Pobriti spodaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
zanima me kaj vi mislite o tem..vam je všeč če je moški spodaj obrit al mate raje naravne.....
bi ble s tipom vseeno, tud če nebi biv obrit,pa vam bi blo boljše če bi biv??
kaj pa vaši fantje, kolegi...se brijejo spodaj??
no meni osebno je čist vseeno,čeprav se zadnje čase vsi brijejo...nisem še nikoli mela probleme pri oralnem sexu,da bi mela kako dlako v ustih.. nekatere to moti..nevem, men se še ni zgodilo...
mi je pa ful všeč če se brijejo pod pazduho,ker se manj znojijo,pa tud lepše je...še posebej poleti ko nosijo kratke majčke...
no kaj pa ostale mislite..al pa fantje ostali??
lp
bi ble s tipom vseeno, tud če nebi biv obrit,pa vam bi blo boljše če bi biv??
kaj pa vaši fantje, kolegi...se brijejo spodaj??
no meni osebno je čist vseeno,čeprav se zadnje čase vsi brijejo...nisem še nikoli mela probleme pri oralnem sexu,da bi mela kako dlako v ustih.. nekatere to moti..nevem, men se še ni zgodilo...
mi je pa ful všeč če se brijejo pod pazduho,ker se manj znojijo,pa tud lepše je...še posebej poleti ko nosijo kratke majčke...
no kaj pa ostale mislite..al pa fantje ostali??
lp
-
kr.ena - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 9. 2005
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
da l čovek išta rešava
- petelin
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 5. 2005
- Kraj: Odvisno od števila sončnih peg
neki po dobnega, vendar naš prijatelj ni ne pod pazduho ne na kolenu... to bi pa že lahko vedla
sicer sem pa jaz osebno večinoma lepo urejen. čisto pobrijem se pa redko, ker mi mal smešn zgleda.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
Definitivno sem za bolj naraven videz pri moškem. Kakršnokoli britje tam spodaj - O FUJ, všeč mi je, če si recimo postriže kocine za par cm. Pri moškem mi je všeč ravno to, da je moški. Pač ženska naj bo mehka in pobrita, moški pa bolj naraven in grob (v mislih imam recimo kocine na bradi, ne fizičnega nasilja!!).
Tako da britje spodaj oziroma kjerkoli drugje razen pazduhe (to bi mogoče tolerirala, čeprav imam raje, če si jih še tam samo postriže) je A NO NO DEFINITIVNO ne padam na metroseksualce
kaj pravijo moje prijateljice? Večinoma jim je precej vseeno, čeprav se za britje spodaj ponavadi strinjamo da je bolj smešno kot seksi in precej nepotrebno, edim je všeč, če se brije po prsih, enim ne. Precej odvisno. Od fantov, s katerimi sem bila, se ni hvalabogu noben nikjer bril
Tako da britje spodaj oziroma kjerkoli drugje razen pazduhe (to bi mogoče tolerirala, čeprav imam raje, če si jih še tam samo postriže) je A NO NO DEFINITIVNO ne padam na metroseksualce
kaj pravijo moje prijateljice? Večinoma jim je precej vseeno, čeprav se za britje spodaj ponavadi strinjamo da je bolj smešno kot seksi in precej nepotrebno, edim je všeč, če se brije po prsih, enim ne. Precej odvisno. Od fantov, s katerimi sem bila, se ni hvalabogu noben nikjer bril
-
kr.ena - Cosmopsiho
petelin napisal/-a:
neki po dobnega, vendar naš prijatelj ni ne pod pazduho ne na kolenu... to bi pa že lahko vedla
Hvala za informacijo No ja, v tisti temi o britju pod pazduho se je potem debata razvila tudi na nižje ležeče predele ...
Pa saj ni važno; imejmo še eno temo.
Moje mnenje: moški naj bo moški. Brez žiletke ali voska ali epilatorja v bližini. (razen po obrazu; pa še to mi je bolj všeč "tri dni stara brada" na mašinco)
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
mene britvica pod vratom ne vidi...niti škarje ne....
imam občutek, da če bi se začel "urejevati" na tak način, bi izgubil velik del svoje moškosti...
in do sedaj nisem imel nikakršnih problemov pri nobenem dekletu kar se tega tiče...
imam občutek, da če bi se začel "urejevati" na tak način, bi izgubil velik del svoje moškosti...
in do sedaj nisem imel nikakršnih problemov pri nobenem dekletu kar se tega tiče...
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jst sm tud zmer bla bolj za naraven look
sam pol se je pa moj začel spodi neki samoiniciativno rihtat, mi je pa ful všeč ratalo, ko je vse tako čisto pa nobenih dlak dol okrog,
"one" pa se bohoti v vsem svojem sijaju pred mano haha
Aja, kul so mi pobrita jajčka, zgoraj pa pristrižene dlake
sam pol se je pa moj začel spodi neki samoiniciativno rihtat, mi je pa ful všeč ratalo, ko je vse tako čisto pa nobenih dlak dol okrog,
"one" pa se bohoti v vsem svojem sijaju pred mano haha
Aja, kul so mi pobrita jajčka, zgoraj pa pristrižene dlake
Zadnjič spremenil Mimi_M, dne 11. Dec. 2006 19:23, skupaj popravljeno 1 krat.
-
kr.ena - Cosmopsiho
Jochie napisal/-a:mene britvica pod vratom ne vidi...niti škarje ne....
Sva ista generacija, ne
Če tudi pri mlajših nimaš problemov, potem itak kul.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
da l čovek išta rešava
-
jowko - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 9. 2006
- Kraj: Ljubljana
Pod pazduho NUJNO
spodaj pa kokr kdaj včasih na gladko, večinoma pa oblikujem (črtica, pustim da mal zrajstejo, kakšna posebna oblika se tudi najde)
se pa pobrijem vred z zajčki in okolico...
spodaj pa kokr kdaj včasih na gladko, večinoma pa oblikujem (črtica, pustim da mal zrajstejo, kakšna posebna oblika se tudi najde)
se pa pobrijem vred z zajčki in okolico...
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov