Pobriti spodaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
uršy - Kofetarica
- Na forumu od: 6. 7. 2004
- Kraj: najlepše mesto
Jochie napisal/-a:uršy napisal/-a:Jochie napisal/-a:tiasha, če je tič taprave velikosti, boš težko dobila dlake v usta razen če nimaš res globokega grla!
Sej ni samo tič za v usta
ga ti tudi v nos rineš???
Sej nism napisala, da tič ni samo za v usta, ampak da ni samo tič za v usta..... opaziš razliko
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Goouuu Uršy gouuu Uršy
Drgač pa Joško no ... tko k je pr ženskah lepš, da so obrite (no meni osebno pač ), mi je to lepš tut na moških ... da so pač tut oni lepo urejeni ...
Drgač pa Joško no ... tko k je pr ženskah lepš, da so obrite (no meni osebno pač ), mi je to lepš tut na moških ... da so pač tut oni lepo urejeni ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
tiasha - Cosmopolitanka
Jochie napisal/-a:tiasha, mene je mati narava lepo uredila, če bi bil pa spodaj urejen, bi bil pa že kičast...
ursy, v usta lahko vtakneš tudi banano!
Ahh Joško no ... pa ti si izjema, sej veš Drugi si morjo pa pr tem pač mal pomagat ...
Skratka no ... da ne bomo kr enih oftopikov nabijal ... men je pač lepo če je moški spodi lepo zrihtan ... pa naj bo pobrit, pristrižen al pa karkoli že pač ... more bit urejen, pika.
In tut zdi se mi to čist normalno, da tipčki tkole skrbijo zase, se mi to ne zdi čist nč čudnga, gejevskega in ne vem kaj še vse ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Tudi jest se strinjam da more bit tip spodaj urejen. Najbolj mi je všeč če je pobri samo ne čisto, ter primerno pristrižen :
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- floribunda
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 22. 2. 2007
mene pa njegove kocinice tam spodaj rajcajo
- olivia
- Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: Bela Ljubljana
floribunda napisal/-a:mene pa njegove kocinice tam spodaj rajcajo
ja sej vsakemu svoje...pač kokr komu paše nej se partnerja zmenta kako se bosta porihtala spodaj
meni je nekako dokaj vseeno...lepše mi je pa če je urejeno...
Če utrne se ti solza, naj ne sproži je trpljenje, to naj bo le solza sreče, ki prinaša jo življenje!
-
tiasha - Cosmopolitanka
Franček napisal/-a:Tjaša, bi rada kaj povedala?
Emmm ... Ja, da mi je lepo če so tut tipčki spodi lepo urejeni ... da se ne trudimo z britvicami in raznimi oblikovanji samo ženske
Tko da ja ... jst sm za urejene tičke
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
iziris napisal/-a:hmm.. no..
js bi mela željo.. da bi si on tam spodaj malo pristrigel zadevce dlakice.. in je delikatno tole kr tko butnt ven.. torej kako izrazit željo?:)
nehaj se urejevati spodaj in bo slejkoprej komentiral...potem mu pa kontro butni!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov