Po zmenku...mrk

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Maudisa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 29. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Maudisa » 28. Apr. 2007 9:20

Ojoj to pa zna bit nerodno :(

No,meni se tud to 1x zgodlo,sem bla s tipom dve uri na pijači,pol sma se ful mela za menit pa vse pol pa mrk.Zakaj še zdaj ne vem,pa zaj tak ni važno..Čudno,da se ti vedno to zgodi.Mogoče pa drugič res probaš z sms,čist na izi,tak kot si ti že predlagale.Vso srečo :)
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 25. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 28. Apr. 2007 9:28

Sam veš kaj je..Ponavad je blo lušno v mejah "normale", pa ok, niso poklical, pa si nism lih neki k srcu jemala... Prejšnji teden, z omenjeno osebo, je blo pa res WAW... Zato me tk maltra..

Hvala za pesti!
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 28. Apr. 2007 9:37

Anelise napisal/-a:Sam veš kaj je finta...Če ne bo odpisau, me bo še vedno maltralo kaj je šlo narobe :roll:
Ma ok, je že res, da mi bo pol laže.. Javim ko (če) bo kaj nouga - držte pesti :(

Z sms-om nimaš kaj izgubiti. Lahko le pridobiš. :wink:
No kakorkoli se boš odločila, držim pesti!
Uporabniški avatar
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 9. 11. 2004
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ANGELgirl » 28. Apr. 2007 21:25

Glede na to, da kamorkoli očitno prideš, te tipi vabijo na zmenke, se prepusti toku. Verjamem, da ti lahko kdo že po prvem zmenku stopi srce, ampak če ne pokliče očitno to ni to. Življenje gre naprej, bodi to kar si še naprej in bo že nekdo prišel, ki mu boš vzela srce. Samo ostani taka kot si :zustimm:
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 29. Apr. 2007 16:41

Anelise napisal/-a:Mam problem..

Dogaja se mi, in to že itaak prevečkrat, da po dobro uspelem zmenku

(no, upam, da nism tk tupa, da ne skapiram kdaj tipu ni fajn z mano) se

ne zgodi nič.. Na zmenku je vse super in fantastično.. Me vedno, če je že

nimajo, vprašajo za cifro in NIKOLI po tem pokličejo.

Torej, zakaj hudiča v prvi vrsti sploh za cifro vprašajo, če itak nimajo

namena poklicat?

Mogoče izpadajo moja vprašanja butasta, sam mi res ni logično zakaj se

to dogaja. Nism nek bau bau od ženske, zgovorna ja, ampak neusiljiva..

In po mnenju vseh zanimiva in zabavna..

Kaj hudiča bi lahk blo narobe?????

Počasi namreč že obupujem.. Ker če sem jst tista, k dela karkol narobe,

bi rada napako odpravla. Da ne bom 4ever samska :?

Hvala vnaprej za mnenja.

Pa pa

Mja čaki to malo, kako pa do zmenka pride? A nisi že prej dala cifre? A to ti prek neta al kako? Drugače pa takole : za cifro te vpraša iz vljudnosti, če bi mu bila ql bi te poklical najkasneje v roko kakega tedna... Če se dobiš prek neta so pričakovanja ful ful velika, sploh če si fotko dala pa pol si nisi podobna... Js prek neta še nsim spoznal meni privlačne ženske, na fotkah ok v živo obup... Lahko pa da je mel v mislih eno stvar, pa pomisli kero ;)
Če bi bil kak zainteresiran bi poklical 100% Lahko pa da je sramežljiv, pa neve kaj bi povedal, pa če ti je ful ful všeč in veš da je ga je vredno spoznati naredi ti korak, pa ga pokliči ane? Sj če ne drugega je pa lahko frend...
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 29. Apr. 2007 16:51

a nism prebral celega posta... Mahgonij ma prav :D Drugače pa hm, js se na zmenku ujamem dovolj, in segrejem punco glih fajn ker se na žalost ujamem z vsakim, tut če je trmast in asocialen, pač blekneš kak vic ven in se že smeje... V glavnem na zmenku je vedno fajn ja, sam js pač vem kok je ura in zabavam " gostjo" vem pa da ni primerna zame, se poslovim, tut če mam cifro, pa ne pokličem, ker pač vem da mi ni to to... Ponavadi se to zgodi v parih dneh, ko kako v diskoteki spoznaš, tm je pa dosti stvari ki deljujejo drugače, ni svetlobe, make up, se ne moreš pogovarjat ob glasni muziki, oprijete obleke... Pol pri belem dnevu pa khm... Pomisliš al si bil pijan preveč al kaj :D Iz vljudnosti se ne pobereš takoj, pač malo debatiraš in greš po določenem času... Je pa že kaka sms poslala, če sm se ustrašu in mi je blo zoprno razlagat da mi ni ql, parkarat nism niti odpisal...
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 29. Apr. 2007 20:14

Bigboi, ne mislm razlagat zakaj sm pršla do zaključka, d je blo fajn (tud njemu)..Tk da to preskočmo, pa itak zgleda, da ni bitno.. Sam če sm jst tk mimo usekala, svaka čast njemu in Oskar za najigro. :roll:

Jih pa ne na netu spoznavam, sej sam ta ni meu moje cifre preden sva šla na pijačo.. Tko za info!

V glavnem, kaj se je zgodilo? Ta moj frend mi ni dau njegove cifre :eek: Je reku, da pač če bo on hotu, bo poklicu, če ne pa nč.. Je pa tud njemu ta poba razlagau kk se je meu lušno..In mu tud ni jasno kaj mu dogaja oz.zakaj se ni javu. Nas je že več takih!! :!: :x

Brez komentarja. Ampak hvala lepa vsem za mnenja.
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 29. Apr. 2007 20:26

lahko ma pa že kako deklico... Pa je v skušnjavi kero izbrat... Drugač pa glumit ni težko :D
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a Anelise » 29. Apr. 2007 20:48

Punce nima, k če ne mi njegov frend neb zmenka zrihtau..No,razn če jo ma kje zaprto in se ne družita..

Glumit ni težko, težko je, da jst ne pogruntam :wink:
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 29. Apr. 2007 20:55

ma kaki, tebe se okol obrne tkoj, sploh ko si rekla da se ti to skoz ponavlja ;) Zakaj pa si rihtaš zmenke tk prek frendov... Vn idi, un ki ti je ql, prideš zraven zagrabiš za roko in rečeš ti si pa moj in konc... :cool:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 23. 1. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a metuljčica* » 30. Apr. 2007 7:49

Haha, bigboi, mislim, da ji ti ravno ne moreš deliti nasvetov :D
Uporabniški avatar
bigboi
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a bigboi » 30. Apr. 2007 13:51

mja, zakaj ne?
2good4u
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 5. 11. 2004
Kraj: Celje

Neprebrana objavaNapisal/-a 2good4u » 30. Apr. 2007 22:00

Mene so do zdej vsi nazaj poklical...sam jst se nism ene parim javla... :D :P

Al si zbiraš napačne tipe, al delaš napačne stvari...neki more bit na tem...Tipi če hočjo eno punco še kdaj ven pelat jo bojo poklicali to je en krat ena...!!!!

Jst sm tud šla na pijačo z enim tipom, pa sva se dobla in menla o vseh možnih stvareh, pa pol na konc sva si dala roko in šla narazn...pa sm mislala da nič ne bo, ker je delovalo vse tk sterilno. Ampak je vseeno že čez eno urco poslal sms. da mu je blo lepo pa če se še kdaj dobiva. In tud sva se, samo sva ugotovila, da pač ne bova izgubljala časa, ker sva oba ugotovila, da to ni to...vsak je želel nekaj drugega.
Uporabniški avatar
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 23. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *purple* » 03. Maj. 2007 9:08

Anelise napisal/-a:Bigboi, ne mislm razlagat zakaj sm pršla do zaključka, d je blo fajn (tud njemu)..Tk da to preskočmo, pa itak zgleda, da ni bitno.. Sam če sm jst tk mimo usekala, svaka čast njemu in Oskar za najigro. :roll:

Jih pa ne na netu spoznavam, sej sam ta ni meu moje cifre preden sva šla na pijačo.. Tko za info!

V glavnem, kaj se je zgodilo? Ta moj frend mi ni dau njegove cifre :eek: Je reku, da pač če bo on hotu, bo poklicu, če ne pa nč.. Je pa tud njemu ta poba razlagau kk se je meu lušno..In mu tud ni jasno kaj mu dogaja oz.zakaj se ni javu. Nas je že več takih!! :!: :x

Brez komentarja. Ampak hvala lepa vsem za mnenja.

vsak razlog vztajno zavračaš...zdej edino to da sta se fajn in oh in sploh najboljše posexala ti je lahko v plus oziroma vedost da je bil zmenek fajn tudi njemu....če si to storila, kar sicer mi ne vemo, potem lahko zelo dobro predvidevamo zakaj ne pokliče več...

in čist možno je, kar bi tud jst rekla da je, da mu enostavno pač nisi zanimiva oziroma mu nisi všeč...in pač na podlagi tega noče kontaktirat s tabo več...kar je velik bolje, kot pa date vleče za nos sproti...
jst sploh nevem zakaj se sikirate tolk zarad enga neuspešnega zmenka...prvič človeka še ne poznaš, nisi (verjetno) tud zaljubljena vanga, tko da preprosto pozabiš nanj, si vtisneš dober spominj nanga in na vajino skupno druženje in greš naprej..
vsem se take zadeve dogajajo, enim še hujše in če bi se za vsak takle zmenek propadl sikiral, bi pomoje že vsi pomrl od vsega gorja...

mogoče je pa tud na tebi kej narobe in nisi pravi sogovorik, mogoče si s kšnim stavkom preve vsilila vanga, preveč povedala o sebi...mogoče je razumel kot da maš kakšne preveč resne namene in se je ustrašu...mal naslednjič probi režim komunikacije in pogovora spremenit,pa boš koj vidla če je v tem problem...
@smrketka@
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 13. 10. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a @smrketka@ » 03. Maj. 2007 12:59

men je moj enkrat povedov da je to delal.pač šel na zmenek z žensko k je blo tud njemu ful dobr, ženska mu je bla ful všeč, ampk poj je reku da pa kr ni poklicov.
reku je,da kakšna ga je kej "silila" da bi se še dobila, pa sploh mu to ni blo všeč da ga je kr začela objemat, kao da sta že par.
reku mi je, da mu ni blo več zanimivo k je žensko že dobu,da se mu ni blo treba nič matrat. tko da mogoče se pa malo nedostopno naredi, al pa recmo da ne pustiš čist koj da ti da lupčka. ma sj ne vem no

ne vem mal razmisli, mogoče si pa vsiljiva. če pa nisi pa res ne vem kaj bi bil problem.tipi itak dostkrat ne vejo kaj sploh hočejo

Vrni se na O moških

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov