Pobriti spodaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
matty13 - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2007
- Kraj: Gorenjska
Mislm, da smo zdej pršl do tega, da je itak normalno, da so ženske pobrite in spedenane, saj če niso, se to kmalu sliši vse povsod...ko imajo tipi svoje debate, da opravljajo...kao..."una ma pa res šumo spodej, res ne bi mogu bit z njo"...
Sama sem se začela briti pred 10 letimi, ko sem bila stara 14 let in po toliko letih tudi sama želim od svojega fanta, da je obrit, saj se tudi sama na dva dni Ampak mu je včasih to res problem...kao, kaj bojo pa kolegi na basketu rekl, k se skupej tuširamo, pa da mu je smešno in bla bla bla.
Sama vem, da se moj najboljši kolega brije, ampak, ko punce načnemo to temo on tega ne bo priznal. Pa ne razumem zakaj, kajti to je na en način res higiensko, kot tudi britje pod pazduho.
Grdo mi pa je, če se tipi brijejo po nogah, razn štekam une, ki se morjo...npr.kolesarji.
Sama sem se začela briti pred 10 letimi, ko sem bila stara 14 let in po toliko letih tudi sama želim od svojega fanta, da je obrit, saj se tudi sama na dva dni Ampak mu je včasih to res problem...kao, kaj bojo pa kolegi na basketu rekl, k se skupej tuširamo, pa da mu je smešno in bla bla bla.
Sama vem, da se moj najboljši kolega brije, ampak, ko punce načnemo to temo on tega ne bo priznal. Pa ne razumem zakaj, kajti to je na en način res higiensko, kot tudi britje pod pazduho.
Grdo mi pa je, če se tipi brijejo po nogah, razn štekam une, ki se morjo...npr.kolesarji.
Ljubiti samega sebe je začetek dosmrtne romance
-
***Ally*** - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 8. 7. 2006
- Kraj: Maribor
^^ jaz se tudi popolnoma strinjam...meni je všeč če je moški normalno poraščen
Houd de wereld tegen
- Mahagonij
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: LJ
Itak. Tm sm sam enkrat pobril, za poskusino. Je tako smesno zgledalo, da bi gotovo vsaka zenska v smeh prasnila, ko bi tisto videla. Tud jst bi se smeju, ce nebi slo zame.Mimi_M napisal/-a:kjer imamo me venerin hribček, pa si sam skrajšajo dlačice al kako, moški??
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Ne vem zakaj nekatere pravte da bi vam blo smešn?
Pri meni so nobena ni še smejala...
Pri meni so nobena ni še smejala...
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
Men je čist lepo pa fajn, da je moj kosmat tak ko je treba Ni kot medved, ampak mi je čist sexy, da ma neki kocin po nogah, pa pr popku pa mal ljubavnega tepiha pa tko dalje Mi je dost bol sexy pa dost rajš se k njemu stisnem kot pa, če bi bil pobrit
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
Jochie pa ne more iz svoje kože...
Home Page:
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
Pri teh letih bi človek mislil, da se ljudje zresnijo, pa vidim, da ne ...
-
*purple* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 23. 1. 2006
Jochie napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:Jochie napisal/-a:*purple bitch* napisal/-a:prej bi rekla da beseda neestetsko opisuje celo šumo in umazanijo, kot pa lepo pobrito moško mednožje
men pa tud ni všeč
draga moja, če človek redno uporablja vodo in milo o kakšni umazaniji ne bi smelo biti govora, kajne??? sicer pa stavim, da je moje poraščeno mednožje v povprečju bolj čisto kot pa tvoje lasišče!
o jochie...jst sm razlagala kaj bi zame bil pomen besede neestetsko..vsekakor pa so spolovila oziroma sramne dlake res bolj čiste kot naša lasišča, razen vizjemi če po svetu hodiš nag
beseda neestetsko zate pomeni cela šuma in umazanija, dobro sem razumel!
in jaz sem ti jasno odgovoril, da je moje mednožje prav gotovo bolj estetsko kot tvoje lasišče!
škoda, ker ti nimaš las, bi tud konkuriral tvojemu mednožju res škoda
-
Davorin - Cosmo administrator
- Na forumu od: 24. 6. 2004
A lohk nehate, vsi skupaj, prosim ...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov