Pobriti spodaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 677 prispevkov
• Stran 3 od 46
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 46
Naslednja
- just jst
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 12. 2006
- Kraj: lj
eh pa ne se voskat po tok občutljivem predelu pa še sploh ne z veet voskanimi trakovi k nč ne spulijo ampak ti od tega ostane le vosek k noče dol s kože, da ne omenjam kk to boli. Za spodaj je najbolj uporabit depilacijsko kremo pa se ne moreš ne urezat pa še dlake same odpadejo.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Ma kolikor gres neki na nulo zdepilirat se prec pojavi problem k mas pa okoliske predele tud kosmate, pol si pa pred vprasanjem do kod naj gres, da ne zgleda totalno smesno. Jst si ne predstavljam da bi si notranjo stran stegen zdepiliral pol ostal del nog pa kosmat.Vitez napisal/-a:brijem pod pazduho in penis.
zanima pa me kako bi se obneslo ce bi naredil bikini line kot moski. torej notrani del stegen bi z unimi trakovi odpulu.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- me,myself&I
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 11. 2006
Vizualno so mi malo bolj všeč kosmati desci (prsa, noge... ) vendar pa pri sexu paše če sta oba pobrita. Ampak ni pa da bi koga silila v to. Pa če ma jajčka preveč kosmata je fajn da si vsaj postriže (če ne pobrije) dlake, ker če dajam to v usta pa res nočem še tri dni vn pljuvat.
Pazduhe - je higienično, sploh poleti, ubistvu mi je pa vsen.
Pazduhe - je higienično, sploh poleti, ubistvu mi je pa vsen.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mahagonij napisal/-a:Ma kolikor gres neki na nulo zdepilirat se prec pojavi problem k mas pa okoliske predele tud kosmate, pol si pa pred vprasanjem do kod naj gres, da ne zgleda totalno smesno. Jst si ne predstavljam da bi si notranjo stran stegen zdepiliral pol ostal del nog pa kosmat.Vitez napisal/-a:brijem pod pazduho in penis.
zanima pa me kako bi se obneslo ce bi naredil bikini line kot moski. torej notrani del stegen bi z unimi trakovi odpulu.
podepiliraš samo jajca, notranjo stran stegen bi jaz (če bi bila tip) pustila pri miru... pomoje je večji problem na dlakah pod popkom, k se pri nekaterih razširijo do vratu tam bi jih jaz pustila pri miru, al pa če si jih z mašinco (uno za lase) skrajša na par mm po celem trebuhu, pa lahk pol na kocinah ustvarja kar hoče, pa ne bo tok čudno.
- Mahagonij
- Cosmopsiho
Mja, sej ves kaj pravijo za britje, samo mocneje raste, nebi rad v koncni fazi mel steklene volne. Z depilatorjem(al je epilator) pa tut vprasanje ce bi si upal tm okol kej stikat.Zvoncica napisal/-a:podepiliraš samo jajca
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Epilator?
Auč .. Pomojem bi zlozlo hitr nehu. Če ne ko bi začela stvarca brenčat pa pol, k bi prva dlaka šla ven.
Auč .. Pomojem bi zlozlo hitr nehu. Če ne ko bi začela stvarca brenčat pa pol, k bi prva dlaka šla ven.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
- me,myself&I
- Komunikatorka
Mahagonij napisal/-a:Z depilatorjem(al je epilator) pa tut vprasanje ce bi si upal tm okol kej stikat.
Av! NE!!!
Drgače pa kakor je rekla *janch*, dlake okoli popka so hot!
Še to, depiliranje po nogah, prsih, trebuhu, hrbtu - po mojem mnenju FUJ.
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Mahagonij napisal/-a:Mja, sej ves kaj pravijo za britje, samo mocneje raste, nebi rad v koncni fazi mel steklene volne. Z depilatorjem(al je epilator) pa tut vprasanje ce bi si upal tm okol kej stikat.Zvoncica napisal/-a:podepiliraš samo jajca
zdepilirat po jajčkih? auauaua
mojmu fantu sm jst enkrat pobrila jajčka, lih tko za zabavo, pa ga je pol par mescov vse tolk svinjsko srbelo, da je mogu nakonc skorda do dohtarja, če mu moja mami nebi šentjanževga olja dala za mazat...nevem no, sej ej lepo, ampak če pač ne preneseš tega, pol je boljš da je kosmato
je pa res mal bedno zdepilrat "bikini" predel na stegnih, sploh če ma tip velik dlak po nogah, ker zna pol smešno zgleat sicer pa se mi to ne zdi nekak pomembno....
dec je dec in dec more met dlake...ne preveč, ampak more jih pa met...jst mam rajš kosmate ampak ne ful) kot pa pobrite...
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Mahagonij napisal/-a:Mja, sej ves kaj pravijo za britje, samo mocneje raste, nebi rad v koncni fazi mel steklene volne. Z depilatorjem(al je epilator) pa tut vprasanje ce bi si upal tm okol kej stikat.Zvoncica napisal/-a:podepiliraš samo jajca
zdepilirat z depilacijsko kremo. epilira se pa z epilatorjem k je un strojček k puli, brije pa z britvico. Če se misli kdo depilirat s kremo, jo je zelo fino odstranjevati dol z mokro brisačo. K lahk kocince fajn zdrgneš stran.
Pa nič ne rase močneje, če briješ... brez skrbi, se brijem že ene 10let, pa če si mal noge zanemarim nimam moških kocin Tut lase si redno strižem, pa niso nič bolj košati
- me,myself&I
- Komunikatorka
Zvoncica napisal/-a:zdepilirat z depilacijsko kremo.
Če bo kdo to probaval... Raje prvo na majhnem delu, ker se ti lahko zgodi, da boš raje videl, da se potem nihče ne dotika tvojih jajčk še en teden. Zna ful pečt!
- Mahagonij
- Cosmopsiho
Hej, glede na to da je obraz edino kar redno brijem, potem cist drzi, k je zacel ornk mocno rast. Ti pa k se tut redno depiliras ne opazis, da ce bi pustila kak mesec al pa dva, da bi imela moske noge.Zvoncica napisal/-a:Pa nič ne rase močneje, če briješ... brez skrbi, se brijem že ene 10let, pa če si mal noge zanemarim nimam moških kocin Tut lase si redno strižem, pa niso nič bolj košati
Kar se pa tice depilacijske kreme, ravno uceri sm nabavil. Edini tip v stacuni, prinese na blagajno depilacijsko kremo za zenske in zacne sprasevat kje vse to lahko uporablja. Hihital sm se kot mala solarka.
Ja srbi kot prasica se kaka 2 tedna. Tvoj tip pa skor k dohtarju? Pussy.*purple bitch* napisal/-a:mojmu fantu sm jst enkrat pobrila jajčka, lih tko za zabavo, pa ga je pol par mescov vse tolk svinjsko srbelo, da je mogu nakonc skorda do dohtarja, če mu moja mami nebi šentjanževga olja dala za mazat...
Prvi neprebran prispevek • 677 prispevkov
• Stran 3 od 46
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 46
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov