Pobriti spodaj
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Martin
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 3. 2005
No, da malo zaidemo nazaj na britje, Jochie je rekel, da je precej bolj moško, če se ne briješ. Jaz se ne strinjam: poraščen sem res minimalno (hvala mati narava), predvsem pa bi se ustrelil, če bi bil kot kakšen medved poraščen, tudi po hrbtu. Kar se tega tiče sem torej vesel, da nisem poraščen in sem moški.
Kar se pa tiče pobrit spodaj, pa ne pomnim, kdaj sem imel goščavje po jajčkih (glede na to, da nisem prav poraščen, ni bila prav gosta), se pa bolje počutim če sem spodaj obrit.
In zarad\' tega ne bom šel spreminjat spola, ali začel bit crossdresser, ipd, itd ... pač, zakaj se ne bi sprijaznili s tem, da nekaterim paše to, drugim ono.
Kar se pa tiče pobrit spodaj, pa ne pomnim, kdaj sem imel goščavje po jajčkih (glede na to, da nisem prav poraščen, ni bila prav gosta), se pa bolje počutim če sem spodaj obrit.
In zarad\' tega ne bom šel spreminjat spola, ali začel bit crossdresser, ipd, itd ... pač, zakaj se ne bi sprijaznili s tem, da nekaterim paše to, drugim ono.
-
Jochie - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2005
Martin napisal/-a:No, da malo zaidemo nazaj na britje, Jochie je rekel, da je precej bolj moško, če se ne briješ. Jaz se ne strinjam: poraščen sem res minimalno (hvala mati narava), predvsem pa bi se ustrelil, če bi bil kot kakšen medved poraščen, tudi po hrbtu. Kar se tega tiče sem torej vesel, da nisem poraščen in sem moški.
tinček, tudi mene ne bi glih zamenjali za opico, sem zmerno poraščen...
sicer okoli jajc pobrito opico v živo nisem videl, si pa skušam predstavljati... oz. si raje ne skušam predstavljati!
je kdo gledal hrvaski big brother???? si kdo predstavlja tomislava kakorkoli obritega odspodaj???
- Martin
- Sramežljivka
Hvala bogu, da jaz nisem zmerno poraščen. Vprašanje je kako zgleda, če si zmerno do močno poraščen, če si pobrit spodaj, ... pri neporaščenih še v redu, drugače pa?!?!
Tole z orangutanovimi jajci si pa tudi jaz raje ne predstavljam uf, uf, uf, ...
Tole z orangutanovimi jajci si pa tudi jaz raje ne predstavljam uf, uf, uf, ...
- piggy
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 1. 2007
men je p vsen al je pobrit al ne... drgač mi je p lepše vidt če pod pazduho nima kocin p uspodi na prsih in trebuhu mam p rada d ma kšno ne že s5 d je kt medved sam kt..
Ubi me to, ubi me to ....jedino tebe nisam varala
Ubi me to moj nevero što sam sve videla......
ubi me to što sam sve čula
Ubi me to moj nevero što sam sve videla......
ubi me to što sam sve čula
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja res je ja...obvezno pobrit
I like it
I like it
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
*TIHANA* napisal/-a:zarad mene, ce je njemu kul da se brije naj se.
ma kaj pa vem, sej vseen a se al se ne, vazna je higiena in pa velikost
ka pa tehnika...
- Martin
- Sramežljivka
O tem pa si preberi v temi Urejanje intimnih predelov, se mi zdi, da je tehnika pri moških in ženskah precej podobna. Pobriješ, pa je
Sicer pa je dober vodnik po britju na Spolnost.com
Sicer pa je dober vodnik po britju na Spolnost.com
- kravzlbavc
- Komunikatorka
- Na forumu od: 16. 10. 2006
- Kraj: kingdom far far away
misla sem ko je napisala da je važna higiena in velikost, če tehnika pa ni..
ne za britje ampak za sex...mal narobe si zastopo sam vseeno hvala da si se potrudo pomagat
ne za britje ampak za sex...mal narobe si zastopo sam vseeno hvala da si se potrudo pomagat
- norolescentka
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: štajerska
[quote="IJO"]men niso usec pobriti tipi..da se pol kak dan pozabi obrit in te vse pika...beeeee[/quote]
js se morm strinjat. sej se kdaj pobrije, pa je neke časa kul,ampak k pa pikat začne............. halo?js sm tam spod občutljiva!!!!!!!!!
js se morm strinjat. sej se kdaj pobrije, pa je neke časa kul,ampak k pa pikat začne............. halo?js sm tam spod občutljiva!!!!!!!!!
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov