Pobriti spodaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Angel girl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 5. 12. 2006
- Kraj: Izbrisana land
Na malo bolj nagajiv način mu povej, da bi ti bilo všeč, če bi se mal pobril spodaj pa kaj mu obljubi lepga Mogoče bi se pa tudi on rad, pa sploh noče kej tazga ven prijavt, ker se boji da si boš kej čudnega mislila o njemu. Beseda ni konj.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
uh, pa je...
sem bil v soboto s punco v bigbangu, sem šel gledat avto dvd, pa se je punca ustavila na oddelku z brivniki, epilatorji, itd. pa sem rekel, da bi takega tudi jaz lahko uporabljal za britje glave...
pa prodajalka potegne en strojček za britje (striženje) moškega telesa, sem začel bežati kar so me noge nesle!
sem bil v soboto s punco v bigbangu, sem šel gledat avto dvd, pa se je punca ustavila na oddelku z brivniki, epilatorji, itd. pa sem rekel, da bi takega tudi jaz lahko uporabljal za britje glave...
pa prodajalka potegne en strojček za britje (striženje) moškega telesa, sem začel bežati kar so me noge nesle!
- Martin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 3. 2005
Svoje goščave že dolgo ne nosim s seboj in se takole prav dobro počutim. Ker ne zgledam kot medved (skoraj nič dlak po prsih čisto naravno) izgledam super pobrit spodaj, sem pa požel več navdušenja kot zgroževanja ... v bistvu samo navdušenje
- NaGaJiVkA88
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 4. 2007
- Kraj: Žalec
...hm, js načeloma nimam nič proti moškim takšnim kt so...ampak, je pa malo bolj higiensko, če že lepše ni sprejemljivo, za videt malo "urejenega" moškega tam spodaj.. kar se tiče pa pazduhe,..pa mislim da je veliko lepše pobrito, kr tist mamo pa tako ženske kot moški zlo podobno in.. me res zanima kako bi zgledalo da bi punca tmmela dolge dlake ne vem.. estetike more tud malo bit pr moškem
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
NaGaJiVkA88 napisal/-a:...hm, js načeloma nimam nič proti moškim takšnim kt so...ampak, je pa malo bolj higiensko, če že lepše ni sprejemljivo, za videt malo "urejenega" moškega tam spodaj.. kar se tiče pa pazduhe,..pa mislim da je veliko lepše pobrito, kr tist mamo pa tako ženske kot moški zlo podobno in.. me res zanima kako bi zgledalo da bi punca tmmela dolge dlake ne vem.. estetike more tud malo bit pr moškem
ma enim to prou paše .. eni majo pa prou nagraužn..čist odvisn od tipa pa kako se jim zaraste
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov