Pobriti spodaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
ZEAST - Sramežljivka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
Men je pa ful grdo, ce je model pobrit, ker mi deluje k en decek al pa gej (pa ne mislm nc slabga s tem, sam to dvoje me recimo ne vzburja ). Mi je vsec, da ma dlake spodi sploh, ce se te pol nadaljujejo v une kocince k ma do popka gor k ce ma pobritga, un del pod popkom je pa kosmat pa tut ful cudn zgleda. U glavnem, da ne kompliciram, dlake morjo bit zato, da zgleda bol manly oz. moski
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js še pa sploh nism na nobenga obritga naletela, pa (vsaj zdi se mi tak ) niti na koga ki bi se kakorkoli urejal tam, tak da si v bistvu sploh ne znam predstavljat, kak to zgleda. Pa glede na to da vas je tuki ful velik napisalo, da se vaši fantje vsaj mal uredijo, mi je čudno da js zmeri naletim na same "naravne". Pa sej no, mi je tak čist ok, tak da se nč ne pritožujem.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
ah kje, moj je čist lepo naraven,. in mi je čiist všeč se pol počutm kt da mam res tipa zravn ne pa bejbe moj prejšn je bil bolj gol, ko kosmat in zj k pomislm mi ni več to všeč... sj ne reč pač mi je bil tip takrt všeč, sm bla zalublena in potrpiš,. ampak zj.. tip mora bit mal kosmat, da se ve da je tip... kar se pa spolnosti tiče, me pa čist nič ne moti
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Rhea napisal/-a:Jochie napisal/-a::roll:
Lahko po tvojem odgovoru sklepamo, da ti je vsec frizurica ala "mama narava" tudi pri zenskah? Kravzljasta goscava, to je.
mar smeško v tvojem postu pomeni zadovoljstvo, ker naj bi po tvojem sklepanju spadala v kategorijo meni všečnih???
naj ti prišepnem, da gozdovi niso moja strast, ker se bojim borelije...
razočarana???
- Rhea
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 10. 2004
- Kraj: Frigate Bay
Jochie napisal/-a:mar smeško v tvojem postu pomeni zadovoljstvo, ker naj bi po tvojem sklepanju spadala v kategorijo meni všečnih???
Ne. Pomeni sum "dvojnih meril" in zabave ob tej predvidljivi misli.
Jochie napisal/-a:naj ti prišepnem, da gozdovi niso moja strast, ker se bojim borelije...
Ne oporekam. Nimam pripomb.
Jochie napisal/-a:razočarana???
Ne. Tudi sma nisem ljubiteljica pragozdov na doticnih predelih. Pri moskih toleriram anglesko travo.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
veš, jaz sem še stara šola... ko sem bil v osnovni šoli, se ženske niti pod pazduho niso brile in veselo nosile majice brez rokavov...
moško britje je pa prišlo ven šele nekaj let nazaj...
pri ženskah sem se navadil, pri moških se ne morem!
moško britje je pa prišlo ven šele nekaj let nazaj...
pri ženskah sem se navadil, pri moških se ne morem!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov