Pobriti spodaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- chiqqa
- Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 9. 2006
principesa napisal/-a:ah kje, moj je čist lepo naraven,. in mi je čiist všeč se pol počutm kt da mam res tipa zravn ne pa bejbe moj prejšn je bil bolj gol, ko kosmat in zj k pomislm mi ni več to všeč... sj ne reč pač mi je bil tip takrt všeč, sm bla zalublena in potrpiš,. ampak zj.. tip mora bit mal kosmat, da se ve da je tip... kar se pa spolnosti tiče, me pa čist nič ne moti
tko k si rekla. moj je tut naravn, učas si kej pristriže..pa tut če ma čist naravn zgleda res ful minimalno in nč nagnusno, dlakce me ne motjo, niti ene še nism dobila po skoraj 2 letih v usta al pa da se mi je zataknila v zobe (tko k ene pravte )..men so te dlake še bl ql k mi je prou fajn k me tko še dodatn dražjo..
-
rdeče vrtnice - Kofetarica
- Na forumu od: 18. 5. 2007
men je pa drgač to res ful pedrsk če se tip brije pod pazduho
ok spodi že rečmo...pod pazduho pa
ok spodi že rečmo...pod pazduho pa
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
ℓυкα<3
-
ANGELgirl - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz mojga brijem spodaj in pod pazduho. Pod pazduho ga brijem predvsem zaradi zdravstvenih razlogov, ker če se namaže s kakšnim gelom mu ratajo pikce in ga srbi ko sto hudičev...
Mi pa sploh ne potegne, zakaj se to nekaterim zdi pedersko...
Mi pa sploh ne potegne, zakaj se to nekaterim zdi pedersko...
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: ljubljana
chiqqa napisal/-a:principesa napisal/-a:ah kje, moj je čist lepo naraven,. in mi je čiist všeč se pol počutm kt da mam res tipa zravn ne pa bejbe moj prejšn je bil bolj gol, ko kosmat in zj k pomislm mi ni več to všeč... sj ne reč pač mi je bil tip takrt všeč, sm bla zalublena in potrpiš,. ampak zj.. tip mora bit mal kosmat, da se ve da je tip... kar se pa spolnosti tiče, me pa čist nič ne moti
tko k si rekla. moj je tut naravn, učas si kej pristriže..pa tut če ma čist naravn zgleda res ful minimalno in nč nagnusno, dlakce me ne motjo, niti ene še nism dobila po skoraj 2 letih v usta al pa da se mi je zataknila v zobe (tko k ene pravte )..men so te dlake še bl ql k mi je prou fajn k me tko še dodatn dražjo..
jest je tud še nism dobila v usta, nevem niti kako to enim uspe
razumem, da k obdeluješ jačka, ampak moj še ni izrazu želje ,jest pa tud sama nism še probala, k pa se pa z tičem ukvarjam pa dlačice nimajo kj delat u ustih. konckoncev nism čudežna ženska da bi celga u usta spravla,ne da bi me sillo na bruhanje
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
Js sicer nimam nč proti če se fant ne brije, sam mi je pa mal glupo, če bi kak tak naletel na punco ki ne bi bla obrita, me res zanima kaka bi bla reakcija! To ni nobena pravica.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Shamy - Sramežljivka
- Na forumu od: 24. 8. 2007
Moj se spodaj na vsake toliko časa pobrije, vendar ne čisto, saj ima po tem preveč vneto kožo. Tudi pazduhe si obrije nekajkrat letno, predvsem zaradi higiene. Dlake me ne motijo, mi je pa všeč, če je urejen in skrbi zase. Ne predstavljam si, da bi bil povsem zaraščen Dlake v usta še nisem dobila, čeprav se lotim jajčk.
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
O ja, tole smo pa že skupi predebatiral in se čist strinjam, da moški mora met kocine...ne odstopam ! Brije se nej sam pod pazduho (ker pač ne trpim smrdljivcev) pa po bradi z nastavkom (da ni nikol k dojenčkova ritka). Da se mi najav s kkšnimi obritimi nogami al pa po možnosti po prsih, loh da pa sam še v rikverc pa čim dalj stran od mene .
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov