Pobriti spodaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
V bistvu gre tle za sramne uši in ne spolne bolhice...in ja isto je kt na laseh, kr pomen da jim samo voda pa kksna zajfa ne prideta do zivega.
- bimba
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
ja na intimnem predelu se jih znebiš tako da se obriješ, pa umivaš z nekim šamponom (moja soseda jih je dobila) pa mazati moraš
zato je boljša preventiva če se mal obriješ, saj nikoli ne veš kdo ima kaj, sploh pa na kocinah ko s eugnezdijo noter je konec, baje da full srbi
ja sej gre se stuširati sam takoj se prilepijo a veš, tud ko spremo spirajo je še mal lepljiva , tako bolhice, se primejo na pričetku kocine in se zagozdi ....
no, jaz se skoz brijem spodaj
zato je boljša preventiva če se mal obriješ, saj nikoli ne veš kdo ima kaj, sploh pa na kocinah ko s eugnezdijo noter je konec, baje da full srbi
ja sej gre se stuširati sam takoj se prilepijo a veš, tud ko spremo spirajo je še mal lepljiva , tako bolhice, se primejo na pričetku kocine in se zagozdi ....
no, jaz se skoz brijem spodaj
- bimba
- Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 1. 2007
poleti ko je gužva v busu, pa ko imaš tanke hlače ali nevem res, vlavnem je tako smrdelo da je joooj
se voha a veš če se ne umiješ pa se spotiš ipd...
moja kolegica ko je mela menstro se po teden dni ni umivala ker po njeno to škodi .... bljaaaaak
se voha a veš če se ne umiješ pa se spotiš ipd...
moja kolegica ko je mela menstro se po teden dni ni umivala ker po njeno to škodi .... bljaaaaak
-
¤MiSsY¤ - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 5. 2005
- Kraj: Litija
Nevem, nism še vidla mojga pobritga dol, ampak se mi zdi da mi ne bi blo všeč. Tko nemožato se mi to zdi..... sej to je samo moje mnenje, on pa tud ne daje znakov da bi mu bilo v interesu brit se spodi (pa čeprav se pod pazduho brije)... dlak pa itak ne dobim v usta, sej nima kosmatga
-
PesjaAnka - Sramežljivka
- Na forumu od: 16. 2. 2006
- Kraj: brežice
men je zadnč mami neki zlo dobrga povedala (uaaaau ((: )
am..moški so pač po naravi narjeni tko da dvorijo ženskam..in čeprou se ženske trudmo bit enakopravne na enih področjih to pač ne potegne. in po mojem mnenju nvm spada sem tud britje dlak..kjerkol..men je moj ušeč čist takšen kot je..(: tak kot ga je narava ustvarla(:
am..moški so pač po naravi narjeni tko da dvorijo ženskam..in čeprou se ženske trudmo bit enakopravne na enih področjih to pač ne potegne. in po mojem mnenju nvm spada sem tud britje dlak..kjerkol..men je moj ušeč čist takšen kot je..(: tak kot ga je narava ustvarla(:
daj koLegica da te zaLižem
- Vitez
- Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 11. 2006
Jst se brijem ker se sam bols pocutim ce je zenski to usec al pa ne. Zame je higienicno in bol estetsko.
Pobrijem jajca in okoli nad ticem pa pustim tak majhen kvadraten tepih. In ce pustim stegna kot so zgleda malo cudno ker imam povprecno kosmate noge - dlake...pol pa prakticno nic.
Stegna si pobrijem samo za 2 sirini zeletke in mislim da bom ostal na tem.
Pobrijem jajca in okoli nad ticem pa pustim tak majhen kvadraten tepih. In ce pustim stegna kot so zgleda malo cudno ker imam povprecno kosmate noge - dlake...pol pa prakticno nic.
Stegna si pobrijem samo za 2 sirini zeletke in mislim da bom ostal na tem.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov