Pobriti spodaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
SLAB cm! Pa ne me zdej točno na mero držat, to je od oka, haha. Ne res, mojmu tipu kocine na obrazu blazno pašejo. Da ni zdej izpadlo, kot, da mam fetiš na kosmate tipe, sploh ne. Ampak mojmu tipu pač 10× bolj paše to, kot pa na nulo. Na drugih mi večinoma izpade lepše na nulo.
(Če bi bil pa ful zaraščen, ala Bedanec in Tom Hanks, to mu pa ne bi več pasalo in blo sexy. )
(Če bi bil pa ful zaraščen, ala Bedanec in Tom Hanks, to mu pa ne bi več pasalo in blo sexy. )
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
-
undercover - Komunikatorka
- Na forumu od: 7. 8. 2009
men ful ni všeč če je tip pobrizt pod pazduho al pa po nogah mam rada to.mislim tk mal moškosti pa to.uspodi pa zarad higijene mi je bolše če ma pobrito, vendar če nima pa nimam nič proti samo da je čisto (ne maram pa kakšne đungle)xD
-
Veron|ka - Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 9. 2009
men je tudi všeč če je pobrit spodaj, če ne drugega pa usaj da ma skrajšane kocine.. ker ni lih mi prijeten občutek met kake dlake v ustih, čeprau ni blo kakih problemov nikol, ampak useen je boljši občutek in nasploh bolj higiensko
ampak najbolj grozno mi je pa videti nekoga na morju recimo z ful ljubavnim tepihom po prsih.. al pa da ma po možnosti srajčko gor in malo odpeto, da tiste kocine prav štrlijo vn kot David Hasselhoff
ampak najbolj grozno mi je pa videti nekoga na morju recimo z ful ljubavnim tepihom po prsih.. al pa da ma po možnosti srajčko gor in malo odpeto, da tiste kocine prav štrlijo vn kot David Hasselhoff
The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
-
veneficus pupa - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 2. 2006
mmm seksi david
js bi se tud pomoje začela smejat, da bi ga vidla na nulo pobritga down there Kul mi je če mal pristriže, ampak tud sicer ni pene.
Moj se brije samo pa fejsu - aleluja Sicer je pa tud men ubr seksi če ma tko mal bradice - pa ne uno 2 milimetra, k sam pika. Tko, centi od oka (kt je rekla renatka )
js bi se tud pomoje začela smejat, da bi ga vidla na nulo pobritga down there Kul mi je če mal pristriže, ampak tud sicer ni pene.
Moj se brije samo pa fejsu - aleluja Sicer je pa tud men ubr seksi če ma tko mal bradice - pa ne uno 2 milimetra, k sam pika. Tko, centi od oka (kt je rekla renatka )
-
SWEETprinces - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 30. 9. 2008
- Kraj: ljubljana
pod pazduho in spodaj obvezno. sicer nimam takih strogih kriterijev da mora biti cisto gladko kot imam zase ampak zob si pa ne mislim nitkat !
- prasicek
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2009
Živjo!
Že nekaj časa se brijem "tam dol", vendar se mi potem pojavijo možoljčki in rahlo srbi se probližno kak dan po britju. V trgovini slučajno opazil veet for man, zato sem ga kar uzel in zadevico poizkusil na prsnem košu in morem rečt, da sem zelo zadovoljen in vse skupaj je zelo enostavno in na koncu še lepo, v navodilih pa piše, da tega kao ne smem uporabljati tudi na genitalijah.
Zdaj me pa zanima če ma kdo s takimi kremami izkušnje in če bi useeno poizkusil, zakaj ja, zakaj ne, kaj je lahko narobe, kaj priporočate da bo najboljše, je katera druga krema za to?
Hvala za odgovore,
lep pozdrav
Že nekaj časa se brijem "tam dol", vendar se mi potem pojavijo možoljčki in rahlo srbi se probližno kak dan po britju. V trgovini slučajno opazil veet for man, zato sem ga kar uzel in zadevico poizkusil na prsnem košu in morem rečt, da sem zelo zadovoljen in vse skupaj je zelo enostavno in na koncu še lepo, v navodilih pa piše, da tega kao ne smem uporabljati tudi na genitalijah.
Zdaj me pa zanima če ma kdo s takimi kremami izkušnje in če bi useeno poizkusil, zakaj ja, zakaj ne, kaj je lahko narobe, kaj priporočate da bo najboljše, je katera druga krema za to?
Hvala za odgovore,
lep pozdrav
-
ti se kar brij . sam ne cist v nulo da ne bos zgledu k dojencek. ampak afro pa ne sme bit! Glede mozoljckov...takoj se namaži s bepantemom ali kakšno drugo kremo ki kožo pomiri. pa fino je da se po britju takoj stuširaš z mrzlo vodo da ne pece pol!
za weet ne vem kaj imas(depilacijsko kremo, vosek)samo to je itak full kemija tako da če že raje z britvico+mrzla voda+krema ki pomiri kožo. se najbolj ti pa priporocam depilator...ampak to je samo za "najjace", ker moras zdrzat
za weet ne vem kaj imas(depilacijsko kremo, vosek)samo to je itak full kemija tako da če že raje z britvico+mrzla voda+krema ki pomiri kožo. se najbolj ti pa priporocam depilator...ampak to je samo za "najjace", ker moras zdrzat
- kinna
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 5. 2009
definitivno ne pobrito... mene to tak odbija.. dec naj bo dec! to ne pomeni da ma ze sfrlene kocine spodi, ampak da si njegov gozdicek ureja... torej da je maximalno 1cm dougo...
in ce naletim slucajno na tipa, ki se brije po prsih, bi se v trenutku pohcala od smeha
in ce naletim slucajno na tipa, ki se brije po prsih, bi se v trenutku pohcala od smeha
-
haha kinnci si pa zobe nitka
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov