Pobriti spodaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
Lorelai20 napisal/-a:floribunda napisal/-a:če je vse pobrito pol mi lulček ko en tujek zgleda.skratka...ni mi včeš niti približno.
Kar je res je res... Tud meni ni všeč pobrito. Mal postriženo ja, brez dlakc pa na-a
i agree..mene nč ne mot k ga oralno..k d ajih ni..mogoče zto k ma ež naravno lepo poraščeno..nevem..nism še nikol mela nobene v ustih.. pa prou sede mi k me umes med sexom tko mau pika,žgečka..
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja moj se tudi brije...
Včeri naj bi se u nulo...mi je fotko poslal...sej kadar mene ni pol to nardi ane...
Pa če je obrit je veliko lepši...
Ja more bit spodej ubrit saj kadar grem spodej v akcijo nisem prišla jest...
Včeri naj bi se u nulo...mi je fotko poslal...sej kadar mene ni pol to nardi ane...
Pa če je obrit je veliko lepši...
Ja more bit spodej ubrit saj kadar grem spodej v akcijo nisem prišla jest...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
PlayLejdi - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 3. 2005
Tigi napisal/-a:Ja more bit spodej ubrit saj kadar grem spodej v akcijo nisem prišla jest...
evo se strinjam. sicer ni to pogoj, da mora biti obrit...vendar je veliko lepše, ko se spuščam tja dol..da ne poberem še pol dlak za sabo...je lepše ko je bolj gladko...enako kot pri nas.
-
Lillu - Komunikatorka
- Na forumu od: 18. 7. 2007
Se pridružujem mnenju, da ni nujno da je čisto vedno pobrit.. je pa lepo in higienično če se vsaj 1x na mesec malo porihta tist gozdiček spodaj Ker je prav tako kot njemu tudi meni všeč če me nič ne pika
"Life is too precious to worry about stupid things. So have fun, fall in love...Say what you want to say, do what you want to do. Regret nothing & don't let people who don't matter bring you down !!! "
-
kiny - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 8. 2007
- Kraj: over the rainbow
Ja moj tipčk se ne depilira tm spodej.... čeprou bi men kr sedl da se....
Enostavn bi mi blo bolš da se brije, ker pol učash kšno dlako u usta dobim...fuuj
Sam useen če se noče bom pa pač potrpela ane
Enostavn bi mi blo bolš da se brije, ker pol učash kšno dlako u usta dobim...fuuj
Sam useen če se noče bom pa pač potrpela ane
Live your life like you want
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Moj se je zdej čist u nulo pobril mi je reku...me zanima kak filing je...do zdej si jih je samo ornk pristrigu...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- Christine S.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2007
Moj fant MORA bit pobrit spodaj, pod pazduho, po prsih pa najboljs da ze naravno nima dlak...mene to full odbija in ne bi mogla bit z enim poraščenim.
Tko kot se od punc pričakuje da so urejene in pobrite, se po mojem mnenju enako tud od moških.
Tko kot se od punc pričakuje da so urejene in pobrite, se po mojem mnenju enako tud od moških.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov