Pobriti spodaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Black Kitty
Moj ma super zrihtan.. pobrita jajčka, zgoraj pa pristrižene dlake..
Tak k je navajen & tak k je men najbolj všeč
Tak k je navajen & tak k je men najbolj všeč
- richy_emmy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 12. 2007
- Kraj: Radovljica
Moj se tut brije, namreč rada se igram z jajčki in vsem kar paše zravn, ker pa ma močne dlakce me to zelo špika, tako da se rade volje pobrije. mmm...
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Ojoj. Jst pa definitivno zagovarjam to, da so tut fantje spodaj lepo urejeni.
Nobenega tropskega pragozda ne trpim.
Sej moj se tut ni bril na začetku, pol sva pa enkrat probala (sm ga prvič sama fsrizirala ) in mu je blo zelo všeč, tko da ne pomnim več, kdaj je bil nazadnje "neurejen" tm spodaj.
Sej ni mus da je čist na golo pobrit use povsod, tok da je lepo pristriženo in da so jajčka gladka. Bog-ne-dej da se mi u ustih še kdej kakšna dlaka zatakne pri opravljanju svojih dolžnosti
Torej - tropski pragozdi, tajge, savane in podobno rastlinje pri moških infimnih frizurcah so OUT. Pa rečte kar čte.
Punce ki pravte, da vam nikakor niso ušeč lepo urejeni moški intimni predeli - potem predvidevam, da u postelji še niste mele fanta ki bi bil lepo urejen tudi spodaj. Priporočam da probate - tko k sm jst nardila - prvič sva se skupaj uredila in ni ga vraga da mu ne bo ušeč.
Kar se pa srbenja tiče - sej ste že veliki fantje in znate potrpet dan ali dva ne? Kaj use si punce brijemo/depiliramo/epiliramo/voskamo/pulimo pa tut kdej kaj srbi pa lepo po moško potrpimo, se namažemo s kremco, pa je, a ne?!
Sicer pa predlagam da tut moški (če se že urejate spodaj) uporabite ženski gel za britje (ki se spremeni v peno), ker dobro vlaži kožo in jo obenem tudi neguje, usakič uporabite svežo britvico - in... voila!
Nobenega tropskega pragozda ne trpim.
Sej moj se tut ni bril na začetku, pol sva pa enkrat probala (sm ga prvič sama fsrizirala ) in mu je blo zelo všeč, tko da ne pomnim več, kdaj je bil nazadnje "neurejen" tm spodaj.
Sej ni mus da je čist na golo pobrit use povsod, tok da je lepo pristriženo in da so jajčka gladka. Bog-ne-dej da se mi u ustih še kdej kakšna dlaka zatakne pri opravljanju svojih dolžnosti
Torej - tropski pragozdi, tajge, savane in podobno rastlinje pri moških infimnih frizurcah so OUT. Pa rečte kar čte.
Punce ki pravte, da vam nikakor niso ušeč lepo urejeni moški intimni predeli - potem predvidevam, da u postelji še niste mele fanta ki bi bil lepo urejen tudi spodaj. Priporočam da probate - tko k sm jst nardila - prvič sva se skupaj uredila in ni ga vraga da mu ne bo ušeč.
Kar se pa srbenja tiče - sej ste že veliki fantje in znate potrpet dan ali dva ne? Kaj use si punce brijemo/depiliramo/epiliramo/voskamo/pulimo pa tut kdej kaj srbi pa lepo po moško potrpimo, se namažemo s kremco, pa je, a ne?!
Sicer pa predlagam da tut moški (če se že urejate spodaj) uporabite ženski gel za britje (ki se spremeni v peno), ker dobro vlaži kožo in jo obenem tudi neguje, usakič uporabite svežo britvico - in... voila!
-
mirella - Kofetarica
- Na forumu od: 25. 12. 2006
zakaj pa svezo britvico?
js ko si noge brijem s svezo pridem vn k da bi hotla samomor narest (beri: vsa porezana), pa si predstavljaj kako bi to spodaj zgledalo ? pri zenski al pri tipu?
js ko si noge brijem s svezo pridem vn k da bi hotla samomor narest (beri: vsa porezana), pa si predstavljaj kako bi to spodaj zgledalo ? pri zenski al pri tipu?
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
-
Jaooo (Jochie - tebi ne bom odgovarjala ker vem kje stojijo tvoja načela glede moških frizurc)
Zakaj svežo brotvico?? Zato ker se s svežo ne moreš porezat! Porežeš se lahko samo z skrhano britvico...al se pa brit ne znaš no...Jst se s svežo britvico u lajfu še nisem porezala!
Zakaj svežo brotvico?? Zato ker se s svežo ne moreš porezat! Porežeš se lahko samo z skrhano britvico...al se pa brit ne znaš no...Jst se s svežo britvico u lajfu še nisem porezala!
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Jst se tud prej porežem s staro britvico, kokr pa z novo
Drgač pa, kot sm že povedala...tip mor bit za moje pojme urejen! Če se že ne brije, da si vsaj mal skrajša dlake, ne pa da ma celo Jimmy Hendrix čupo okol tiča Jst bi tipa, brez pretiravanja, vrjetn pobruhala, če bi dubla v usta kšno 5-centimetrsko kocino...o fuj!
Moj se po jajčkih (kera smešna beseda ) brije, okol si pa čist na kratko postriže.
Drgač pa, kot sm že povedala...tip mor bit za moje pojme urejen! Če se že ne brije, da si vsaj mal skrajša dlake, ne pa da ma celo Jimmy Hendrix čupo okol tiča Jst bi tipa, brez pretiravanja, vrjetn pobruhala, če bi dubla v usta kšno 5-centimetrsko kocino...o fuj!
Moj se po jajčkih (kera smešna beseda ) brije, okol si pa čist na kratko postriže.
-
mirella - Kofetarica
Yazmeen napisal/-a:Drgač pa, kot sm že povedala...tip mor bit za moje pojme urejen! Če se že ne brije, da si vsaj mal skrajša dlake, ne pa da ma celo Jimmy Hendrix čupo okol tiča Jst bi tipa, brez pretiravanja, vrjetn pobruhala, če bi dubla v usta kšno 5-centimetrsko kocino...o fuj!
oo ja te so najbolj krute zdej mi gre na bruhanje ko samo pomislim
-
Yazmeen napisal/-a: Drgač pa, kot sm že povedala...tip mor bit za moje pojme urejen! Če se že ne brije, da si vsaj mal skrajša dlake, ne pa da ma celo Jimmy Hendrix čupo okol tiča Jst bi tipa, brez pretiravanja, vrjetn pobruhala, če bi dubla v usta kšno 5-centimetrsko kocino...o fuj!
Sramne dlake v ustih? Thanks, but no thanks! Ja dlaka k dlaka, ampak ne u ustih noooo! No predstavljajmo si kako se med opravljanjem oralnih spretnosti naenkrat u ustih pojavi kocina (= beri dolga sramna dlaka), pol pa hudiča vn ne morš spraut, al pa še hujš - se ti med zobe zatakne al pa kej...
Sounds delicious, ha?
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Men so sramne dlake enostavno nagravžne, tko dolge so, pa skravžlane, pa take debele ...joj, misl na kej druzga, misl na kej druzga, misl na kej druzga, morje, sonček, koktejl...
Zadnjič spremenil Yazmeen, dne 25. Jan. 2008 0:49, skupaj popravljeno 1 krat.
-
mirella - Kofetarica
mariah:
las, dlaka (sramna, nesramna). to je stvar ki se mi najbolj gabi ce jo dobim v usta tko da.. shaved!
LOOOL!
las, dlaka (sramna, nesramna). to je stvar ki se mi najbolj gabi ce jo dobim v usta tko da.. shaved!
Yazmeen napisal/-a: ...joj, misl na kej druzga, misl na kej druzga, misl na kje druzga, morje, sonček, koktejl...
LOOOL!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov