s kosmatim hrbtom. No thanks.
Zanimovo, da ti kot strait moški določaš, da je "ta pravi" moški lahko le oreng kosmat moški. A dej ga lomt no. Ko omenjaš vikinški stil si predstavljam bradatega moškega s kosmatim hrbtom. No thanks.
-
Al pa za še lažjo predstavo - vsi moški bi morali zgledati tako kot Tom Hanks v filmu Brodolom
http://www.dragons.dk/Tom%20Hanks/Castawayy.jpg
http://www.dragons.dk/Tom%20Hanks/Castawayy.jpg
-
Sweet Princess napisal/-a:Uf, no hvala za pojasnilo.
S kosmatim hrbtom ne. Z dolgo brado in dolgimi lasmi ter poraščenimi prsmi, rokami in nogami ter mednožjem...to pa. Sicer pa ravno za to, ker sem heterosexualec vem, kaj pomeni biti pravi moški. Pobabjeni homoseksualci pač ne morejo imeti ideje moškosti...niti jih ne moremo dati kot zgled moškosti.
-
Ko si omenil vikinški stil, sm najprej res pomislila na Tom "brodolomec" Hanks ja
Sicer pa že malo pretiravaš. Jaz zagovarjam moške, ki so spodaj lepo urejeni, ti pa zagovarjaj kosmate vikinge. Moj dragi lepo skrbi zase in si uredi tudi intimno frizurco; 1. lepo zgleda ko nima spodaj tropskega pragozda, ampak lepo pristrižene dlačice, 2. s tem poskrbi, da se mi njegove sramne dlake ne zatikaju u ustih, 3. sam pravi da se super počuti in ne prenese več da bi se mu spodaj tajga zarastla
Kaj to pomeni da mam pedra u postli, al kaj??
Sicer pa že malo pretiravaš. Jaz zagovarjam moške, ki so spodaj lepo urejeni, ti pa zagovarjaj kosmate vikinge. Moj dragi lepo skrbi zase in si uredi tudi intimno frizurco; 1. lepo zgleda ko nima spodaj tropskega pragozda, ampak lepo pristrižene dlačice, 2. s tem poskrbi, da se mi njegove sramne dlake ne zatikaju u ustih, 3. sam pravi da se super počuti in ne prenese več da bi se mu spodaj tajga zarastla
Kaj to pomeni da mam pedra u postli, al kaj??
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Joj, kere maš Pontifex
Taprav desc je kao tak, k je ves poraščen, tak kot ga je narava ustvarla, bla, bla, bla...Sej je narava tud žesnko ustvarla kosmato med nogam, po nogah, pod pazduhami... A se ti zdi pol tud, da je sam kosmata ženska, prava ženska???
Taprav desc je kao tak, k je ves poraščen, tak kot ga je narava ustvarla, bla, bla, bla...Sej je narava tud žesnko ustvarla kosmato med nogam, po nogah, pod pazduhami... A se ti zdi pol tud, da je sam kosmata ženska, prava ženska???
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov