Po zmenku...mrk

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 2. 11. 2004
Kraj: vzhodno od LJ

OdgovorNapisal/-a no angel » 08. Feb. 2009 22:57

On ... sej zato je pa tk čudn, najprej totalno zagret (da je tok časa klicu in ni odnehu, čeprav se tk dolg nism javla), pol pa kr konc vsega. Ga je že mogl neki zmotit na men.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

OdgovorNapisal/-a *purple* » 08. Feb. 2009 23:02

no angel napisal/-a: Zdej nazadnje je bla pa tud taka čudna situacija ... z enim sma se spoznala, sm mu dala cifro in me je 4 mesce klicu, js se pa nikol nism javla, niti nazaj poklicala (mi ni biu zanimiv) ... pol me je pa bog ve kaj prjel in sm se javla, sma si ful pisala pa tk, se 2x vidla, pol pa spet kr nč. Ampak tk pač je.

kaj pa če je po 4 mescih tvojega nejavljanja in ne vračanja klicou pač enostavno obupal oziroma se naveličal čakat in prosit?pač nevem no, tle se men ne zdi nč čudnga da ni več ne glasu ne nč od njega.lahko da je obupal in potem ti hotu pač sam vrnt,da še sama vidš kako je.lahko da se še oglasi,drgač pa nevem, pokliči ga...

Najbolj mi je bla smešna ena scena, ko je ena pustila svojga fanta,ker kao ni biu kul in tko,pol je bla brez njega en tedn in že usa jokcala in stokcala kako bi ona njega nazaj...Ja in je ni uzel..mal sta še mučkala gor in dol, ampak enostavno je verjetno sam pregruntal,da se tkole pač ne dela in ne rešuje težav in tle se je mogoče mal zajebala, ker je mislna da bo pricapljal nazaj kot kužek.Moj vem, da bi rajš doma pouštr grizu, kot da me še uzame nazaj, ker imam jezik in glasilke, znam komunicirat in je treba težave pač tko rešt, ne pa neke kao ultimate postavljat v upanju da bo pol bolš...ker je pač lahko še slabš!

zdej nevem še kšn nasvet za tiste ki jim potencialni kandidati mrknejo...Verjetno pač že ni blo tiste iskre tuki umes, da bi uztrajali naprej.Ampak to se itak dogaja, mislm da mamo skor usi izkušnje s tem.pač greš lepo dalje in počakaš, eden se bo nekje že najdu :wink:
Mogoče je pa tud pr vas kej narobe,al se vas kej ustrašjo, al preveč o seb govorite, al sploh preveč govorite, al ste preveč tiho?nevem, tle če potegnemo črto je zlata sredina še vedno zlata vredna :wink:
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

OdgovorNapisal/-a no angel » 08. Feb. 2009 23:10

*purple*, ta tvoja teorija bi bla čist možna, ja. :D Mogoč mi je res hotu sam vrnt, kaj js vem. Problem je pa v tem, ker je men ratu ful všeč (sej sma se sam 2x dobla, ampak tk ko sma si pisala, pa se menla ... ne vem, res je posebn človek, tak ful te pritegne). Sam okej, bo že še pršu kak tak. :D
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

OdgovorNapisal/-a *purple* » 08. Feb. 2009 23:21

ja res si rabla 4 mesce da si ugotovila da je ful posebn člouk in da te ful pritegne :lach: ampak dobr sej te razumem, mene tud moj dragi ni, clo pru dan ko sva se psoznala sva se fu skregala,pa pol se tud neki časa nisva lih razumela :D Pol mi je pa čist glavo obrnu.
jst nevem no, po napisanem mu očitno ni useen zate, ker čene nebi tolk časa uztrajal...Nevem, probi ga poklicat no,ker res konckonceu zgubit itak nimaš kej, lahko sam pridobiš :wink:
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

OdgovorNapisal/-a no angel » 08. Feb. 2009 23:49

Hja, žal mi je zlo očitno dal vedet, da nč ne bo, tak da ... ah ja. :)
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Vagabund
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 3. 2. 2009

OdgovorNapisal/-a Vagabund » 09. Feb. 2009 11:31

Pa zakaj bi moral vedno ravno tip klicat? A sploh veste kako drag je telefon? :D
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

OdgovorNapisal/-a *purple* » 09. Feb. 2009 21:57

no angel napisal/-a:Hja, žal mi je zlo očitno dal vedet, da nč ne bo, tak da ... ah ja. :)

sej ne veš no angel, ne prehitro obupat! :wink:
mogoče ti daje samo "priložnost", da se še ti mal potrudš...nevem, povab ga na kavico noooo, sej nimaš kej zgubit, lahko sma pridobiš :wink:
Uporabniški avatar
Lovely22
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 1. 2009
Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a Lovely22 » 10. Feb. 2009 16:46

mislim da se punce veliko krat preveč obremenjujemo zakaj to zakaj ono.
Če že dobro premisliš glede vsega skupaj kak sam ravnaš, lahko prideš do nekih zaključkov. Torej treba najt zlato srdino. Tipi tud ne berejo kaj me hočemo kaj pa ne.
Moje mnenje je da bodite iniciativne, pokažite ve tud malo interesa, ker včasih tud fantje mislijo da ga me nimamo. In pol kr npr. on noče "gnjavit" pač ne pokliče.. takrat pa je čakanje pol v prazno :)
sicer načeloma če ma interes skoraj 100% pokliče, če je sramežljiv pošlje ziher vsaj sms :) če pa ni interesa pa vrjetno nič od tega.
bi se pe tud našli še kaki razlogi zakaj ne, včsih maš druge obveznosti in ne utegneš .. pa ti je pač prioriteta vse drugo, sam pol je spet vrjetno manj interesa prisotnega :)
pač včasih treba da tud me pokličemo, pošljemo sms, da nakažemo interes, pol pa se že nekak razvije, če je to to :)

kadar pa govorimo o "jebačih", pa ti splošna "teorija" ne koristi kaj dost,.. vsaj za moje pojme.. takrat se vse bolj okrog "igerc" vrti, kater bo bolj nedostopen, in na kakšen način ga sprovociraš da ga dobiš tak kakor ga hočeš... itd :)
vglavnem tu pa treba sam zmagat in pol pride tud ta splošna "teorija" :) hehehhe

pač moje stališče :)
• All that we are is the result of what we have thought •
Uporabniški avatar
no angel
Cosmofrik
Cosmofrik

OdgovorNapisal/-a no angel » 10. Feb. 2009 23:35

*purple* napisal/-a:
no angel napisal/-a:Hja, žal mi je zlo očitno dal vedet, da nč ne bo, tak da ... ah ja. :)

sej ne veš no angel, ne prehitro obupat! :wink:
mogoče ti daje samo "priložnost", da se še ti mal potrudš...nevem, povab ga na kavico noooo, sej nimaš kej zgubit, lahko sma pridobiš :wink:

Kaj pa vem ... bom mal počakala najbrž, pa pol kej probala če me še ne bo minil :D da ne bo mislu zdej da težim al pa kej.

Heh, še ena fora - en mi začne neki pisat (s kterim sma nekoč že neki mela), pa okej, odpišem in pol si pišema neki časa (prek facebooka), pol pa kr nč več ne odpiše. :lach: Sej nč nenavadnga, sam tk smešn mi je mal.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

OdgovorNapisal/-a *purple* » 11. Feb. 2009 10:37

sam glej pač, da pol ne bo prepozn, da ti nou žou :wink:
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

OdgovorNapisal/-a Dead_kid » 12. Feb. 2009 20:54

No jst mam p tud en tak problem..
V bistvu se gre na temo neresnost moških..
Sm recimo z enmu tipom, k mi je všeč, neki zabluziva, me pokliče nasledn dan pa vse, ampak se izkaže, da nevem, sm mu v redu, huda bejba pto, sam za zvezo pa nekak niso..
MIslm smešno mi je že to, da nevem kok tipov lauffa za menoj, me hočjo podret, bluzit z mano, ampak, ko pa pride do tega, da hočem bit jst z dotičnim, mi pa ne uspe.. Vame se pa zaljubljajo samo taki, k so sicer luškani, pa ful v redu, sam pač niso moj tip; in skoraj vsi so do zdej postali že rahlo nenormalno zaljubljeni..In nevem, a o men zdej potuje to, da zavračam tipe al kaj.. Kr nism zatežena ženska, ne maram žensk, k težijo svojmu tipu, sam je pa tud tko, da sm že 1 leto sama..
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

OdgovorNapisal/-a g00fy_qa » 12. Feb. 2009 21:54

Dead_kid: Če ne maraš bluzit s tipi, ki jim drugi dan ni več mar za tebe, potem boš pač morala nehat bluzit s tipi samo zato, ker so ti všeč in ker si ti njih huda bejba. Če tipo dobi dobro bejbo za čez noč (seveda ne mislim nujno na seks), je to za njega totalna loterija in s tem ogromno profitira. Ampak s takimi puncami ljudje pač ne ostanejo - easy come, easy go. Če ti je tip všeč in nameravaš biti z njim več kot tisto noč, ko ga prvič vidiš, ne bodi z njim prvo noč.
Uporabniški avatar
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 11. 2006

OdgovorNapisal/-a Dead_kid » 13. Feb. 2009 10:19

Ma ne, sej to je recimo tko; se poznamo že nekej časa, je kemija, smo prjatli, ampak obema se zdi, d bi lahko blo kej naprej. Pol pa recimo v enem oprimeru je blo, da sm jst pol ugotovila, da to ni to, v zadnjem pa on; in da je bla nasploh traparija, da sva zabluzila (kar je z zadnjim res, ker sva res dobra prijatelja)..
Mah dobr, bo že, ko bo..
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 22. 8. 2006

OdgovorNapisal/-a g00fy_qa » 13. Feb. 2009 15:33

No saj če ugotoviš, da to ni to, je boljše, kot pa če bi se slepila da je to mogoče to in zaradi tega zapravljala čas. Posveti se raje prijateljstvom in sebi, ljubezen bo že prišla (zlajnano, ampak res...). :)
Horus

OdgovorNapisal/-a Horus » 15. Feb. 2009 4:37

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:06, skupaj popravljeno 1 krat.

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov