Po zmenku...mrk
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- tancica2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
- Kraj: ljubljana
Dead_kid... jst mam iste težave. tko všeč mi je en tip, s kaerim sva bla na piijači 2x in pol ko je prišel tretji vikend se je potuhnil (mogoče ker je blo valentinovo, pa bi blo mogoče preveč? wtf?) zdej sm čist zmedena, skačem od enga one night standa do drugega, kakšne se tud ponovijo ampak tist ki bi pa jst hotla bi z njim pa nikakor ne, al pa vsaj ne resno... vsi mislijo da mi ni do resne zveze ampak mi prov je ampak obnašam se pa čist drgač. no pa da poudarim ta ki mi je res všeč je čist izven moje družbe tko da ne more nič vedet... ampak prov dost mam takšnga lajfa...
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:07, skupaj popravljeno 4 krat.
- tancica2
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 4. 2008
sploh ne vem kaj mi je, kot da bi bla odvisna s temi one night standi hkrati pa vsa obupana ker nimam resne zveze... sam kaj si nej sploh mislim o tem tipu? zadnji vikend sm bla prepričana da se bova dobila ampak ne... nočem mu zdej nekih neumnih smsov pošiljat, sam rada bi vedla pri čem sem da vem al vstrajat al it naprej. nej pa sam se to povem da sm mela zdej 5 let resno zvezo, ki se je pa čist sesula ker sva se enostavno ed druzga najdela in s tem koncem so se začel one night standi ker se prov bojim bit sama. aja stara sm 24 let :S
- Fant123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2007
Podpis.Horus napisal/-a:tancica2 napisal/-a:Dead_kid... jst mam iste težave. tko všeč mi je en tip, s kaerim sva bla na piijači 2x in pol ko je prišel tretji vikend se je potuhnil (mogoče ker je blo valentinovo, pa bi blo mogoče preveč? wtf?) zdej sm čist zmedena, skačem od enga one night standa do drugega, kakšne se tud ponovijo ampak tist ki bi pa jst hotla bi z njim pa nikakor ne, al pa vsaj ne resno... vsi mislijo da mi ni do resne zveze ampak mi prov je ampak obnašam se pa čist drgač. no pa da poudarim ta ki mi je res všeč je čist izven moje družbe tko da ne more nič vedet... ampak prov dost mam takšnga lajfa...
Tancica, a res mislis, da obstaja moznost, da tip, s katerim si bila na pijaci, nima kakega kolega cigar prjatu je od prijateljicinega fanta izvedu kaksne pocnes? Slovenija je mala
Besides, a mu bos lagala, ko bo beseda nanesla na partnerje v postelji?
Ce hoces resno zvezo nehaj z one-nighterji.
Tančica, zdi se, da je odgovor na tvoje vprašanje bolj v tvojem odnosu do fantov kot pri fantih. Do fantov si zelo neposredna in morda na tak način daješ videz, kot da si neresna in se zato tipi resnejšega stika raje izognejo.
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:07, skupaj popravljeno 1 krat.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
tancica2 napisal/-a: zdej sm čist zmedena, skačem od enga one night standa do drugega, kakšne se tud ponovijo ampak tist ki bi pa jst hotla bi z njim pa nikakor ne, al pa vsaj ne resno... vsi mislijo da mi ni do resne zveze ampak mi prov je ampak obnašam se pa čist drgač. no pa da poudarim ta ki mi je res všeč je čist izven moje družbe tko da ne more nič vedet... ampak prov dost mam takšnga lajfa...
Sprašuješ, kaj je narobe s tipom in zakaj se je potuhnu, pišeš, da si želiš resne zveze in in ti je ušeč, u isti sapi pa dodajaš, kako reuca uboga u usej tej blazni zmedenosti seksaš "usak večer z drugim" ... In je dec tist, k ne ve kaj bi ...?!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- principesa
- Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
jest sm si ogledala fiml He is yust not in to you!!! in sm se fajn nasmejala....
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
principesa napisal/-a:jest sm si ogledala fiml He is yust not in to you!!! in sm se fajn nasmejala....
Ja,to je itak resitev..Ce te ne poklice,ga ne zanimas.. O tem ni dvoma..Mene kot avtorico teme je bolj zanimalo zakaj se pretvarjajo,da jim je vsec moja druzba,zakaj se trudijo,ce pa v resnici niso zainteresirani..
- Horus
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:31, skupaj popravljeno 1 krat.
- Horus
-
lil_tjashy - Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 9. 2007
Se pravi, da je "formula" za uspeh nedostopnost?
Aja Anelise, še eno vprašanje kje pa si spoznala tvojega fanta?
K js mam tut podobne probleme s tipi...
en mesec nazaj sem spoznala (na mal smešn način) enga tipčka, me je prosu za cifro sm mu dala cifro. Pol sva se mal dopisvala čist tko take u izi smsje, pa na fb sva se dodala in tut tm mal četala. In skos me je sprašvou kdaj bova šla na kavico pa tko...In js sm zmer mela ene izgovore da se nism dobila z njim. Pol sm pa eno soboto zvečer bla doma pa lih na fbju in se tko z njim klikneva pa mal zaklepetava. In pol me on praša, če mam kej časa da greva na čik pred blok. In tko sem šla na večerni sprehod in čik z njim. Skupi sva bla ene tri, štir urce in na konc ko me je pospremu domov me je prašu za lupčka in sem mu ga dala, ker mi je blo fajn z njim. In tko sva se dobivala celi teden vsak dan sva hodila na sprehode, čez dan mi je vedno pošilu lepe smje pa vedno za lahko noč pa tko. Med vikendom pa je on šel k staršem in rekel, da se slišiva ko pride nazaj. No od prejšnjega četrtka pa do danes me še kar ni poklicu....
Sm mu pa poslala sms u nedeljo, če se je srečno vrnu pa tko, pa včerarj je bil online na fbju in me ni kliknu. Tip je mrknu . Tko da ne vem v čem je problem :S
Aja Anelise, še eno vprašanje kje pa si spoznala tvojega fanta?
K js mam tut podobne probleme s tipi...
en mesec nazaj sem spoznala (na mal smešn način) enga tipčka, me je prosu za cifro sm mu dala cifro. Pol sva se mal dopisvala čist tko take u izi smsje, pa na fb sva se dodala in tut tm mal četala. In skos me je sprašvou kdaj bova šla na kavico pa tko...In js sm zmer mela ene izgovore da se nism dobila z njim. Pol sm pa eno soboto zvečer bla doma pa lih na fbju in se tko z njim klikneva pa mal zaklepetava. In pol me on praša, če mam kej časa da greva na čik pred blok. In tko sem šla na večerni sprehod in čik z njim. Skupi sva bla ene tri, štir urce in na konc ko me je pospremu domov me je prašu za lupčka in sem mu ga dala, ker mi je blo fajn z njim. In tko sva se dobivala celi teden vsak dan sva hodila na sprehode, čez dan mi je vedno pošilu lepe smje pa vedno za lahko noč pa tko. Med vikendom pa je on šel k staršem in rekel, da se slišiva ko pride nazaj. No od prejšnjega četrtka pa do danes me še kar ni poklicu....
Sm mu pa poslala sms u nedeljo, če se je srečno vrnu pa tko, pa včerarj je bil online na fbju in me ni kliknu. Tip je mrknu . Tko da ne vem v čem je problem :S
And so the lion fell in love with the lamb...What a stupid lamb...What a sick,masochistic lion...
"You're like my own personal brand of heroin"
"You're like my own personal brand of heroin"
- Horus
- Anelise
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 25. 2. 2007
Horus
Mislim,da je glavni problem tipov ta, da se sami ne vejo kaj bi radi..Poleg tega je velika vecina (vsaj tistih,ki sem jih jst kdajkoli spoznala) strahopetnih..
lil_tjashy
Ja,jst mislim,da nedostopnost pomaga.Bolj k zgledas nezainteresiran,bolj zagrabijo (no,sej jst sm tud taka..Mi je dost bolj zanimiv nekdo,k se pusti mal cakat). Je pa res,da mores sama presodit "kolk dalec" lahk gres z nekom..Ce je nesamozavesten,pol je boljs,da ne pretiravas oz.da sploh ne prakticiras tega,k ga bo odgnalo.Jst se sramezljivim/mirnim izogibam...Pa ne da jih diskriminiram,sam ne verjamem,da se nasprotja privlacijo al da funkcijonirajo skupi.
Sedanjega fanta sm pa spoznala na koncertu..
Mislim,da je glavni problem tipov ta, da se sami ne vejo kaj bi radi..Poleg tega je velika vecina (vsaj tistih,ki sem jih jst kdajkoli spoznala) strahopetnih..
lil_tjashy
Ja,jst mislim,da nedostopnost pomaga.Bolj k zgledas nezainteresiran,bolj zagrabijo (no,sej jst sm tud taka..Mi je dost bolj zanimiv nekdo,k se pusti mal cakat). Je pa res,da mores sama presodit "kolk dalec" lahk gres z nekom..Ce je nesamozavesten,pol je boljs,da ne pretiravas oz.da sploh ne prakticiras tega,k ga bo odgnalo.Jst se sramezljivim/mirnim izogibam...Pa ne da jih diskriminiram,sam ne verjamem,da se nasprotja privlacijo al da funkcijonirajo skupi.
Sedanjega fanta sm pa spoznala na koncertu..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov