Po zmenku...mrk
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Fant123
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 8. 2007
Ne dost verjetno, ampak skoraj gotovo. Tudi sam se nisem več ukvarjal s puncami, za katere je postalo jasno, da z njimi ne bo nič.evva napisal/-a:če se ti po zmenku samo enkrat zgodi mrk, je lahko milijon razlogov, če se pa to ponavlja, potem pa ti neki ne delaš ok. Ena je napisala, da verjetn tipi hočjo seks od tebe, potem pa na zmenku dojamejo, da iz te moke ne bo nič in te zato več ne pokličejo...dost verjetna varianta .
- Horus
Uživajte še naprej Lep pozdrav od Horusa
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:57, skupaj popravljeno 1 krat.
-
evva - Kofetarica
- Na forumu od: 3. 5. 2008
pol očitno itak ni biu že v štartu preveč zainteresiran, za vsako stvar, do katere ti je, se je treba potrudit. če je pristala na zmenk, to pomen da očitno je zainteresirana, zdej da bi pa ženska že na prvem zmenku neki skakala okrog tipa, samo zato da bi on dojeu da ji je všeč..
- študent_p
- Komunikatorka
- Na forumu od: 27. 5. 2009
Ti bom podal še tipovski odgovor; tipi ne znamo brat misli ženskam, pa včasih tudi ne signalov, zato ni nič nenavadnega, če potem mislimo, da neki ženski nismo zanimivi. Zato se mi zdi pomembno, da tudi ona kaže neko zanimanje, vsaj tako je bilo pri meni; ko sva se z mojo dobila na zmenku, sva se še isti večer menila po msnju in mailu, že čez dober teden sva se spet dobila. To je tako, kot igranje tenisa, igrat morata oba igralca, sicer igra ni mogoča.Valeria napisal/-a:Kaj pa če ženske, ki se vam to dogaja, tipu date premalo vedeti, da vam je kul z njim oz. mu sploh ne date?
In si potem on po zmenku misli, eh, itak ni nič ogreta zame, ne bem je več klical.
- Valeria
- Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 6. 2005
evva napisal/-a:pol očitno itak ni biu že v štartu preveč zainteresiran, za vsako stvar, do katere ti je, se je treba potrudit. če je pristala na zmenk, to pomen da očitno je zainteresirana, zdej da bi pa ženska že na prvem zmenku neki skakala okrog tipa, samo zato da bi on dojeu da ji je všeč..
No ja, prvi zmenek je ponavadi čisto osnovno spoznavanje. Ni mus, da se po prvem zgodi tudi drugi, velikokrat se zgodi da eden ali celo oba na prvem zmenku ugotovita, da to ni to.Če sta oba dobila dobre vtise, je po moje primerno, da to nekako pokažeta. Kako naj dečko ve, da je ženska sploh zainteresirana za drugi zmenek, naj ugiba? Ene ženske igrajo ledene kraljice, čeprav jim je tip všeč, on pa naj potem skače okoli nje in ugiba o njenih občutkih?
Ženske nismo "stvari, za katere se je treba potruditi", upam. Smo ljudje, kot moški. Če sta si dva všeč je primerno, da si to vzajemno nakažeta.
- cami
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 5. 2009
Veš kaj je po mojem? Ker opažam tud pri sebi. Če je na zmenku super in se pogovarjata o nadaljnih srečanjih, monih načrtih, kaj bi blo kul skupi videt in take fore... pomen da je zagret, potem ko pride domov se pa malo ohladi, premisli in vidi da ne upa izpeljat vsega skupi. Verjetn je zgolj mevža, se mu ne da in podobno. Ker včasih tud sama tko reagiram. Najprej mi je super, potem pa kaj vmes pride in malo pozabim na vse prejšnje obljube. Ampak to ne pomeni, da je s tabo kaj narobe. To je bolj ta bedn današnji čas, ko je vsega preveč na razpolago in ne znamo cenit pristnih stikov. Žal... upam pa na bolje
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov